Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και οσοι ειχαν, εληξε 31-5, δεν υπαρχει τωρα καμια εκπτωση.

Προφανώς εννοεί το 10% έκπτωση που έδωσαν σε όλους εμάς που φάγαμε άκυρο για τον 4tb του θέματος, αυτή η έκπτωση ισχύει για 30 ημέρες. Έχω κάνει quote το e-mail στο post #49.

• Like 2
Δημοσ.

Προσοχη, η Toshiba φτιανχει καλους δισκους αλλα οχι και πολυ καλες θηκες οποτε αν στο μελλον πεσετε σε προβλημα και δεν εχετε εγγυηση βγαλτε τον δισκο απο την θηκη, πολυ πιθανο να δουλευει μια χαρα.

Δημοσ.

Ισως , αλλα οτι εχεις μεσα αντε γεια.... αυτο με τη μετατροπή μεγέθους sector 512Β/4Κ usb/sata δεν θα σου εμφανιζει οτι ειχες μεσα.

Δημοσ.

παντως αφου τον δουλεψα σχεδον 40 ωρες και εκανα αρκετη ωρα εγγραφη σχεδον γεμισμα η θερμοκρασιας ηταν 61 θορυβο δε μπορω να πω ιδιαιτερα αλλα...παρεδωσε πνευμα επεσε στο 30% υγεια με ενδειξη αντικαταστασης και πολλα bad sectors

τον πηγα πισω μου λενε θα το τσεκαρουμε,σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο μου λενε εχεται αντικατασταση με καινουργιον

υ.γ. τελικα δε πηρα τον ιδιο πηρα ενα πιστωτικο και ηρεμησα :-)

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν επαψε καποια στιγμη να ειναι διαθεσιμος ο 3ΤΒ στα 89 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

παντως αφου τον δουλεψα σχεδον 40 ωρες και εκανα αρκετη ωρα εγγραφη σχεδον γεμισμα η θερμοκρασιας ηταν 61 θορυβο δε μπορω να πω ιδιαιτερα αλλα...παρεδωσε πνευμα επεσε στο 30% υγεια με ενδειξη αντικαταστασης και πολλα bad sectors

τον πηγα πισω μου λενε θα το τσεκαρουμε,σε λιγοτερο απο ενα 24 ωρο μου λενε εχεται αντικατασταση με καινουργιον

υ.γ. τελικα δε πηρα τον ιδιο πηρα ενα πιστωτικο και ηρεμησα :-)

Μία χαρά ειναι ο δισκος και 8 ατοκες δοσεις NOT :P Σε λαπτοπ τον ειχα και οταν αρχιζει να ανεβαζει θερμοκρασια τα παρατας ολα και τον αφηνεις να κρυωσει.

Δημοσ.

Πόσο διάστημα μπορείς να το επιστρεψεις σε κατάστημα και δεν πας αναγκαστικά Ideal?

Για να είμαστε δίκαιοι ελλατωματικά προϊόντα βγαίνουν παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...