Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το προβλημα ειναι οτι το γνωριζω πολυ καλα και γενικα ψαχνω πολυ μεχρι να αποφασισω κατι ... το θεμα με αυτην την περιπτωση ειναι οτι ετσι οπως εξελιχθηκε και οπως μιλαγαμε στο τηλεφωνο με εκανε να το πιστεψω απολυτα ...  καποια πραγματα που τον ρωτησα και φαινοταν υποπτος υπηρχαν αλλα μαλλον εθελοτυφλουσα .. οποτε καλα να παθω απλα...

οπως για παραδειγμα οτι του ζητησα το σταθερο τηλεφωνο αλλα δεν ειχε , οπως η οδος που μου εδωσε δεν την εβρισκα στο google 

...παρολο αυτα η παγιδα για μενα ηταν οτι ειχα δικια μου μεταφορικη που ουσιαστικα τους ειπα να πανε στο σπιτι του να το παραλαβουν και να με ενημερωσουν για την εξελιξη κατι το οποιο στην πορεια αλλαξε γιατι υπηρχε διπλα του καταστημα acs και δεν χρειαζοταν να πανε οι δικοι μου και εγω απλα συμφωνησα χωρις να κατσω να σκεφτω το γιατι ... αν τα παρεις ολα απο την αρχη οι λεπτομερειες βγαζουν τρελο νοημα και εκει επρεπε να στηριχτω....

Δημοσ.

Να υποθέσω ότι η sim (μιας και σου βγάζει όνομα το 11888 άρα δεν είχε δηλωθεί να είναι απόκρυφα τα στοιχεία του), είναι απο κλεμμένο κινητό;

Δημοσ.

Ποτε δεν στελνουμε προιον επαρχια,πρωτου μπει στον λογαριασμο μας ολο το ποσο συν τα ταχυδρομικα. Γιατι με την κριση που υπαρχει πολυς κοσμος ακομη και με πολλες θετικες μπορει να φερθει λαθος.

Αν το γραψεις αυτο στην αγγελια σου μετα ειναι θεμα του αγοραστη αν τον συμφερει και θελει η οχι. Το ιδιο και σαν αγοραστης απο επαρχια θα ζητας πρωτα αποστολη και μετα θα στελνεις τα χρηματα. Οποιος θελει,εξαλλου αν γραφεις ρητα τους ορους σου μονο οποιος συμφωνει θα ασχοληθει.

Το οτι εκανες συναλλαγη με ατομο που μολις χθες εγγραφηκε και εστειλες και χρηματα ασχολιαστο. Εγω ακομη και στην πολη μου να ηταν δεν θα επαιρνα κατι προτου κανω διεξοδικο ελεγχο. Οποιος αρνειται ελεγχο ειναι απατεωνας.

Απο αυτα που γραφεις το ενα αναιρει το αλλο.Δηλαδη και  η πιτα ολοκληρη και  ο σκυλος χορτατος.

Μαγκας και οπως γουσταρεις σαν πωλητης, μαγκας και οπως γουσταρεις  σαν αγοραστης.Ωραιες συμβουλες.

• Like 2
Δημοσ.

και αν βγαλει ακρη απο το τρεξιμο που θα κανει...τι να πω ρε γαμωτο τα χουμε πει χιλιαδες φορες αναρωτιεσαι αμα μπαινουν απο το ενα αυτι και βγαινουν απο το αλλο  :-(

Τι επρεπε να κανει δηλαδή αφου ηταν Ιωάννινα, το ρισκο ειναι δεδομενο.

του ειχα πει οτι επειδη συνεργαζομαι με εταιρεια κουριερ η οποια συνεργαζεται με την acs να πηγαιναν να το επερναν απο το σπιτι του να μου το φερουν αφου μου ειχε δωσει και οδο ... τελικα συννενοηθεικε με την acs να τους το παει αυτος στο καταστημα και ετσι και εκανε απο οτι μου ελεγε τηλεφωνικως...

Πόσα ηταν τα εξοδα της κουριερ, και ποιος κανονισατε να τα πληρωσει?

Δημοσ.

Σου ειπαν οτι θα ακυρωσουν την καταθεση αν κανεις καταγγελια στην αστυνομια και τους προσκομισεις τα χαρτια?

( εγω πηγα τραπεζα εκανα τα σχετικα χαρτια μου ειπαν οτι πρεπει να κανω καταγγελια στην αστυνομια να τους παω το επισημο εγγραφο ... το μονο που εχω ως σιγουρο στοιχειο ειναι τον αρθμο λογαριασμο και το ονομα του δικαιουχου που ειναι γυναικειο ονομα , και για αυτον τον λογο πιστευα οτι θα ειχα καποια καλυψη αφου γινεται μεταξυ πελατων της ιδιας τραπεζας ..) 

Δημοσ.

Τι επρεπε να κανει δηλαδή αφου ηταν Ιωάννινα, το ρισκο ειναι δεδομενο.

Πόσα ηταν τα εξοδα της κουριερ, και ποιος κανονισατε να τα πληρωσει?

ειπαμε να προτιμησει καποιον απο Αθηνα αμαν πια

Δημοσ.

Αν παρεις τις πληροφοριες καταλογου, νομιζω δινοντας ονοματεπωνυμο μπορουν να σου δωσουν τον αριθμο τηλεφωνου, ετσι ωστε να επικοινωνησεις με την κατοχο του λογαριασμου

Δημοσ.

ειπαμε να προτιμησει καποιον απο Αθηνα αμαν πια

Aρα οσοι ειναι επαρχιωτες πρεπει να αποκλειονται από τους αθηναιους?

Και χερι με χερι να συναντηθουν δυο αθηναιοι, αν πχ. παρεις σκληρο δισκο πως ξερεις ότι οντως δουλευει?

• Like 1
Δημοσ.

Aρα οσοι ειναι επαρχιωτες πρεπει να αποκλειονται από τους αθηναιους?

Και χερι με χερι να συναντηθουν δυο αθηναιοι, αν πχ. παρεις σκληρο δισκο πως ξερεις ότι οντως δουλευει?

Ζητας να ερθει σπιτι σου,να τον συνδεσεις,5 λεπτα υποθεση ειναι και να γινει μια δοκιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Ζητας να ερθει σπιτι σου,να τον συνδεσεις,5 λεπτα υποθεση ειναι και να γινει μια δοκιμη.

Αρα ολοι αυτοι που κανουν δοσοληψιες εξ αποστασεως με αντικαταβολη ή με καταθεση, ειναι για σενα απαγορευμενο ειδος.

Παίρνεις μεταχειρισμένα με εγγύηση πάντα...

Και DOA 7 ημερων βεβαιως.

Δημοσ.

Αρα ολοι αυτοι που κανουν δοσοληψιες εξ αποστασεως με αντικαταβολη ή με καταθεση, ειναι για σενα απαγορευμενο ειδος.

Και DOA 7 ημερων βεβαιως.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει,δεν με απασχολει ουτε κατακρινω αυτους που κανουν συναλλαγες εξ αποστασεως.Απλα εγω δεν επιθυμω να κανω τετοιες γιατι ειναι δυσκολα τα οικονομικα μου και δεν θελω το ρισκο. Αν καποιος παιρνει το ρισκο μετα δεν δικαιουται να παραπονιεται αυτο λεω,απλα.

Οταν ζω σε μια μεγαλη πολη με εκατομμυρια ανθρωπους,γιατι να ρισκαρω να αγορασω η να πουλησω απο μακρια,οταν μπορω να περιορισω στο ελαχιστο τον κινδυνο οικονομικης εξαπατησης(που εχει αυξηθει λογω κρισης παρα πολυ) η χαλασμενου προιοντος?

Εγω οποτε πουλαω παντα δινω το δικαιωμα σε καποιον να ερθει να κανει οτι τεστ θελει για να δει οτι ολα ειναι αριστα.Ετσι και επιθυμω να μπορω απο κοντα να ελεγξω αυτο για το οποιο θα δωσω τα χρηματα μου,που δεν τα βρηκα στο δρομο,αλλα τα εβγαλα με τον κοπο μου.Βρισκεις κατι το μεμπτο στην λογικη μου και αν ναι,τι ακριβως?

• Like 6
Δημοσ.

Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει,δεν με απασχολει ουτε κατακρινω αυτους που κανουν συναλλαγες εξ αποστασεως.Απλα εγω δεν επιθυμω να κανω τετοιες γιατι ειναι δυσκολα τα οικονομικα μου και δεν θελω το ρισκο. Αν καποιος παιρνει το ρισκο μετα δεν δικαιουται να παραπονιεται αυτο λεω,απλα.

Οταν ζω σε μια μεγαλη πολη με εκατομμυρια ανθρωπους,γιατι να ρισκαρω να αγορασω η να πουλησω απο μακρια,οταν μπορω να περιορισω στο ελαχιστο τον κινδυνο οικονομικης εξαπατησης(που εχει αυξηθει λογω κρισης παρα πολυ) η χαλασμενου προιοντος?

Εγω οποτε πουλαω παντα δινω το δικαιωμα σε καποιον να ερθει να κανει οτι τεστ θελει για να δει οτι ολα ειναι αριστα.Ετσι και επιθυμω να μπορω απο κοντα να ελεγξω αυτο για το οποιο θα δωσω τα χρηματα μου,που δεν τα βρηκα στο δρομο,αλλα τα εβγαλα με τον κοπο μου.Βρισκεις κατι το μεμπτο στην λογικη μου και αν ναι,τι ακριβως?

Αν ησουν επαρχια και ηθελες να κανεις συναλλαγες όμως, πιθανοτατα να σκεφτοσουν διαφορετικα.

Δημοσ.

Αν ησουν επαρχια και ηθελες να κανεις συναλλαγες όμως, πιθανοτατα να σκεφτοσουν διαφορετικα.

Και παλι στην χειροτερη αν εισαι απο επαρχια ψαχνεις ατομα με παρα πολλες αξιολογησεις(και αρα οχι ατομα που να εχουν ανοιξει λογαριασμο πριν λιγες μερες και υπαρχει και παραπανω κινδυνος) και εισαι αρκετα σχολαστικος στο ειδος αγορας. Αλλιως αγοραζεις καινουργιο μεχρι εκει που μπορεις οικονομικα. Το θεμα αλλωστε ανοιχτηκε για αγορα ps4 μτχ και οπως αναφερθηκε υπαρχουν κυριολεκτικα εκατονταδες αγγελιες για ps4 και απο Αθηνα(και με εγγυηση κλπ).

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...