Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Από τότε που αγόρασα το κινητό ή κάμερα δεν εστιάζει. Είχα ξανά πριν S4 και επειδή είχε πρόβλημα με την οθόνη του, μου έδωσαν καινούριο. Το θέμα είναι ότι όταν πάω στην κάμερα και πατάω στην οθόνη να εστιάσει με πάρα πολύ δυσκολία θα εστιάσει, και το πρόβλημα αυτό συνήθως γίνετε με την κανονική την κάμερα και όχι το retrica (εκεί συνήθως εστιάζει κάνονικα). Μπας και έχει κάνα πρόβλημα ή κάμερα??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εφόσον δεν γίνεται με την κάμερα αλλά γίνεται με εφαρμογή που εκμεταλλεύεται την κάμερα βάζω χέρι στην φωτιά ότι εσύ κάνεις κάτι λάθος.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά...

Από τότε που αγόρασα το κινητό ή κάμερα δεν εστιάζει. Είχα ξανά πριν S4 και επειδή είχε πρόβλημα με την οθόνη του, μου έδωσαν καινούριο. Το θέμα είναι ότι όταν πάω στην κάμερα και πατάω στην οθόνη να εστιάσει με πάρα πολύ δυσκολία θα εστιάσει, και το πρόβλημα αυτό συνήθως γίνετε με την κανονική την κάμερα και όχι το retrica (εκεί συνήθως εστιάζει κάνονικα). Μπας και έχει κάνα πρόβλημα ή κάμερα??

Aν εχεις θήκη βγαλτην και ξανα δοκίμασε με γυμνό το κινητό

Δημοσ.

Aν εχεις θήκη βγαλτην και ξανα δοκίμασε με γυμνό το κινητό

Έβγαλα θήκη και καπάκι και ξανά τπτ..

Μπορεί να είναι και έτσι η κάμερα δεν ξέρω ακόμα...Αυριο που Θα ανέβω Θεσσαλονίκη θα δω το S4 φίλου, και εάν πάλι γίνεται έτσι θα σας ενημερώσω :) :) :) :)

Δημοσ.

Δοκίμασα τα 2 κινητά και τα 2 με δυσκολία εστιαζαν :( Οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα :)

Ελπιζω να καθάρισες και τον φακο

Το έκανα κι αυτό :) :) :)
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν εστιάζουν καλά αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα;

Χμμ σε περίεργη κοινωνία ζούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...