Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα! Θελω να με βοηθησει καποιος σε ενα θεμα που εχω επειδη ειμαι τελειως ασχετος. Θελω να μου πει καποιος αν υπαρχει καποια συσκευη και ποσο αξιοπιστη ειναι για να εχω ασυρματο ιντερνετ στο σταθερο υπολογιστη. Το σπιτι μου ειναι γεματο τοιχους και απο το δωματιο που ειναι το ιντερνετ μεχρι το δωματιο που εχω το λαπτοπ μου πιστευω οτι χανει πολυ απο τη δυναμη του.
Οπως το αντιλαμβανομαι εχω δυο επιλογες

1) Να μεταφερω το modem/router, δε ξερω πως λεγεται, σε σημειο οπου δεν υπαρχει κανενα αντικειμενο ή τοιχος μεχρι το δωματιο μου αλλα ουτε και απο το δωματιο του κεντρικου υπολογιστη και να συνδεεται στον κεντρικο με ενα μακρυτερο καλωδιο που το υπολογισα γυρω στα 11 μετρα για να πηγαινει τοιχο τοιχο.

2) Να μεταφερω το modem/router σε αυτο το σημειο αλλα ο σταθερος να εχει ιντερνετ μεσα απο μια συσκευη που θα παιρνει το σημα απο το modem/router.

Εγω προτιμω τη δευτερη επιλογη για να μην μπλεκω με καλωδια. Ωστοσο δε ξερω ποσο θα κοστισει η καθε επιλογη. Ελπιζω να μην λεω αρλουμπες. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Υ.Γ Modem ή Router τελικα;  

Y.Γ2 Δε ξερω αν το εβαλα στη σωστη ενοτητα. Με συγχωρειτε αν δεν ανηκει εδω.

Δημοσ.

http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wn821n-wireless-n-2t2r-usb-adapter-p-PER.612356

Ένα τέτοιο θες και λύθηκε το πρόβλημα σου,το βάζεις σαν κανονικό usb μέσα στο pc σου και τελείωσε,τόσο απλό,μπορεί να μην θέλει ούτε τους drivers (που σου δίνει μαζί).Αγόρασε το .

Δημοσ.

Υπαρχει καποιου ειδους συμβατοτητα που πρεπει να υπαρχει μεταξυ της συσκευης και του υπολογιστη ή κανουν ολες οι συσκευες σε ολους τους υπολογιστες. Επισης αναλογα με τη τιμη τι αλλαζει; Δηλαδη ενα ακριβοτερο τι καλυτερο θα εχει να προσφερει; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

o blueangel3 σου παρέθεσε usb κάρτα δικτύου, η οποία σου δίνει την επιλογή wireless.
Μπορείς να τη συνδέσεις σχεδόν σε κάθε PC με windows και είναι η εύκολη λύση.

Αν θες καλύτερη αξιοπιστία μπορείς να πάρεις εσωτερική κάρτα δικτύου,
που εννοείται μπορούμε να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις.

Αν δεν μπορείς/δεν θέλεις να μετακινήσεις το router υπάρχει η (ακριβότερη) λύση του powerline.
Βάζεις τον ένα αντάπτορα στην πρίζα του router και τον άλλο στην πρίζα του υπολογιστή στο δωμάτιό σου
και είναι σχεδόν σαν να είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο.

Δημοσ.

Υπαρχει καποιου ειδους συμβατοτητα που πρεπει να υπαρχει μεταξυ της συσκευης και του υπολογιστη ή κανουν ολες οι συσκευες σε ολους τους υπολογιστες. Επισης αναλογα με τη τιμη τι αλλαζει; Δηλαδη ενα ακριβοτερο τι καλυτερο θα εχει να προσφερει; 

Συνήθως ταιριάζουν σε όλες τις συσκευές,αρκεί βέβαια να μην είναι ''αρχαία'' η συσκευή ή ο υπολογιστής,αλλά και πάλι βρίσκεις ότι σου ταιριάζει και δεν έχεις πρόβλημα.

Ανάλογα με την τιμή αλλάζει η εμβέλεια,καλύτερο σήμα,ταχύτητες μετάδοσης κλπ...

Αν δεν μπορείς/δεν θέλεις να μετακινήσεις το router υπάρχει η (ακριβότερη) λύση του powerline.

Βάζεις τον ένα αντάπτορα στην πρίζα του router και τον άλλο στην πρίζα του υπολογιστή στο δωμάτιό σου

και είναι σχεδόν σαν να είσαι συνδεδεμένος με καλώδιο.

Αυτό με το powerline ισχύει ότι είναι σχεδόν σαν να είναι συνδεδεμένο με καλώδιο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...