dovahkiin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οπως λεει ο τιτλος παιδια.Ενδιαφερομαι για αγορα των συγκεκριμενων συσκευων στο αμεσο μελλον αλλα επειδη απο οσο ξερω ειναι exclusive στην AT&T,θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει έναν αξιοπιστο τροπο για να αγορασω καποιο απο τα 2 unlocked φυσικα.Σιγουρα το S7 θα είναι αρκετα ακριβοτερο οποτε με κοβω για το S6
kinhthra Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 τώρα πια είναι η ερώτησή σου; τι να αναγνωρίζεις ή από που να το αγοράζεις;
dovahkiin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 τώρα πια είναι η ερώτησή σου; τι να αναγνωρίζεις ή από που να το αγοράζεις; Οπως λεει ο τιτλος παιδια.Ενδιαφερομαι για αγορα των συγκεκριμενων συσκευων στο αμεσο μελλον αλλα επειδη απο οσο ξερω ειναι exclusive στην AT&T,θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει έναν αξιοπιστο τροπο για να αγορασω καποιο απο τα 2 unlocked φυσικα.Σιγουρα το S7 θα είναι αρκετα ακριβοτερο οποτε με κοβω για το S6 Αξιόπιστο κατάστημα ή πωλητή ή οτιδήποτε γνωρίζετε . Δεν νομίζω να ήμουν ασαφής
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γιατι δεν κοιτας σε Motorola μερια που εχουν αντιστοιχα με τα Active κινητα και δεν θα εχεις και μπλεξιματα??? Δεν θα πω για τα καινουργια moto Z γιατι δεν ξερω τι ρολο βαρανε στην πραξη και αργουν ακομα αλλα το Moto X Force δεν σε καλυπτει πχ??? 1
dovahkiin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Γιατι δεν κοιτας σε Motorola μερια που εχουν αντιστοιχα με τα Active κινητα και δεν θα εχεις και μπλεξιματα??? Δεν θα πω για τα καινουργια moto Z γιατι δεν ξερω τι ρολο βαρανε στην πραξη και αργουν ακομα αλλα το Moto X Force δεν σε καλυπτει πχ??? Νομίζω ότι δεν είναι αδιάβροχο το συγκεκριμένο και πόσο μάλλον σε θαλασσινό νερό
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Οπως λεει ο τιτλος παιδια.Ενδιαφερομαι για αγορα των συγκεκριμενων συσκευων στο αμεσο μελλον αλλα επειδη απο οσο ξερω ειναι exclusive στην AT&T,θα ηθελα να μου πει καποιος αν γνωριζει έναν αξιοπιστο τροπο για να αγορασω καποιο απο τα 2 unlocked φυσικα.Σιγουρα το S7 θα είναι αρκετα ακριβοτερο οποτε με κοβω για το S6 Απο οσο ξερω οταν λεμε οτι κατι ειναι exclusive για μια εταιρια/χωρα τοτε προφανως και δεν γινεται να υπαρχει και το κινητο ξεκλειδωτο για αλλες χωρες αλλα χανεται η ολη αποκλειστικοτητα του. Βεβαια ειναι και κατι που θα το εβρισκες με μια απλη αναζητηση του google πχ ενα πρωτο αποτελεσμα http://www.pcadvisor.co.uk/new-product/mobile-phone/samsung-galaxy-s6-active-uk-release-date-price-specs-confirmed-3596981/ the device is exclusive to the US network. Νομίζω ότι δεν είναι αδιάβροχο το συγκεκριμένο και πόσο μάλλον σε θαλασσινό νερό Δεν εχω καταλαβει τα εν λογω παραπανω κινητα τα κοιταζες για να βγαζεις φωτογραφιες στην παραλια?? Γιατι και το S7 μια χαρα αδιαβροχο ειναι και αρκετα αλλα κινητα. Τωρα αν βασικος λογος προτιμησης των παραπανω κινητων ειναι για θαλασσινες φωτογραφιες τοτε οκ τι να πω....
dovahkiin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου και ενδιαφέρομαι καθαρά για τις 2 συσκευές. Τώρα επειδή είδα τι παίζει και με τις τιμές απέκλεισα το S7 και έμεινε μόνο το S6 το οποίο το βρήκα unlocked στο ebay. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ και πως να αγοράσω από εξωτερικό μιας και δεν ξέρω τι γίνεται με τις τράπεζες πλέον και τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τους πωλητές
StigmaX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο να πας από ebay όταν μπορείς από skroutz η ακόμα και από τις αγγελίες εδώ; 1
chipakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου και ενδιαφέρομαι καθαρά για τις 2 συσκευές. Τώρα επειδή είδα τι παίζει και με τις τιμές απέκλεισα το S7 και έμεινε μόνο το S6 το οποίο το βρήκα unlocked στο ebay. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ και πως να αγοράσω από εξωτερικό μιας και δεν ξέρω τι γίνεται με τις τράπεζες πλέον και τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τους πωλητές Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το S6 τότε πάρτο δίκαρτο .Εγώ το έχω 6 μήνες είμαι τρελά ευχαριστημένος.Αγορά από το Μαρούσι εισαγωγή από εξωτερικό γιατί δεν υπάρχουν δίκαρτα Ελλάδα η εισαγωγή όχι από μόνος μου αλλά μέσω του καταστήματος.Κανονικά 2 χρόνια εγγύηση έγινε αναβάθμιση κανονικότατα κανένα πρόβλημα.
dovahkiin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Για ποιο λόγο να πας από ebay όταν μπορείς από skroutz η ακόμα και από τις αγγελίες εδώ; Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το S6 τότε πάρτο δίκαρτο .Εγώ το έχω 6 μήνες είμαι τρελά ευχαριστημένος.Αγορά από το Μαρούσι εισαγωγή από εξωτερικό γιατί δεν υπάρχουν δίκαρτα Ελλάδα η εισαγωγή όχι από μόνος μου αλλά μέσω του καταστήματος.Κανονικά 2 χρόνια εγγύηση έγινε αναβάθμιση κανονικότατα κανένα πρόβλημα. Παιδια συγγνωμη που δεν το ανεφερα στο τελευταιο ποστ αλλα ο τιτλος το λεει Active και μονο Active αλλιως δεν θα είχαμε αυτή τη συζητηση πιο πανω
chipakos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδια συγγνωμη που δεν το ανεφερα στο τελευταιο ποστ αλλα ο τιτλος το λεει Active και μονο Active αλλιως δεν θα είχαμε αυτή τη συζητηση πιο πανω Α οκ sorry παρορμητικός όπως πάντα.
Fulgore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παιδιά καταρχάς ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά έχω κάνει την έρευνα αγοράς μου και ενδιαφέρομαι καθαρά για τις 2 συσκευές. Τώρα επειδή είδα τι παίζει και με τις τιμές απέκλεισα το S7 και έμεινε μόνο το S6 το οποίο το βρήκα unlocked στο ebay. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ και πως να αγοράσω από εξωτερικό μιας και δεν ξέρω τι γίνεται με τις τράπεζες πλέον και τι πρέπει να προσέξω όσον αφορά τους πωλητές Αν δεν εχει αλλαξει κατι μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο μεχρι 500ευρω το μηνα αν θυμαμαι καλα. Επισης με το Ebay δεν ξερω αυτος που θα το παρεις τι θα παιζει απο πλευρας εγγυησης και σε τι κατασταση θα ειναι και το κινητο,κοινως αν ηταν για Amazon θα σου λεγαμε προχωρα μιας και η εγγυηση του Amazon ειναι εκ των κορυφαιων παγκοσμιως. Για το παραπανω για τις τραπεζες που λες καλυτερα να περασεις απο το πιο κοντινο καταστημα της τραπεζας σου και να ρωτησεις να σου πουν σιγουρα τι παιζει. Το αλλο προβλημα επισης ειναι οτι με τα Capital control σε αρκετους δεν τους δεχονται συγκεκριμενες καρτες τραπεζων ή και καθολου καρτες.
dovahkiin Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν δεν εχει αλλαξει κατι μπορεις να κανεις αγορες απο εξωτερικο μεχρι 500ευρω το μηνα αν θυμαμαι καλα. Επισης με το Ebay δεν ξερω αυτος που θα το παρεις τι θα παιζει απο πλευρας εγγυησης και σε τι κατασταση θα ειναι και το κινητο,κοινως αν ηταν για Amazon θα σου λεγαμε προχωρα μιας και η εγγυηση του Amazon ειναι εκ των κορυφαιων παγκοσμιως. Για το παραπανω για τις τραπεζες που λες καλυτερα να περασεις απο το πιο κοντινο καταστημα της τραπεζας σου και να ρωτησεις να σου πουν σιγουρα τι παιζει. Το αλλο προβλημα επισης ειναι οτι με τα Capital control σε αρκετους δεν τους δεχονται συγκεκριμενες καρτες τραπεζων ή και καθολου καρτες. Ευχαριστώ πολύ φίλε fulgore.Ξέρεις μήπως σε περίπτωση που δεν δεχτεί την κάρτα μου κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής?
TheAccountant Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν έχεις αποφασίσει να πάρεις το S6 τότε πάρτο δίκαρτο .Εγώ το έχω 6 μήνες είμαι τρελά ευχαριστημένος.Αγορά από το Μαρούσι εισαγωγή από εξωτερικό γιατί δεν υπάρχουν δίκαρτα Ελλάδα η εισαγωγή όχι από μόνος μου αλλά μέσω του καταστήματος.Κανονικά 2 χρόνια εγγύηση έγινε αναβάθμιση κανονικότατα κανένα πρόβλημα. και 2600mah μπαταρια που ειναι απαραδεκτη απο μονη της και δίκαρτο... Δεν θα πλησιαζα. Απο εκει και περα, 2 χρόνια εγγυηση απο που και ως που το ασιατικο μοντέλο? Η εγγύηση της Sammy δεν ειναι global. Απο την στιγμή που δεν ειναι global, εναποθέτεις τις ελπίδες σου στον Αλλάχ και στην καλη διαθεση του μαγαζάτορα (αν υπάρχει σε 1-2 χρονια ακομα).
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε fulgore.Ξέρεις μήπως σε περίπτωση που δεν δεχτεί την κάρτα μου κάποιον άλλο τρόπο πληρωμής? Δεν υπαρχουν πολλοι τροποι πληρωμης.Θεωρητικα για το παραπανω ή καρτα ή καταθεση σε καποιο λογαριασμο ξερω γω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα