Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είχα βάλει τον Chrome σε android και απ'ότι θυμάμαι δεν είχε επιλογή να μην εμφανίζει τις εικόνες με αποτέλεσμα σε μερικές σελίδες να καταναλώνει περισσότερα MB.Δεν θυμάμαι αν είχε και επιλογή ενεργοποίησης του Java Script που όταν είναι ενεργοποιημένος καταναλώνει περισσότερα MB αλλά είναι απαραίτητος για την εμφάνιση κάποιων σελίδων η πχ για να κάνεις παράθεση η να δείς spoiler στο φόρουμ.Δοκίμασα τον Opera τον κανονικό και τον mini αλλά δεν εμφάνιζε κανονικά πχ την σελίδα του insomnia αν δεν τον ρύθμιζες σε Desktop mode.Εχω βολευτεί με τον Dolphin,έχει επιλογή εμφάνισης η όχι εικόνων,Java script,Mobile or Desktop version κλπ με 2 κλίκ,όπως και εύκολη διαχείριση σελιδοδεικτών.Επίσης επιλογή μπλοκαρίσματος pop up.Γενικά είναι ελαφρύς,γρήγορος και εύκολα διαχειρίσιμος με αρκετές ρυθμίσεις.

Τι ειναι καλυτερο να μη βλεπεις εικονες ή να εχεις συμπιεση; 

Για τα 74mb καταναλωσε μονο 13mb o opera mini..βλεποντας και βιντεο.

Δημοσ.

Προσωπικά δε βλέπω διαφορά με dolphin/chrome που είχα δοκιμάσει παλαιότερα με το stock browser.

Είμαι καλά..ή κυνηγάτε τα ms?

Δημοσ.

Τι ειναι καλυτερο να μη βλεπεις εικονες ή να εχεις συμπιεση; 

Για τα 74mb καταναλωσε μονο 13mb o opera mini..βλεποντας και βιντεο.

Καλό είναι να έχεις την επιλογή απενεργοποίησης εικόνων γιατί όταν μπαίνω σε κάποιο site που θέλω να διαβάσω μόνο τα κείμενα δεν θέλω να καταναλώνει άσκοπα MB και να έχει μεγαλύτερο loading time καταναλώνοντας περισσότερη μπαταρία εμφανίζοντας άχρηστες εικόνες.

Τι εννοείς με αυτό που γράφεις,άλλος browser θα κατανάλωνε 74 MB ενώ ο Opera 13 MB;Αν δείς πχ 1 βίντεο 1 λεπτού με 2 διαφορετικούς browsers τα ίδια MB δεν θα καταναλώσουν;

Την βγάζω με 500 MB internet 1 μήνα 110-130 ώρες browsing απο το κινητό,αλλά δεν βλέπω βίντεο,αλλιώς θα χρειαζόμουν πολύ παραπάνω,δεν συμφέρει.Για βίντεο υπάρχει το PC σπίτι.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όσοι θέλετε adblock, βάλε τε το Adguard. Δεν χρειάζεται root.

Επισκέπτης
Δημοσ.

CM browser...

Γρήγορος,ελαφρύς τα πάντα όλα και θα σταματήσετε να ασχολείστε με χρώμια και Γκοτζίλες!

Απο θέμα ασφάλειας παίδες μην λέμε μ@λακίες και δουλευόμαστε απο την στιγμή που συνδέεσαι στο διαδίκτυο τα προσωπικά σου δεδομένα παύουν να σου ανήκουν και να είναι προσωπικά...

Δημοσ.

Κανονικα επρεπε εξαρχης ο browser να ειχε παρα πολλες επιλογες αν θελουμε extension,javascript,flash,open gl graphics acceleration κλπ και οχι τωρα να μας λενε οτι και καλα ειναι αποδοτικοτερος αφαιροντας καθε τρεις και λιγο λειτουργειες και να μας λενε οτι παει καλυτερα

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να έχεις την επιλογή απενεργοποίησης εικόνων γιατί όταν μπαίνω σε κάποιο site που θέλω να διαβάσω μόνο τα κείμενα δεν θέλω να καταναλώνει άσκοπα MB και να έχει μεγαλύτερο loading time καταναλώνοντας περισσότερη μπαταρία εμφανίζοντας άχρηστες εικόνες.

Τι εννοείς με αυτό που γράφεις,άλλος browser θα κατανάλωνε 74 MB ενώ ο Opera 13 MB;Αν δείς πχ 1 βίντεο 1 λεπτού με 2 διαφορετικούς browsers τα ίδια MB δεν θα καταναλώσουν;

Την βγάζω με 500 MB internet 1 μήνα 110-130 ώρες browsing απο το κινητό,αλλά δεν βλέπω βίντεο,αλλιώς θα χρειαζόμουν πολύ παραπάνω,δεν συμφέρει.Για βίντεο υπάρχει το PC σπίτι.

Τα 500mb μπορεις να τα κανεις 1500mb με τον opera mini.

Δοκιμασε το αν θελεις.

Δημοσ.

Ακομα ψάχνω εδω και κατι μήνες να δω που @_!#€:! πήγε το κουμπί που άλλαζα tab.

Αναβαθμίσεις και μ@@@@@@ .

Το απλό το κάνουν δύσκολο και μετα απο 3 χρόνια ξανά απλό και πρέπει να τους πουμε μπράβο.

θα πρέπει καθε λίγο να "σπουδάζω" τι θα αλλάξει ο καθε στοκος στον browser στο mail στο λειτουργικό.

Το χειρότερο ειναι που υπαρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται την δυσκολία, το χάσιμο χρόνου και το σπάσιμο νεύρων που μας προσφέρουν.

Όλοι προσπαθούν να διαφοροποιηθούν με τον πιο άχρηστο και χωρίς ουσία τρόπο.

• Like 2
Δημοσ.

Τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη. Δηλαδη προτιμας να πας να δεις ενα site εσυ και να σου μπουκωνει το site επειδη πεταει εκατο διαφημισεις? Αν ειναι να μπορεις να κανεις την δουλεια σου αψογα και γρηγορα προτιμω να δωσω ενα ποσό ΑΝ ΚΑΙ δεν παει απαραιτητα ετσι οπως το προανεφερες.

Καλά εδω που τα λέμε τα πράγματα κάπως έτσι είναι. Αν θέλεις την όποια Free version θα υποστεις και τις διαφήμισεις.. Σε αντίθετη περίπτωση θα πληρώσεις..

Το donation είναι υπέροχη ιδέα (win win situation) αλλά δεν λειτουργεί στο Ελλάδα.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα για το adblock καθως δεν υπαρχει προοπτικη επεκτασεων όπως στους υπολογιστες..

Δημοσ.

Η επαναπροσθήκη του κουμπιού που άλλαζες tab για εμένα ήταν πολύ σημαντική, καθώς επίσης και το ότι βελτίωσαν το θέμα με το scrolling! Εδώ και αρκετό καιρό έχω βγάλει την εφαρμογή του facebook και μπαίνω μόνο από τον browser (chrome) και όταν έκανα scroll down, μετά από κανά λεπτό άρχισε να κολλάει πάρα πολύ στο scrolling κι έτσι πήγα σε firefox. Τώρα, πίσω πάλι σε chrome :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...