Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple τα χει χαμένα. Κινήσεις σπασμωδικές που δείχνουν πανικό. Το χει χάσει το παιχνίδι. Οι πωλήσεις είναι στον πάτο, τα έσοδα μηδενικά και τα χρέη σφίγγουν την θηλιά στο λαιμό...Με τα windows phone στο ζενιθ τους προβλέπω εξαγορά απο την Microsoft μεσα στο 2017 και ενοποίηση/ενσωμάτωση του iOS και των υπηρεσιών του, στα windows phone! Δυστυχώς εταιρία πρότυπο επι Jobs, έχει καταντήσει να την λυπάσαι...

Παρότι το λες για αστείο, έχεις δίκιο. Η apple δεν είναι τοποθετημένη σωστά για τη νέα γενιά στην τεχνολογία που βασίζεται στο cloud, στις υπηρεσίες, τα bots, και το universal availability. Ακόμα και iphone να έχεις σήμερα, χρησιμοποιείς υπηρεσίες από αλλες εταιρείες, πχ outlook, messenger, wunderlist, chrome, google drive, google maps, spotify,  κλπ κλπ. Πλέον η συσκευή είναι απλά ένα παράθυρο,

Αναμένουμε πολλά απο το WWDC, που θα δείξει κατα πόσο η apple μπορεί να προσαρμοστεί, η απλά θα εστιάσει σε άλλους τομείς όπου το design θα συνεχίσει να μετράει (πχ αμάξια και wearables).

• Like 3
Δημοσ.

Σε λίγο καιρό η Apple θα κάνει και το Bluetooth ανοιχτό σε όλες της συσκευές (το λέω για ειρωνία αυτο δεν παίζει να γίνει ποτέ)

• Like 2
Δημοσ.

Βλέπω άρχισε τις κινήσεις Μ$ η Apple.

Η Apple τα χει χαμένα. Κινήσεις σπασμωδικές που δείχνουν πανικό. Το χει χάσει το παιχνίδι. Οι πωλήσεις είναι στον πάτο, τα έσοδα μηδενικά και τα χρέη σφίγγουν την θηλιά στο λαιμό...Με τα windows phone στο ζενιθ τους προβλέπω εξαγορά απο την Microsoft μεσα στο 2017 και ενοποίηση/ενσωμάτωση του iOS και των υπηρεσιών του, στα windows phone! Δυστυχώς εταιρία πρότυπο επι Jobs, έχει καταντήσει να την λυπάσαι...

Πιο ζενίθ; στο ναδίρ θες να πεις. Δεν είδες ότι η Μ$ έκλεισε τελείως το τμήμα που εξαγόρασε (τουλάχιστον προσωρινά) επειδή η πωλήσεις έπεσαν 50% από τότε που άλλαξε το όνομα Nokia; Η Μ$ είναι η μοναδική που δεν παίζει καν στο χώρο του mobile :P

Δημοσ.

εγω τωρα αν και πρωην κατοχος πολλων συσκευων της επι 10 χρονια και μεχρι το 5 ες , γιατι συμφωνω και επαυξανω ???? μα γιατι να εισαι τωρα ολοσωστος ???? οεοοο???

Δημοσ.

Παρότι το λες για αστείο, έχεις δίκιο. Η apple δεν είναι τοποθετημένη σωστά για τη νέα γενιά στην τεχνολογία που βασίζεται στο cloud, στις υπηρεσίες, τα bots, και το universal availability. Ακόμα και iphone να έχεις σήμερα, χρησιμοποιείς υπηρεσίες από αλλες εταιρείες, πχ outlook, messenger, wunderlist, chrome, google drive, google maps, spotify,  κλπ κλπ. Πλέον η συσκευή είναι απλά ένα παράθυρο,

Αναμένουμε πολλά απο το WWDC, που θα δείξει κατα πόσο η apple μπορεί να προσαρμοστεί, η απλά θα εστιάσει σε άλλους τομείς όπου το design θα συνεχίσει να μετράει (πχ αμάξια και wearables).

κι εσυ καλα τα λες φιλε μ... απλ τζομπς καμια σχεση με απλ κουκ κι αυτο με πληγωσε πολυ ... πειτε με φαν (ειμαι) η τουλαχιστον ημουν ,πειτε οτι θελετε δεν με νοιαζει ...απλα εγω αυτο εχω να πω .....τζομπς κ παλι τζομπς ...απλα στο θεμα του μεγεθους οθονης δεν συμφωνουσε πανω απο 4 4.5 ιντσες το μονο του κακο ....μερικοι μπορει να θελουμε κουπια στα χερια μας φαμπλετ γιατι ετσι ..γουσταρουμε ...αλλΑ μεταλα που εβαζε ο τζομπς τα θελουμε πισωωω

Δημοσ.

εχω ήδη στο κινητο μου messenger , viber , skype for business, apla sms, αλλοι τοσοι εχουν κ το whatsapp καποιοι κ το hangouts, σε λιγο θα βγει και το allo της google,

ημαρτον ρε παιδια ο καθε πικραμενος φτιαχνει messaging. 

απο τοτε που πεθανε ο jobs  η apple παντα τελευταια ακολουθει τις εξελιξεις. 

• Like 2
Δημοσ.

εχω ήδη στο κινητο μου messenger , viber , skype for business, apla sms, αλλοι τοσοι εχουν κ το whatsapp καποιοι κ το hangouts, σε λιγο θα βγει και το allo της google,

ημαρτον ρε παιδια ο καθε πικραμενος φτιαχνει messaging.

απο τοτε που πεθανε ο jobs η apple παντα τελευταια ακολουθει τις εξελιξεις.

Εχμ, το iMessage υπάρχει κάμποσα χρόνια τώρα.

Δημοσ.

Περίμενε την Δευτέρα και μετά βγάλε συμπεράσματα.

Δημοσ.

Και το fan boy της apple ξανα χτυπα με ενα τρολο ποστ στα ιδια επιπεδα με αυτα που κανει συνηθως.Δεν βαρεθηκες ρε Federer με τις χαζομαρες συνεχεια?

Ας φερει το imessage η apple στο android να δουμε τι ψαρια θα πιασει.Ο ανταγωνισμος μονο καλος ειναι αν και εχουμε whatsapp viber messenger και κανα 2 ακομα που ειναι παρα πολυ καλα σε αυτο που κανουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...