Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι εγω, ο Fulgοre που εθεσε το θεμα.

Δεν εθεσα κανενα θεμα γεγονοτα ανεφερα. Το θεμα στο οποιο σχολιαζουμε(και το εχω αναφερει τοσες φορες)μιλαει για συναλλαγη playstation 4 οπως βεβαια και τα περισσοτερα προβληματα με συναλλαγες ειναι πανω σε τεχνολογικα ειδη(κινητα,καρτες γραφικων,επεξεργαστες,κονσολες κλπ)αρα η αναφορα μου του Amazon για ατομα απο επαρχια(και οχι μονο)μια χαρα ευστοχη ηταν.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εθεσα κανενα θεμα γεγονοτα ανεφερα.

Eιπες ότι "αν δεν μας βολευει το Insomnia λογω αξιοπιστιας υπαρχει και το Amazon", οποτε λογικο είναι να σε ρωτησουν αν το Amazon είναι πιο αξιοπιστο.

Δημοσ.

Δεν τιθεται καν θεμα περι αξιοπιστιας Amazon που ειναι πιο αξιοπιστο και απο τα περισσοτερα(αν οχι ολα)τα Ελληνικα καταστηματα.

Αυτο που ειπα ειναι οτι τροποι υπαρχουν δεν ειναι μονοδρομος οι αγγελιες του insomnia.

Δημοσ.

Το θέμα έχει γίνει σίριαλ και ο καθένας λέει τις απόψεις του. Να δούμε όμως και τι λέει η λογική. Θα έκανε κάποιος ποτέ κατάθεση σε έναν άνθρωπο που ΔΕΝ τον γνωρίζει καθόλου, που έχει ΜΟΛΙΣ εγγραφεί στο site, που ΔΕΝ έχει ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση, που ενώ του προτείνει ο υποψήφιος αγοραστής να στείλει δίκη του κούριερ να παραλάβει το προϊόν απο το σπίτι του βρίσκει διάφορες δικαιολογίες. Που δίνει μια διεύθυνση που ΔΕΝ υπάρχει και παρόλα αυτά ο αγοραστής προχωράει και του δίνει τα χρήματα του εν λευκώ;

Απατες με κατάθεση χρημάτων γίνονται απο την στιγμή που υπάρχουν άτομα που δέχονται να κάνουν κατάθεση. Και ας μην δικαιολογούνται ότι δεν τους συμφέρει η αντικαταβολή όσοι ζητάνε κατάθεση γιατί οι ίδιοι όταν ξεκίνησαν τα capital controls τότε ζητούσαν αντικαταβολή που ξαφνικά άρχισε να τους συμφέρει.

Όσοι κάνετε συναλλαγές με κατάθεση καλό είναι να έχετε υπόψην δυο πράγματα

1ον οτι πάντα έχετε μεγάλες πιθανότητες να χάσετε τα χρήματα σας και αυτό πάντα με δίκη σας ευθύνη

2ον να σας στείλουν κάτι άσχετο με ότι παραγγείλατε ή χαλασμένο και να μην έχετε δυνατότητα ελέγχου εφόσον το έχετε προπληρώσει.

Για εμένα πρόσωπικα η μέθοδος που ακολουθώ όταν θέλω να πουληςω κάτι είναι να στέλνω με εντολή αγορας είτε με αντικαταβολή όταν έχω απέναντι μου έναν πολυ αξιόπιστο αγοραστή που ξέρω ότι δεν θα με κρεμάσει και θα πάει να το παραλάβει. Όταν δε αγοράζω κάτι κοιτάω να ζητάω άντικαταβολη με έλεγχο πριν την παραλαβή.

Μπορεί αυτό να φαίνεται λίγο συμφεροντολογικο αλλά με έχει σώσει και απο απώλεια χρόνου και το κυριότερο απο απώλεια χρημάτων. Στο κάτω κάτω της γραφής όταν πουλάς κάτι γράφεις τους όρους σου στην αγγελία και οποίος συμφωνεί επικοινωνεί μαζί σου. Επίσης και όταν αγοράζεις δεν στέλνεις μηνύματα σε αγγελίες που δεν συμφωνείς με τους όρους του πωλητή αλλά σε αγγελίες που σε καλύπτουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...