Προς το περιεχόμενο

Χiaomi redmi note 3 (3gb) vs Note 3 Pro (16 gb)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

***ο στον τιτλο οχι 3gb αλλα 32gb αμα γντ να διορθωθει!

Τα οικονομικα δν ειναι το ατου μου τωρα τελευταια και θελω να παρω ενα απο τα 2 τηλεφωνα (μεταχειρισμενα απο
το φορουμ καθως εχω μεινει χωρις συσκευη κ δν μπορω να περιμενω)!
Και τα 2 τα βρισκεις στα ιδια λεφτα περιπου! Προφανως και η κλτρη επιλογη ειναι το Pro 32ari αλλα αφου δν γντ να ανεβει το budget πιο απο τα 2 να προτιμησω??
Παραπανω ραμ η παραπανω επεξεργαστικη δυναμη??
(η καμερα δν με ενδιαφερει και απο review διαφορες δν εχουν ,οπως και ο αποθηκευτικος χωρος δν ειναι προβλημα γιατι το προ περνει sd καρτουλα)

Δημοσ.

Redmi note 3 pro με τα 2gb θα ελεγα.

Αυτο κυριως της microsd και του snapdragon 650, οχι μονο γιατι ειναι κατα ~50% ταχυτερος(βεβαια και x10 δεν ειναι του πεταματου)-θα εχει και λιγο καλυτερο sot-αλλα επειδη εκτιμω οτι θα υποστηριχθει περισσοτερο με custom rom ο qualcom σε σχεση με τον mediatek.

Δημοσ.

Redmi note 3 pro με τα 2gb θα ελεγα.

Αυτο κυριως της microsd και του snapdragon 650, οχι μονο γιατι ειναι κατα ~50% ταχυτερος(βεβαια και x10 δεν ειναι του πεταματου)-θα εχει και λιγο καλυτερο sot-αλλα επειδη εκτιμω οτι θα υποστηριχθει περισσοτερο με custom rom ο qualcom σε σχεση με τον mediatek.

+1 (γιατί το έχω κιόλας ;) )
Δημοσ.

Πολυ μεγαλη προσοχη επειδη μιλαμε για κινεζικο κινητο μεταχειρισμενο να τσεκαρεις για root/rom και φυσικα για εγγυηση τι παιζει.Μην βιαστεις να αγορασεις επειδη εισαι σε αναγκη κινητου και κανεις καμια πατατα. Επισης κατα προτιμηση χερι με χερι συναλλαγη για να κοιταξεις και την οθονη μην ειναι γεματη με καμμενα Pixel ή ραγισμενη.

Δημοσ.

Ρώτα εάν έχει ξεκλείδωτο bootloader, γιατί εάν έχει και δεν έχει καταργήσει το κινητό από τον λογαριασμό του, στην οποιαδήποτε επαναφορά θα σου ζητάει τον κωδικό του στο miui και εάν δεν τον ξέρεις, θα έχεις ένα άχρηστο κινητό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...