Προς το περιεχόμενο

Rosetta Stone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή θα φύγω μόνιμα Αμερική το επόμενο έτος, ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα για Αγγελικά (Αμερικής).
Γνωρίζει κανείς σε ποιο επίπεδο σε φτάνει; Μόλις το τελειώσω θα ξεκινήσω φυσικά και ιδιαίτερα απλά θέλω να φτάσω μόνος μου όσο πιο "ψηλά" μπορώ στο επίπεδο μέσα στο καλοκαίρι....

Αν έχετε να προτείνετε και κάτι άλλο (ακόμη και βιβλίο) δεκτό! :)

Δημοσ.

εχω χρησιμοποιησει το tell me more english το οποιο ξερω πως ειναι απο τα καλυτερα του ειδους αλλα λιγο τσιμπημενο σε τιμη (νομιζω απο rosetta stone ειναι και αυτο). τωρα βεβαια η καλυτερη μεθοδος να μαθεις μια γλωσσα ειναι να την μιλας με καποιον, οποτε τα προγραμματα μπορουν να σε βοηθησουν στο λεξιλογιο και στην προφορα, αλλα ο προφορικος λογος ειναι εντελως αλλο πραγμα (στο λεω γιατι οποτε μιλαω με ατομα του proficiency παντα θα πεταξουν μερικα μαργαριταρια).

ξερω επισης πως τα παιδια της φιλοσοφικης κανουν συναντησεις καθε εβδομαδα οπου και 'απαγορευεται' να μιλας αλλη γλωσσα (καθαρα για εξασκηση). εχω παει και ειναι πολυ καλη ευκαιρια αλλα δεν θυμαμαι που ειναι ο τοπος συναντησης (ειναι μια φορα την εβδομαδα), αν ξερει καποιος ας διαφωτισει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...