Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι για μεγάλα αρχεία εγγραφή πιάνει μεχρι και 62! βαθμους όταν οι άλλοι είναι στους 45. Δεν ξέρω τι αποτελέσματα μπορεί να έχει αυτό. Το μοναδικό μειονέκτημα που μπορώ να βρώ.

Δημοσ.

Αρκετα ζεστος δισκος.Ο intenso 4tb που εχω πανω απο 52-53 βαθμους με σκληρη χρηση δεν εχει πιασει.

Ισως φταιει η θηκη για τις θερμοκρασιες.Παντως 62 βαθμους δεν ειναι οτι καλυτερο.

• Moderators
Δημοσ.

Αναμενομενο ειναι περα απο το οτι το ελεγαν ολα τα σχολια που αναφεραμε απο την αρχη στο θεμα: Οπως ειναι γνωστο ο ιντενσο εχει στις παρτιδες που εχεις και εσυ αν θυμαμαι καλα mr terror και εγω, τον seagate ST4000DM000 που εχει τις γνωστες 5900 στροφες ανα λεπτο των σειρων LP της seagate , ενω αυτος του θεματος ειναι 7200rpm. Μεγαλυτερη ταχυτητα περιστροφης = μεγαλυτερη καταναλωση = μεγαλυτερες θερμικες απωλειες. Και μεγαλυτερη ταχυτητα βεβαια, αλλα σε βαρος της θερμοκρασιας και πιθανον της διαρκειας ζωης του.

Δημοσ.

παντως αφου τον δουλεψα σχεδον 40 ωρες και εκανα αρκετη ωρα εγγραφη σχεδον γεμισμα η θερμοκρασιας ηταν 61 θορυβο δε μπορω να πω ιδιαιτερα αλλα...παρεδωσε πνευμα επεσε στο 30% υγεια με ενδειξη αντικαταστασης και πολλα bad sectors

τον πηγα πισω μου λενε θα το τσεκαρουμε,σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο μου λενε εχεται αντικατασταση με καινουργιον

υ.γ. τελικα δε πηρα τον ιδιο πηρα ενα πιστωτικο και ηρεμησα :-)

Τουλαχιστον μπορουσες να ανακτησεις τα δεδομενα σου η πηγε μια κ εξω?

Τωρα κ εγω τον εχω στην πιεση να δω συμπεριφορα. Ολα καλα εκτος απο θερμοκρασια οταν γραφει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...