Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ ... χτες μιλησα με τον kwstas1984   για την αγγελια που εχει για to playstation 4 

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/688852-ps4-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%85-2-games/

Ηθελε μονο με καταθεση και ο λογος ηταν οτι δεν ηθελε να αργησει να παρει τα λεφτα του ειδικα αυτες τις μερες μπορει να καθυστερησει πολυ καιρο λογω μεγαλης ζητησης .... ετσι μου ειπε τουλαχιστον...

εγω αν και περνω συχνα πυκνα πραγματακια απο αγγελιες προφανως δεν ειχα δοκιμασει ξανα με καταθεση για λογους ασφαλειας... ο ανθρωπος μου φαινοταν πολυ εμπιστος Κωστ..... Μητρ..... μου συστηθηκε απο Ιωαννινα..

Τελικα συμφωνησαμε για να μοιρασουμε το βαρος της μη εμπιστοσυνης να του εβαζα τα μισα λεφτα σε εναν λογαριασμο (πειραιως της συντροφου του μεσω winbank αφου ειχα και εγω λογαριασμο στην πειραιως να γινοταν γρηγορα .) (απο το ps4 καταλαβαινετε περιπου ποσα  ειναι τα λεφτα ) και τα αλλα μισα αφου το επερνα...

Για να μην  κουραζω , του ειχα πει οτι επειδη συνεργαζομαι με εταιρεια κουριερ η οποια συνεργαζεται με την acs να πηγαιναν να το επερναν απο το σπιτι του να μου το φερουν αφου μου ειχε δωσει και οδο ... τελικα συννενοηθεικε με την acs να τους το παει αυτος στο καταστημα και ετσι και εκανε απο οτι μου ελεγε τηλεφωνικως...

Αφου μιλησαμαμε και χτες το βραδυ μου ειπε οτι το εδωσε ολα καλα , δυστυχως ημουν δουλεια και δεν ειχα την δυνατοτητα να μιλησω ( θα επρεπε να ζητησω αριθμο αποστολης ...)   

Ηρθε η σημερινη  μερα , περνω τηλεφωνο την acs εκει να ρωτησω αν το εχουν παραλαβει απο αυτον αλλα τιποτα δεν τους το ειχε παει καν . Τον παιρνω τηλεφωνο ενω το ειχα ψιλιαστει οτι κατι παιζει παρολο αυτα μου το σηκωνει και μου λεει οτι θα πηγαινε στο καταστημα της acs που ηταν διπλα στο σπιτι του να δει τι παιζει ... του ειπαν λεει οτι η αποστολη καθυστερησε και οτι θα μου το φερουν αυριο .... τον αριθμο αποστολης θα μου τον εδινε αφου του τον εδιναν λιγο αργοτερα , σημερα στις 12 το πρωι περιπου.... απο εκεινη την ωρα εχει το τηλεφωνο κλειστο .... 

αυτο που θελω ειναι εκτος απο το ενημερωσω , να ρωτησω αν καποιο αλλο μελος εχει βρεθει στην ιδια κατασταση και αν γινεται τιποτα . ( εγω πηγα τραπεζα εκανα τα σχετικα χαρτια μου ειπαν οτι πρεπει να κανω καταγγελια στην αστυνομια να τους παω το επισημο εγγραφο ... το μονο που εχω ως σιγουρο στοιχειο ειναι τον αρθμο λογαριασμο και το ονομα του δικαιουχου που ειναι γυναικειο ονομα , και για αυτον τον λογο πιστευα οτι θα ειχα καποια καλυψη αφου γινεται μεταξυ πελατων της ιδιας τραπεζας ..) 

Δεν θα ηθελα να αρχισετε να μου λετε , οτι ειμαι @@ που το εκανα και τα σχετικα , και πως πρεπει  να βλεπουμε κριτικες και τα λοιπα , το γνωριζω πολυ  καλα και ημουν σιγουρος για αυτα  ,οσες φορες την εχω παθει ημουν καλυμενος γιατι χρησιμοποιουσα μονο paypal  τωρα αφου το δοκιμασα ετσι καλα να παθω ...  αν ομως μπορω να κανω κατι θα το κανω 

Ευχαριστω πολυ ελπιζω να μην κουρασα δεν τα εγραψα ολα λεπτομερως μπορει  να εχει καποια κενα η ιστορια αλλα η ουσια φαινεται...

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλύτερα το όνομα βγάλτο απο το post, πέραν του οτι παίζει να είναι άσχετος αυτός που αναφέρεις με την όλη ιστορία ονόματα καλό είναι μην βγάζουμε στα φόρα :)

Μετά, σε τύπο που έκανε εγγραφή χθες του έκανες κατάθεση... Βρώμαγε η δουλειά απο την αρχή.... Κρίμα το τρέξιμο που θα κάνεις...

• Like 4
Δημοσ.

και αν βγαλει ακρη απο το τρεξιμο που θα κανει...τι να πω ρε γαμωτο τα χουμε πει χιλιαδες φορες αναρωτιεσαι αμα μπαινουν απο το ενα αυτι και βγαινουν απο το αλλο  :-(

Δημοσ.

εχεις δικιο το εκοψα... 

τι να πω τα ειχα δει ολα αυτα ... παρολο αυτα δεν με σταματησε...

Δημοσ.

Δεν θα ηθελα να αρχισετε να μου λετε , οτι ειμαι @@ που το εκανα και τα σχετικα , και πως πρεπει  να βλεπουμε κριτικες και τα λοιπα , το γνωριζω πολυ  καλα και ημουν σιγουρος για αυτα  ,οσες φορες την εχω παθει ημουν καλυμενος γιατι χρησιμοποιουσα μονο paypal  τωρα αφου το δοκιμασα ετσι καλα να παθω ...  αν ομως μπορω να κανω κατι θα το κανω 

Ευχαριστω πολυ ελπιζω να μην κουρασα δεν τα εγραψα ολα λεπτομερως μπορει  να εχει καποια κενα η ιστορια αλλα η ουσια φαινεται...

2 εβδομαδες βλεπω οτι εισαι και εσυ μελος και αρα αν τα ειχες διαβασει τα παραπανω που λες περι κριτικων και κυριως περι αποστασεων θα ειχες δει και τι ειχε απαντηθει πανω σε αυτο.

Δεν θελεις να σου αρχισουμε να στα λεμε αλλα καλως ή κακως αυτη ειναι η αληθεια.Και ειδικα οταν γινεται αφου εισαι ενημερωμενος.

Γιατι οκ ολα αυτα αλλα εγω θα σου πω το αλλο το πιο απλο. Βλεπω και γραφεις οτι μενεις απο Αθηνα.Τοσες αγγελιες γεματες ειναι με Playstation 4 απο Αθηνα τι ηθελες και εσυ να μπλεξεις εξ αποστασεως....

• Like 3
Δημοσ.

εχεις δικιο το εκοψα... 

τι να πω τα ειχα δει ολα αυτα ... παρολο αυτα δεν με σταματησε...

Δοκίμασε να τον πάρεις παρόλα αυτά άλλο ένα τηλ το βράδυ μπας και βγάλετε άκρη αλλά 99% η sim έχει πάει κάδο....

Ο αριθμός όταν τον βάλεις στο 11888 σου βγάζει κανένα παράξενο όνομα;

και αν βγαλει ακρη απο το τρεξιμο που θα κανει...τι να πω ρε γαμωτο τα χουμε πει χιλιαδες φορες αναρωτιεσαι αμα μπαινουν απο το ενα αυτι και βγαινουν απο το αλλο  :-(

Θα βγάλει άκρη αλλά όπως λες τρέξιμο...... Άξιζε;

Δημοσ.

Φιλε μου βλεπω οτι και εσυ εισαι σχετικα προσφατο μελος εδω μεσα. Καλως ηρθες απο την μια και καλο κουραγιο απο την αλλη.. :(

Πραγματικα στεναχωριεμαι οταν συμβαινουν τετοια πραγματα. Που φυσικα μπορουν να συμβουν σε οποιοδηποτε site που εχει αγγελιες απο ιδιωτες. Δυστυχως θα ταλαιπωρηθεις και δεν ξερω αν θα βρεθει λυση ευκολα?

Να σε ρωτησω.. Την αγγελια την βρηκες απο Google Search η μπηκες στο site και την ειδες εδω?

Παντως τις δικες μου αγγελιες τις εχω βρει απο google.

Μηπως θα ηταν καλο, οχι να μπει περιορισμος στο ποιο μελος βαζει αγγελιες, αλλα να μην φαινονται σε google search η αγγελιες των νεων μελων χωρις αξιολογησεις?

Δημοσ.

την ιδια συζητηζση ειχα και εγω με το συγκεκριμενο μελος σημερα με τη διαφορα οτι εγω του ζητησα φωτο της ταυτοτητας του σαν εγγυηση για να βαλω τα χρηματα.πραγμα που δεν εγινε ποτε.και δεν απαντησε ξανα σε τλφ.

• Like 3
Δημοσ.

Δυστυχως μπορει να ειμαι λιγο αφελης αλλα με τα δικα μου στανταρτ και αξιες να κλεψω χρηματα απο ανθρωπο που μιλαγα κιολας στο τηλεφωνο , καλυτερα να παω να κρεμαστω να καθαρισει το μερος... ακομα και κριτικες να μην εχεις ο αλλος δεν πιστευα οτι γινεται κατι τετοιο ευκολα ειδικα οταν τα λεγαμε στο τηλεφωνο σαν φιλαρακια ... λιγη ανθρωπια ...  την εχω ξαναπαθει βεβαια μεσω paypal αλλα πηρα τα λεφτα μου πισω και εχει περασει καιρος απο τοτε και μαλλον ξεχασα πως ειναι το αισθημα...

την αγγελια απο εδω μεσα την βρηκα κανονικα ειναι στην 4-5-6 σελιδα καπου εκει...

εχω μιλησει εχω βρει πολλα τηλεφωνα απο το ονομα που μου εδωσε μεχρι και συγγενεις αλλα μαλλον δεν ειναι αυτοι...  παρολο αυτα το τηλεφωνο που μου εδωσε  και μιλαγαμε αντιστοιχει στο ονομα που μου εδωσε συμφωνα με το 11880 αλλα σε αλλο μερος της Ελλαδας ...

• Like 1
Δημοσ.

την ιδια συζητηζση ειχα και εγω με το συγκεκριμενο μελος σημερα με τη διαφορα οτι εγω του ζητησα φωτο της ταυτοτητας του σαν εγγυηση για να βαλω τα χρηματα.πραγμα που δεν εγινε ποτε.και δεν απαντησε ξανα σε τλφ.

Και τι θα του έκανες με φωτοτυπία της ταυτότητας του; Μπορεί να έτρωγες ςκια καμία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Εδω σου λέει ό άνθρωπος χρησιμοποίησε λογαριασμό που δεν ήταν στο όνομα του, όλο αυτό είναι οργανωμένο και κάνει μπαμ....Με τη τράπεζα για να γίνει δουλειά πρέπει να γίνει μήνυση και να βγει απόφαση από εισαγγελέα για άρση τραπεζικού απορρήτου. Πιάσε το αυγό και κούρευτο δηλαδή... 

TS δυστυχώς δε θα βγάλεις άκρη εύκολα απλά ελπίζω να είναι όλο μια παρεξήγηση και να βγάλεις άκρη και όλα μαζί να είναι μια κακή σύμπτωση...

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφε εχεις δικιο με την τραπεζα , μου τα ειπανε απλα εγω πιστευα οτι αφου γινεται μεταξυ πελατων της ιδιας τραπεζας θα υπαρχει καποια καλυψη .... για αυτο και του ειπα πειραιως ενω μου ειχε πει οτι εχει εθνικη στην αρχη  αυτος... εξου και το ονομα της συντροφου του

Ολοι ετσι σκεφτομαστε μεχρι να περασουν οι πρωτες ωρες ..  μετα το  παιρνεις αποφαση ...

Δημοσ.

Ποτε δεν στελνουμε προιον επαρχια,πρωτου μπει στον λογαριασμο μας ολο το ποσο συν τα ταχυδρομικα. Γιατι με την κριση που υπαρχει πολυς κοσμος ακομη και με πολλες θετικες μπορει να φερθει λαθος.

Αν το γραψεις αυτο στην αγγελια σου μετα ειναι θεμα του αγοραστη αν τον συμφερει και θελει η οχι. Το ιδιο και σαν αγοραστης απο επαρχια θα ζητας πρωτα αποστολη και μετα θα στελνεις τα χρηματα. Οποιος θελει,εξαλλου αν γραφεις ρητα τους ορους σου μονο οποιος συμφωνει θα ασχοληθει.

Το οτι εκανες συναλλαγη με ατομο που μολις χθες εγγραφηκε και εστειλες και χρηματα ασχολιαστο. Εγω ακομη και στην πολη μου να ηταν δεν θα επαιρνα κατι προτου κανω διεξοδικο ελεγχο. Οποιος αρνειται ελεγχο ειναι απατεωνας.

• Like 1
Δημοσ.

Ε τώρα δεν έχει νόημα να το κράξουμε το κατάλαβε και με τον άσχημο τρόπο κιόλας τι πρέπει να κάνει. Εύχομαι να βγάλεις άκρη φίλε και μακάρι όλο αυτό να είναι μια κακή σύμπτωση και να υπάρχει εξήγηση.

Δημοσ.

Δεν τον κραζω απλα εκανε μεγαλο λαθος,αλλα τωρα εμεις δεν μπορουμε ,κατοπιν εορτης να τον βοηθησουμε.

Απλα του λεω τι γραμμη θα τηρησει στο εξης στα μεταχειρισμενα για να ειναι ασφαλης. :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...