Προς το περιεχόμενο

Sony: Θα παρουσιάσουμε νέο PlayStation με ανάλυση 4K, όχι όμως στην Ε3

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο που εννοει ο hacker ειναι οτι ο apu του ps4 εχει αρχιτεκτονικη x86-64 οχι παρομοια αλλα η ιδια που χρησιμοποιεί η intel πχ μπορει να φαινεται περιεργο αλλα ναι τα pc πλεον με τις κονσολες εχουν ιδια αρχιτεκτονικη δλδ ειναι ενα pc με συγκεριμενα χαραχτηριστικα οποτε οι devs ξερουν οτι θα δουλεψουν με συγκεκριμενα cpus-apus-gpus οποτε το optimization ειναι πολυ καλύτερο απο ενα pc με τα ιδια specs φαντασου να πρεπει να υπολογίσεις 10 motherboards 2 εταιριες cpus 2 εταιριες gpus μαζι με ολα τα προϊόντα τους + win7 win8 win8.1 win 10 dx11 dx12 και κλπ για το optimizations στο pc

Οι game devs δεν υπολογίζουν 10 μητρικες, 2 cpu κτλ, το μόνο που υπολογίζουν ειναι το x86-x64, για όλα τα άλλα ειναι υπευθυνες οι εταιρίες και βγάζουν drivers όποτε χρείαζεται. Για mobo & cpus δεν υπάρχει καθόλου θέμα, τωρα για τις gpu πιστευω το ζύγι γέρνει προς τις κονσόλες. Όσο για τα windows όλα x86-x64 είναι, μόνο τα API αλλάζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πραγματικα η Sony αντι να μας εντυπωσιάσει και να βαλουν hardware της προκοπής μας απογοητεύει ολοενα και πιο πολυ.

Απο το ps3 και μετα μονο απογοήτευση εχουμε

Απογοητεύτηκες πολύ με ότι σου προσέφερε το PS4 συγκριτικά με το PS3 ή και το XBOX ε; -.-'

Απογοητεύτηκες πολύ με ότι σου προσέφερε το PS4 συγκριτικά με το PS3 ή και το XBOX ε; -.-'

Αν μιλας για το online επι πληρωμη, την ελλειψη τιτλων και τις γελοιες επιδοσεις για την εποχη του θα ελεγα πως ναι, ηταν απογοητευτικο

• Like 4

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο αυτό το χορό έπρεπε να τον ανοίξει ο πρώτος αυτού του γύρου.Να μου έλεγες ότι η ms ξεκινούσε τέτοιες ιστορίες, να πω, ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω, γιατί βλέπει την κονσόλα της να μένει αισθητά πίσω σε πωλήσεις.Αλλά ο πρώτος;Για ποιό λόγο να μπει σε τέτοιες αμφιβόλου αποτελέσματος διαδικασίες;

Εάν κάποιος έχει μια ρεαλιστική απάντηση, θα ήμουν χαρούμενος να την ακούσω.Ρεαλιστική όμως ε, μη μου πείτε επειδή τα pc δυνάμωσαν αρκετά...

• Like 2

Εγώ εξακολουθώ να μην μπορώ να καταλάβω το λόγο για τον οποίο αυτό το χορό έπρεπε να τον ανοίξει ο πρώτος αυτού του γύρου.Να μου έλεγες ότι η ms ξεκινούσε τέτοιες ιστορίες, να πω, ως ένα βαθμό το καταλαβαίνω, γιατί βλέπει την κονσόλα της να μένει αισθητά πίσω σε πωλήσεις.Αλλά ο πρώτος;Για ποιό λόγο να μπει σε τέτοιες αμφιβόλου αποτελέσματος διαδικασίες;

Εάν κάποιος έχει μια ρεαλιστική απάντηση, θα ήμουν χαρούμενος να την ακούσω.Ρεαλιστική όμως ε, μη μου πείτε επειδή τα pc δυνάμωσαν αρκετά...

Ωραια λοιπον, θα σου πω εγω ακριβως τι συμβαινει χωρις τρολεριές χωρις τπτ. Ο λογος που η sony kai mic βγαζουν αναβαθμισμενες κονσολες ειναι γτ θελουν να πιασουν ολο το range των αγοραστων. Και τι εννοω, πχ. υπαρχουν οι αγοραστες που δινουν για συστημα 450, 500, 550, 600, 700 ευρω. Αυτοι ολοι πανε στο Pc. Γτ δεν μπορει η sony να τους παρεχει ενα τετοιο συστημα των πχ 500 ευρω. Η sony kai h mic, χανουν ολους αυτους τους αγοραστες, που λογικα θελουν το 1080p60fps. Και εχεις και αυτους που κανουν με 250 - 300 ευρω συστημα γτ θελουν να παιζουν τα indies tou steam, adventures, simulation κ.α. και τους ΧΑΝΟΥΝ και αυτους. Γι αυτο και η sony θα βγαλει το ps4.5 και στο καπακι και το ps5. Και θα δεις σε μια φαση να ειναι ταυτοχρονα στην αγορα Ps4, Ps4.5, Ps5

αυτο το υπογραφω με το αιμα μου, που λεει και η κανελη

Ντάξει, έχει λογική αυτό που λες, σίγουρα.Βέβαια η επόμενη λογική ερώτηση στο παραπάνω είναι "και γιατί τόσο καιρό δεν υπήρχαν αντίστοιχες κινήσεις;Και γιατί να το ξεκινήσει η sony από τη στιγμή που σπάει όλα τα κοντέρ σε πωλήσεις;"Να μην είχε καλές πωλήσεις να το καταλάβαινα, αλλά τώρα δυσκολεύομαι λίγο.
Θα μου πεις και πάλι μπορείς να σκεφτείς ότι περισσότερες πωλήσεις δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν.Θα τσαλακώσουν όμως αρκετά το image τους πιστεύω στην αρχή.Δεν ξέρω, γενικά μου προκαλεί πολλούς προβληματισμούς αυτή η κίνηση.Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο θα έλεγα, αλλά μου δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το γιατί.

Φυσικα και απογοητευτηκα γιατι στην εποχη εκεινη που βγηκε το PS3 περιμενα κατι καλο αλλά μετα οταν πρωτοεβαλα καποιο game δεν περιμενα να εχει τοσο αθλια γραφικα,, δεν ειναι δυνατον Full HD αναλυση με μονο 30fps + μερικα παιχνιδια πχ το Pro Evolution Soccer να εχει μεγαλο fps drop + που παιζει μονο σε 720p.

Το PS4 το μονο που προσφερε ειναι 1080p στα 60fps με λιγο καλυτερα γραφικα.

Οταν ανακοινωσαν το PS4 λεγανε οτι θα υποστηριζει 4K και στη πορεια ξαφνικα γραφουν οτι δεν υποστηριζει 4K σε παιχνιδια.

Δεν ειναι λογικη το PS3 με το PS4 η διαφορα τους να ειναι τα γραφικα μόνο, κανονικα εξαρχης θα επρεπε το PS4 να υποστηριζει 4k στα παιχνιδια και οχι τωρα να βγαζουν PS4.5 δηθεν αναβαθμισμενο.

Πιστευω απο την αρχη η Sony τα εκανε επιτηδες για να μας ρουφανε λεφτα

Ωραια λοιπον, θα σου πω εγω ακριβως τι συμβαινει χωρις τρολεριές χωρις τπτ. Ο λογος που η sony kai mic βγαζουν αναβαθμισμενες κονσολες ειναι γτ θελουν να πιασουν ολο το range των αγοραστων. Και τι εννοω, πχ. υπαρχουν οι αγοραστες που δινουν για συστημα 450, 500, 550, 600, 700 ευρω. Αυτοι ολοι πανε στο Pc. Γτ δεν μπορει η sony να τους παρεχει ενα τετοιο συστημα των πχ 500 ευρω. Η sony kai h mic, χανουν ολους αυτους τους αγοραστες, που λογικα θελουν το 1080p60fps. Και εχεις και αυτους που κανουν με 250 - 300 ευρω συστημα γτ θελουν να παιζουν τα indies tou steam, adventures, simulation κ.α. και τους ΧΑΝΟΥΝ και αυτους. Γι αυτο και η sony θα βγαλει το ps4.5 και στο καπακι και το ps5. Και θα δεις σε μια φαση να ειναι ταυτοχρονα στην αγορα Ps4, Ps4.5, Ps5

αυτο το υπογραφω με το αιμα μου, που λεει και η κανελη

Το μονο προβλημα στο παραπανω που γραφεις ειναι οτι και παλι δεν τους καλυπτεις αυτους τους αγοραστες που λες γιατι σε νεοτερους τιτλους κανεις δεν εξασφαλιζει οτι θα εχουν οντως 1080p 60fps σε παιχνιδια. Και αν οντως το πετυχουν οι κατοχοι των αλλων κονσολων θα παιζουν με μεγαλα frame drops και μετα να δεις τι κραξιμο εχουν να φανε κυριως απο το εξωτερικο.

Δεν ειναι οι κονσολες PC να εχουν επεξεργαστες και καρτες γραφικων για ολες τις τσεπες.

Μην σου πω βασικα που απο την στιγμη που δεν μιλαμε καν για PS5 αλλα για αναβαθμισμενη εκδοση ps4.5 αν οντως υπαρχει διαφορα στην αποδοση,βλεπω μεχρι και δικαστικως να την κυνηγανε την Sony(και την MS).

Το ξαναλεω(απο οταν ξεκινησαν οι πρωτες φημες) οτι μακαρι οι διαφορες του Ps4.5 να μην εχουν επιδραση στην αποδοση των παιχνιδιων σε σχεση με τις τωρινες κονσολες γιατι εχει να πεσει κραξιμο μεχρι αηδιας.

Αλλο οι C Chassis εκδοσεις που αντε τις λες κατι σαν τις αντιστοιχες Slim εκδοσεις που ειχαμε πιο παλια.

Ουτε ειναι να πεις οτι το Ps4 εξ αρχης επαιζε τα πρωτα 1-2χρονια τα περισσοτερα παιχνιδια σε 1080p 60fps σε σχεση με το ps3 και οτι στα πιο καινουργια και βαρια παιχνιδια τα βρισκει σκουρα.

στο ελλαντα είμαστε 10 εκατομμύρια,ο πλανήτης έχει 10 δις περίπου...... δηλαδή το 0,1% αλήθεια πιστεύεις ότι τους καίγεται καρφί ?

και για να μην κλαψουρίζουμε άδικα με 540 ευρώ μισθό δεν παίρνεις ούτε το κανονικό ps4....γιατί αν έχεις να πληρώσεις νοίκια,φώτα,νερά φαγιά δεν σκέφτεσαι το ps4.5 και το Vr,εκτός αν σε ζούνε οι γονείς σου και τον μισθό σου τον κάνεις αιφονιές και ps4 και βόλτες.

καλά μάγκες αράχτε που θέλετε και 2 χιλιάρικα,32gb ram κλπ για να τρέξετε παιχνίδια,με 500 ευρώ μια χαρά παίζεις τα παιχνιδάκια σου σε 1080p με μία gtx 960,8gb ram και έναν i3 η amd παρόμοιας δύναμης.

και τα 500 που θα δώσεις για πύργο,πληκτρολόγιο,ποντίκι η κανένα controller θα σου κάνουν απόσβεση απο τα φτηνά και τσάμπα παιχνίδια στα μπαμ.

Καλα ενταξει ενας πραγματικος gamer δεν βαζει πειρατικα μεσα γιατι...

No patch.....

No dlc.......

Full virus.....

Ειναι κριμα να παιζεις μια παιχνιδαρα ωρες και επειδη ειναι πειρατικο να μην μπωρεις να του βαλεις την επεκταση του.

Αλλα οι περισσότεροι που παιζουν φουλ πειρατικα δηλαδη σζεδον ολοι οι pc gamers απλα τα κατεβαζουν γεμιζουν τους σκληρους ασχολουνται καμια ωρα και γυρνανε πισω στο lol η herthstone .γιατι κακα τα ψεματα αν δεν το πληρωσεις δεν το εκτιμας!!!!!!!

Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο απο οτι διαβαζω τα ιδια παιχνιδια θα εχουν απλα στο ενα θα ειναι 1080ρ και στο αλλο 4κ οποτε διαλεγεις τι θες.

Εξαλλου τοσα χρονια βγαινουν εκδοσεις λεπτοτερες και με μεγαλυτερο σκληρο ε τωρα θα εχουν και καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη οσοι θελουν καλα γραφικα θα παιρνουν την νεα κονσολα ενω θα πεσει η τιμη της παλιας για τους casual gamers  και θα μπορουν να παρουν το παλιο

• Like 1

Δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο απο οτι διαβαζω τα ιδια παιχνιδια θα εχουν απλα στο ενα θα ειναι 1080ρ και στο αλλο 4κ οποτε διαλεγεις τι θες.

Εξαλλου τοσα χρονια βγαινουν εκδοσεις λεπτοτερες και με μεγαλυτερο σκληρο ε τωρα θα εχουν και καλυτερη καρτα γραφικων και επεξεργαστη οσοι θελουν καλα γραφικα θα παιρνουν την νεα κονσολα ενω θα πεσει η τιμη της παλιας για τους casual gamers  και θα μπορουν να παρουν το παλιο

Σκοπος ηταν οταν πρωτοβγηκε το PS4 θα επρεπε να παιξει και games σε 4K και οχι να ξαναειμαστε σε 1080p.

1080p εχουμε ηδη στο PS3 απλα με χαλια γραφικα 

Φυσικα και απογοητευτηκα γιατι στην εποχη εκεινη που βγηκε το PS3 περιμενα κατι καλο αλλά μετα οταν πρωτοεβαλα καποιο game δεν περιμενα να εχει τοσο αθλια γραφικα,, δεν ειναι δυνατον Full HD αναλυση με μονο 30fps + μερικα παιχνιδια πχ το Pro Evolution Soccer να εχει μεγαλο fps drop + που παιζει μονο σε 720p.

Το PS4 το μονο που προσφερε ειναι 1080p στα 60fps με λιγο καλυτερα γραφικα.

Οταν ανακοινωσαν το PS4 λεγανε οτι θα υποστηριζει 4K και στη πορεια ξαφνικα γραφουν οτι δεν υποστηριζει 4K σε παιχνιδια.

Δεν ειναι λογικη το PS3 με το PS4 η διαφορα τους να ειναι τα γραφικα μόνο, κανονικα εξαρχης θα επρεπε το PS4 να υποστηριζει 4k στα παιχνιδια και οχι τωρα να βγαζουν PS4.5 δηθεν αναβαθμισμενο.

Πιστευω απο την αρχη η Sony τα εκανε επιτηδες για να μας ρουφανε λεφτα

Σόρυ αλλά αυτό ήταν πρακτικά αδύνατο να γίνει πριν 3-4 χρόνια με 400€!

Καλα ενταξει ενας πραγματικος gamer δεν βαζει πειρατικα μεσα γιατι...

No patch.....

No dlc.......

Full virus.....

Ειναι κριμα να παιζεις μια παιχνιδαρα ωρες και επειδη ειναι πειρατικο να μην μπωρεις να του βαλεις την επεκταση του.

Αλλα οι περισσότεροι που παιζουν φουλ πειρατικα δηλαδη σζεδον ολοι οι pc gamers απλα τα κατεβαζουν γεμιζουν τους σκληρους ασχολουνται καμια ωρα και γυρνανε πισω στο lol η herthstone .γιατι κακα τα ψεματα αν δεν το πληρωσεις δεν το εκτιμας!!!!!!!

αμα θες την επέκταση του το πληρώνεις,και στα pc έχεις πολύ καλύτερες τιμές στα παιχνίδια και ας μην είσαι πειρατής και πολλά offers απο steam κλπ.

όσο για τα patch μια χαρά βρίσκω προσωπικά.

δεν περιμένω να το πληρώσω για να το εκτιμήσω ,και δες πόσο έχουν τα παιχνίδια σε steam και πόσο σε ps store,το pro 16 πχ έχει 15 στο steam και 30 στο ps store..... και άλλο παράδειγμα, far cry 4 στο Ps store 60 euros και στο steam 30! 

γιατί να είμαι αναγκασμένος να παίζω με apu και να χρυσοπληρώνω τίτλους δεν το κατάλαβα? μόνο οι πειρατές για σένα είναι pc gamers ? 

άμα είχε 600 ευρώ το ps4 ποιός θα τα έσκαγε ? 

και εντάξει αυτό το παραμύθι να τελειώσει που είναι φτηνές οι κονσόλες,πλασματικά είναι όχι πραγματικά γιατί στα 10 παιχνίδια που θα αγοράσεις για pc στα 550 ευρώ θα έχεις κάνει αποσβεσάρα.

εγώ πιστεύω πως αν η steam καθιερώσει δικό της Os για gaming που θα βάζεις ένα Pcακι θα κόβει κ@λους στο μέλλον γιατί αν το ps4 έχει 400 και το pc 500 και έχεις αξιοπρεπέστατους τίτλους και καλές τιμές άκλαφτες θα πάνε οι κονσόλες

• Like 1

Θα μπορουσε να γινει αν δεν βιαζοταν η Sony, με μισο χρονο ακομη μια χαρα 4K θα υποστηριζε και μια χαρα hardware ειχαμε τοτε.

Καλυτερα να καθυστερουσε λιγο παραπανω παρά τωρα να μας βγαζει γρηγορα PS4 με μετρια hardware και μετα να μας βγαζει PS4.5 με δηθεν καλυτερο hardware.

Το μονο προβλημα στο παραπανω που γραφεις ειναι οτι και παλι δεν τους καλυπτεις αυτους τους αγοραστες που λες γιατι σε νεοτερους τιτλους κανεις δεν εξασφαλιζει οτι θα εχουν οντως 1080p 60fps σε παιχνιδια. Και αν οντως το πετυχουν οι κατοχοι των αλλων κονσολων θα παιζουν με μεγαλα frame drops και μετα να δεις τι κραξιμο εχουν να φανε κυριως απο το εξωτερικο.

Δεν ειναι οι κονσολες PC να εχουν επεξεργαστες και καρτες γραφικων για ολες τις τσεπες.

Μην σου πω βασικα που απο την στιγμη που δεν μιλαμε καν για PS5 αλλα για αναβαθμισμενη εκδοση ps4.5 αν οντως υπαρχει διαφορα στην αποδοση,βλεπω μεχρι και δικαστικως να την κυνηγανε την Sony(και την MS).

Το ξαναλεω(απο οταν ξεκινησαν οι πρωτες φημες) οτι μακαρι οι διαφορες του Ps4.5 να μην εχουν επιδραση στην αποδοση των παιχνιδιων σε σχεση με τις τωρινες κονσολες γιατι εχει να πεσει κραξιμο μεχρι αηδιας.

Αλλο οι C Chassis εκδοσεις που αντε τις λες κατι σαν τις αντιστοιχες Slim εκδοσεις που ειχαμε πιο παλια.

Ουτε ειναι να πεις οτι το Ps4 εξ αρχης επαιζε τα πρωτα 1-2χρονια τα περισσοτερα παιχνιδια σε 1080p 60fps σε σχεση με το ps3 και οτι στα πιο καινουργια και βαρια παιχνιδια τα βρισκει σκουρα.

Αυτο που εγραψα, ειναι αυτο που θα επειχειρισουν να κανουν. Αλλα δεν θα τους βγαλει πουθενα. Δεν πιστευω δλδ οτι θα τσιμπισει ο κοσμος. (λογο, 60€, 70€ παιχνιδια, κλειστο λειτουργικο κ.α) Ας μη τ αναφερω ολα γτ θα αρχισει παλι το vs και δεν εχω ορεξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...