HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Κι εγώ δεν τον πρόλαβα, αλλά γιατί βρε παιδιά όλοι οι άλλοι είναι τα κοράκια αν προλάβουν τις προσφορές κι εμείς είμαστε τα περιστέρια; Δεν το είπα για να προσβάλω κανέναν φυσικά χιούμορ εκανα άλλα έπρεπε να βάλω μια φατσουλα για να μην παρεξηγηθώ. Τι περιστέρια.........κοράκια είμαστε όλοι και κατάμαυρα κιόλας εδώ στις προσφορές. Δεν προλαβαίνει ένας άνθρωπος να βάλει μια προσφορά βλέπεις σε χρόνο dt ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ απ'οπου κι αν είναι σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης.Μαυροκορακες! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δεν το είπα για να προσβάλω κανέναν φυσικά χιούμορ εκανα άλλα έπρεπε να βάλω μια φατσουλα για να μην παρεξηγηθώ. Τι περιστέρια.........κοράκια είμαστε όλοι και κατάμαυρα κιόλας εδώ στις προσφορές. Δεν προλαβαίνει ένας άνθρωπος να βάλει μια προσφορά βλέπεις σε χρόνο dt ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ απ'οπου κι αν είναι σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της γης.Μαυροκορακες! Σορρυ φιλε, σε παρεξηγησα. Είναι που μερικές φορές έχω δει να πέφτει πραγματική εχθρικότητα γι'αυτό. Πάντως υπάρχουν και χειρότερα, πχ οι αμερικάνοι που ποδοπατούνται (και με υψηλότερο μέσο εισόδημα) στα πολυκαταστήματα. Αν και στριμωξίδια βλέπω κι εδώ, σ'αυτο το σημείο δεν έχουμε φτάσει ;-)
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Πάντως υπάρχουν και χειρότερα, πχ οι αμερικάνοι που ποδοπατούνται (και με υψηλότερο μέσο εισόδημα) στα πολυκαταστήματα. Αν και στριμωξίδια βλέπω κι εδώ, σ'αυτο το σημείο δεν έχουμε φτάσει ;-) Αν είχαμε φτάσει σε τέτοιο σημείο αρρώστιας που έχουν τα Αμερικανακια και όχι μόνο καλύτερα να μεταναστεύαμε. Αυτοί περιμένουν 2-3 μέρες για ένα κινητό λες κι αν το πάρουν μια μέρα αργότερα κάτι θα γίνει.Μπορει να έχουν άλλους λόγους τους οποιους δεν γνωρίζω άλλα το θεωρώ αρρώστια και βλακεία. 2
katcos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 χαχα...... αρχιζω να χρονομετρω..... http://www.public.gr/product/perifereiaka/analosima/diskoi-dvd/tdk-dvd-plus-r-dual-layer-8x-85gb-jewelcase-meso-apothikeysis/prod8051055pp/TDK DVD+R Dual Layer 8x 8.5GB- JewelCase 1,88€ ---10 τεμάχια Αστο αυτό είναι γνωστο τι θα γινει, ένα μονο του θα σου στειλουν, εχει ξανασυμβει στο παρελθον... Μου ήρθε sms να πάω να παραλάβω και (όπως προέβλεψε και ο matrixx) αντί για 3 δεκάδες μου έφεραν 3 dvd. Στην διαμαρτυρία μου φυσικά ζητήσαν συγγνώμη για την λάθος περιγραφή στο site. Ειχα μαζι μου screenshot τυπωμενο από το site και δεν έφυγα αλλά ζητησα να δω τον υπεύθυνο. Αφού περίμενα κανα 10λεπτο ήρθε κάποιος και ζητώντας συγγνώμη για το λάθος, μου έδωσε μια 10άδα στα 1,88 ευρώ και δεσμεύτηκε να με ειδοποιησει τηλεφωνικά από Δευτερα για τις εναπομείνασες 2 δεκάδες. Μετα απο αυτο μπαίνοντας στο site απο το κινητό το προιον ειχε ενδειξη ''εξαντλημένο" Αυτά. thanks dobro 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα