Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά Router με μπάτζετ μέχρι τα 90-100€, για βασική χρήση σε παιχνίδια που παίζει ο αδερφός μου (LOL π.χ) και κατέβασμα με Torrent σε 24άρα γραμμή. Αυτά είναι κατά κύριο λόγο τα "βαριά".

Να πω εδώ πως έχω το WAG 120 της Linksys αλλά τελευταία μου κάνει νερά και μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή. Έχω στα υπόψην τα 8970 και 9980 της TP Link αλλά για κάποιο λόγο κάτι δε μου κάθεται καλά. Και απ' ότι διάβαζω κάποιοι είχαν και πρόβλημα με το μtorrent; Thnx εκ των προτερων.

Δημοσ.
  Στις 10/6/2016 στις 1:37 ΜΜ, Mixalhsp80 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι για την αγορά Router με μπάτζετ μέχρι τα 90-100€, για βασική χρήση σε παιχνίδια που παίζει ο αδερφός μου (LOL π.χ) και κατέβασμα με Torrent σε 24άρα γραμμή. Αυτά είναι κατά κύριο λόγο τα "βαριά".

Να πω εδώ πως έχω το WAG 120 της Linksys αλλά τελευταία μου κάνει νερά και μάλλον ήρθε η ώρα για αλλαγή. Έχω στα υπόψην τα 8970 και 9980 της TP Link αλλά για κάποιο λόγο κάτι δε μου κάθεται καλά. Και απ' ότι διάβαζω κάποιοι είχαν και πρόβλημα με το μtorrent; Thnx εκ των προτερων.

αν και υπαρχει sticky topic σε αυτα τα λεφτα το 9980 tp link ειναι μια ωραια αγορα που ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση

Δημοσ.
  Στις 10/6/2016 στις 8:49 ΜΜ, poulinos είπε

ειναι draytek.

Kαι εκεί τελειώνει η όποια κουβέντα. Το είχα ψάξει πιο παλιά για εκεί αλλά το σετάρισμα του μου φάνηκα κάπως. Μπήκε όμως στα υπόψην..

Thnx ξανά!

Δημοσ.
  Στις 10/6/2016 στις 9:47 ΜΜ, teojesper1 είπε

για αυτα που δινει πανω μια χαρα αξιζει.

Στις 10/6/2016 στις 8:59 ΜΜ, Mixalhsp80 είπε

Kαι εκεί τελειώνει η όποια κουβέντα. Το είχα ψάξει πιο παλιά για εκεί αλλά το σετάρισμα του μου φάνηκα κάπως. Μπήκε όμως στα υπόψην..

Thnx ξανά!

αν θες extreme Πραγματα ναι ειναι πιο δυσκολο στο σεταρισμα.αλλα για τα απλα πραγματα ειναι μια χαρα σε θεμα σεταρισματος

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...