Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια, άλλαξα κουτί σήμερα και πήγα στο NZXT S340. Oλα σχετικά καλά. Εκτός από το παρακάτω πρόβλημα. Οταν συνδέσω οποιοδήποτε headset ή earphones στο 3.5αρι τζακ εμπρός του κουτιού όποτε κουνιέται το mouse ακούω ενα τσιριχτό ( iιιιιιιιιιννν ινιιιννννν ) και σταματάει αμα αφήσω το mouse από το χέρι μου. Ηχος ( πχ μουσική ακούγεται κανονικά αλλά μαζί με αυτό και ενα ενοχλητικό ή και μαζί σαν παράσιτα ). Εγω δοκιμάσει και άλλες usb και δεν διορθώνεται μόνο άμα συνδέσω κατευθείαν στην κάρτα ηχου της μητρικής τα ακουστικά; Τι μπορώ να κάνω για να φτιαχτεί. 

Χίλια ευχαριστώ και καλό απόγευμα.

*Επίσης ακούγεται και ένα ελαφρύ "χρουτσ χρουτσ" όταν πληκτρολογώ.

** Δοκίμασα να βγάλω και να ξαναβάλω το HD AUDIO header χωρίς κάποιο αποτέλεσμα

Μάλλον πρόκειται για θέμα του κουτιού. Εστειλα στην nzxt support μήνυμα και περιμένω απάντηση. 

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.

EDIT

Τελικά πρόβλημα στη πλακέτα ( στο front panel ) του κουτιού. 

Επικοινώνησα με την NZXT και θα μου στείλουν ανταλλακτικό.

ΘΕΙΚΟ support

• Like 2
Δημοσ.

Μου έχει τύχει και εμένα, σε διάφορες περιπτώσεις (πχ όταν δούλευε ο δίσκος είχα θόρυβο στα ακουστικά). Είναι καθαρά θέμα παρασίτων. Ελπίζω να λυθεί με την νέα πλακέτα που θα σου στείλουν, αλλά κράτα και μια πισινή.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έχει τύχει και εμένα, σε διάφορες περιπτώσεις (πχ όταν δούλευε ο δίσκος είχα θόρυβο στα ακουστικά). Είναι καθαρά θέμα παρασίτων. Ελπίζω να λυθεί με την νέα πλακέτα που θα σου στείλουν, αλλά κράτα και μια πισινή.

Τους έστειλα σε pdf την απόδειξη καθώς και τα στοιχεία μου και θα μου στείλουν άλλη. Σήμερα δεν τον ακούω το θόρυβο. Δε ξέρω πραγματικά τι γίνεται. Iσως ευθύνη έχει και το τροφοδοτικό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...