woofwoofwoof Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλησπερα παιδια.. Πηρα σημερα απο egate κατι πραγματα και ο σκληρος wd caviar blue οπως και η ραμ hyperx fury ειναι κλειστα σε συσκευασια αλλα ηρθαν χωρις κουτι.. Παιζει τιποτα;
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Για τις Ram δεν γνωρίζω αλλά και εγώ τον ίδιο WD blue που είχα πάρει πριν 1-2 χρόνια από το e-shop έτσι μου το έδωσαν, Κάποιο πρόβλημα ευτυχώς δεν έχω. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πάντα μα πάντα έρχονται σε κουτί και η συσκευασία είναι επιπρόσθετη.Το κουτί είναι απολύτως απαραίτητο γιατί χωρίς αυτό δεν θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε μοντέλα, αριθμούς κτλ. Το επιστρέφεις και ζητάς αντικατάσταση ή τα λεφτά σου πίσω.Χωρίς δεύτερη κουβέντα ή/και σκέψη.
Sheogorath Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Oι δίσκοι έτσι έρχονται. Σε όσα μαγαζιά ξέρω. Οι μνήμες έχουν ένα μικρό πλαστικό σκληρό περιτύλιγμα. πχ 2
Grim Ripper Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πλέον μόνο οι εξωτερικοί σκληροί δίσκοι και οι SSD φαίνεται να είναι με κουτί. Στο youtube πάντως αν γράψεις "western digital 1tb blue unboxing" θα βρεις την ίδια συσκευασία, δεν έρχονται με κουτί. Τελευταία φορά που είχε αγοράσει Ram ένας φίλος μου ήταν μέσα σε πλαστικό κουτάκι (ας πούμε) όπως στην εικόνα που έβαλε ο Sheogorath. Από Amazon τα κουτιά. [video=youtube]
katerinapn85 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Οι σκληροι δισκοι οσες φορες εχω παρει δινονται απλα στο σακουλακι οπως στη φωτο που ανεβασες. Τωρα για τις RAM πρεπει να ειναι οπως στη παραπανω φωτο 1
woofwoofwoof Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ναι οι ραμ ετσι ειναι οποτε ολα μια χαρα! Ευχαριστω παιδες! 1
Στεφανος123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Φοβασαι πλεον να ρωτησεις με την παραπληροφορηση που πεφτει. 1
La_MoRt Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν η συσκευασία είναι bulk παιδιά είναι υποχρεωμένοι να το γράφουν όταν αγοράζεις το προϊόν.
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Όλοι οι σκληροί σε bulk συσκευασίες (μέσα σε σακουλάκι σφραγισμένοι) έρχονται εκτός από τους ssd. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα