Rubenstilchkin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Διαθέσιμη από το Google Play Store είναι η νέα έκδοση της φορητής έκδοσης του Chrome, Chrome 51, η οποία υπόσχεται μεγαλύτερη σταθερότητα, ενσωματώνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά και καταργεί τα "merged tabs and apps" που είδαμε για πρώτη φορά το 2014. Όπως και παλαιότερα, οι χρήστες θα μπορούν να καλούν όσα tabs θέλουν και να τα διαχειρίζονται ευκολότερα, χωρίς να μεταπηδούν από οθόνη σε οθόνη, μία διαδικασία που δεν άλλαζε τη λειτουργικότητα της εφαρμογής αλλά επηρέαζε - κατά πολλούς - αρνητικά το UX. Επίσης, η νέα έκδοση υπόσχεται ομαλότερο "σκρολάρισμα" (περιορίζοντας το junk loading) αλλά και βελτιστοποιήσεις στο rendering, εξασφαλίζοντας έως και 30% χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση κατά την αναπαραγωγή του περιεχομένου των ιστοσελίδων. Σημαντικές - και πολλές - είναι και οι αλλαγές που αφορούν τους developers, οι οποίοι θα μπορούν να αξιοποιήσουν το Credential Management API του Chrome με πιο ευέλικτο τρόπο, αναβαθμίζοντας τις διαδικασίες σύνδεσης (Sign-in με μία κίνηση). Τέλος, το Intersection Observer API θα επιτρέπει στην εφαρμογή να απορρίψει κάθε μορφή διαφοροποιημένης JavaScript, καταργώντας τον επίπονο και χρονοβόρο ανασχεδιασμό των ιστοσελίδων, εξασφαλίζοντας αποδοτικότερους χρόνους φόρτωσης. Οι αλλαγές είναι πολλές και ανοίγουν το δρόμο για την έκδοση 52, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουλίου. Site: PCMag
thepoint Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Το μεγαλύτερο θέμα στο mobile chrome είναι το interface του με δυσκολία τον αντέχω. 2
leviathan2400 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Dolphin και ξερό ψωμί εδώ και καιρό Ναι αλλά συγχρονίζει bookmarks, pass κτλ?
Kostasspil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Bookmarks ναι, κωδικούς όχι λογικά για λόγους ασφαλείας 1
DanielRGr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ad blocking ποτε... Ας φτασουμε στο σημειο που μπορουμε να προσθετουμε extensions και μετα μιλαμε και για AdBlock. Για εμενα, καλυτερα που δεν υπαρχει Adblock για κινητα στον Chrome. Αν βαλουμε παντου Adblock, ολα θα γινουν επι πληρωμης. 4
mad_apo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ας φτασουμε στο σημειο που μπορουμε να προσθετουμε extensions και μετα μιλαμε και για AdBlock. Για εμενα, καλυτερα που δεν υπαρχει Adblock για κινητα στον Chrome. Αν βαλουμε παντου Adblock, ολα θα γινουν επι πληρωμης. Τι λογικη του παραλογου ειναι αυτη. Δηλαδη προτιμας να πας να δεις ενα site εσυ και να σου μπουκωνει το site επειδη πεταει εκατο διαφημισεις? Αν ειναι να μπορεις να κανεις την δουλεια σου αψογα και γρηγορα προτιμω να δωσω ενα ποσό ΑΝ ΚΑΙ δεν παει απαραιτητα ετσι οπως το προανεφερες. 4
ZaNobey Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 o dolphin karakleuei ta panta ola apo to kinhto c. oxi oti den to kanei h google. Alla oxi kai dolphin.
leviathan2400 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Bookmarks ναι, κωδικούς όχι λογικά για λόγους ασφαλείας οκ thanks
mirkos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ad blocking ποτε... Δοκίμασε φίλε τον browser "Ghostery" Πιστεύω ότι θα δεις διαφορά! 1
Belisarius Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εγώ με chromium με ενσωματωμένο adblock έχω βρει την υγειά μου.
AggelosTz Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Έχω δοκιμάσει dolphin, cm, opera ,apus τελικά πάλι στον chrome γυρισα όχι γιατί έχει καλύτερο interface (άθλιο κ πρωτόγονο είναι με βάση τους άλλους mobile browser) αλλά πλέον μου φαίνεται πιο γρήγορος, σταθερός, κ έχω αμεγ επικοινωνία με του desktop. Σιγά τα pop up που πετάει για να χρειάζεται adblock (όχι ότι θα με χάλασε ). Καλό interface να του φτιάξουν κ θα είμαι ευχαριστημένος .
AntiCambeR Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Είχα βάλει τον Chrome σε android και απ'ότι θυμάμαι δεν είχε επιλογή να μην εμφανίζει τις εικόνες με αποτέλεσμα σε μερικές σελίδες να καταναλώνει περισσότερα MB.Δεν θυμάμαι αν είχε και επιλογή ενεργοποίησης του Java Script που όταν είναι ενεργοποιημένος καταναλώνει περισσότερα MB αλλά είναι απαραίτητος για την εμφάνιση κάποιων σελίδων η πχ για να κάνεις παράθεση η να δείς spoiler στο φόρουμ.Δοκίμασα τον Opera τον κανονικό και τον mini αλλά δεν εμφάνιζε κανονικά πχ την σελίδα του insomnia αν δεν τον ρύθμιζες σε Desktop mode.Εχω βολευτεί με τον Dolphin,έχει επιλογή εμφάνισης η όχι εικόνων,Java script,Mobile or Desktop version κλπ με 2 κλίκ,όπως και εύκολη διαχείριση σελιδοδεικτών.Επίσης επιλογή μπλοκαρίσματος pop up.Γενικά είναι ελαφρύς,γρήγορος και εύκολα διαχειρίσιμος με αρκετές ρυθμίσεις.
NEFTIS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δοκίμασε φίλε τον browser "Ghostery" Πιστεύω ότι θα δεις διαφορά! Καλός είναι. Αλλά έχει βγεί βρώμα οτι το έχει αγοράσει εταιρία διαφημιστική. Δε ξέρω περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα