Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοιτα και ο δικος μου αποθηκη και για backup ειναι...μια ωρα τη βδομαδα δουλευει οποτε πρεπει να κοιταμε και το εβδομαδιαιο πλανο χρησης... επισης αν ηταν να το μεταφερω καθε μερα εκτος σπιτιου θα κοιτουσα για rugged εξωτερικους

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρηγγειλα τον 4tb ,ειχα εκτιμηση παραλαβης στο καταστημα 15-17/6..παιρνω χθες τηλ.για ενημερωση παραγγελιας και μου λενε παρασκευη θα ειναι στο καταστημα για παραλαβη.Μολις παρελαβα mail οτι δεν υπαρχει διαθεσιμος και μου προσφερουν κουπονι 10% κ αντιπροτεινουν τον 3tb..

Δημοσ.

Μόλις έριξαν άκυρο και σε μένα:

Γεια σας!
Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν HD TOSHIBA CANVIO 4TB 3,5 USB 3.0v2 της παραγγελίας σας oxxxxxxxxx, μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας. 
Για τον λόγο αυτό σας εξασφαλίσαμε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% σε προϊόντα τεχνολογίας για την επόμενή σας αγορά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και είναι ήδη ενεργοποιημένο στο προφίλ σας.
Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε το ακόλουθο αντίστοιχο προϊόν 1168602 HD TOSHIBA CANVIO 3TB 3,5 USB 3.0v2 που μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε στο Public.gr και στο παρακάτω link:
http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/eks-skliros-diskos-toshiba-canvio-desk-hdwc130ek3j1-3tb-35-usb-30-mayroleyko/prod8110202pp/
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Ομάδα Customer Passion

Δημοσ.

Μόλις έριξαν άκυρο και σε μένα:

Γεια σας!

Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν HD TOSHIBA CANVIO 4TB 3,5 USB 3.0v2 της παραγγελίας σας oxxxxxxxxx, μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας. 

Για τον λόγο αυτό σας εξασφαλίσαμε ένα εκπτωτικό κουπόνι 10% σε προϊόντα τεχνολογίας για την επόμενή σας αγορά. Το κουπόνι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και είναι ήδη ενεργοποιημένο στο προφίλ σας.

Επιπροσθέτως, για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σας προτείνουμε το ακόλουθο αντίστοιχο προϊόν 1168602 HD TOSHIBA CANVIO 3TB 3,5 USB 3.0v2 που μπορείτε να δείτε και να παραγγείλετε στο Public.gr και στο παρακάτω link:

http://www.public.gr.../prod8110202pp/

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Customer Passion

και σε μένα ακριβώς το ίδιο.

Φανταστείτε ότι χτές που μίλησα στην εξ.πελατων μου είπαν ότι είχε κρατηθεί κομμάτι και επίσης σήμερα το μεσημέρι που τους τηλεφώνησα ξανά μου είπαν "μην ανησυχείτε θα το παραλάβετε μέχρι αύριο" και τώρα στείλανε το mail αυτό.

Εγώ στο Public δεν ξαναπατάω το πόδι μου και φυσικά δεν πρόκειται να παραγγείλω τίποτα ξανά.

Amazon και πάλι Amazon.

Δημοσ.

Άκυρο και σε εμένα, το είχα υποψιαστεί απο την στιγμή που εδω και δυο μέρες έγραφε: "Σε εκτεταμένη αναζήτηση"

Δεν νομίζω να πάρω τον 3tb. Προτιμώ να δώσω 110 για τον 3TB WD ή 90 για τον 3TB Intenso. 

Ναι οκ..αλλα ακομα κ με κουπονι πιο vfm ο 4tb..θα τους παρω τηλ. να δω τι θα καταφερω..

Αν καταφέρεις κάτι ενημέρωσε αν θέλεις εδώ μήπως το "κυνηγήσουμε" και εμείς.

• Moderators
Δημοσ.

υπαρχει ο ιντενσο 4tb στα 119 ευρω απο κωτσοβολο οποιος ενδιαφερεται.Εχει seagate μεσα.

123€ τον εχει και φυσικα δεν αξιζει να το συζητάμε στις προσφορες, ουτε στα 119 που τον ειχε αρκετες στιγμες. ;)

Δημοσ.

Οποιος δεν πρόλαβε ή του ακύρωσαν την παραγγελία και μπορεί να παει στο Golden Hall (Μαρούσι), μπορεί να μου στείλει PM για να παραλάβει την έκδοση των 4ΤΒ αντί για μένα. Μου έστειλαν το email Τρίτη 14/6 και ο σκληρός δίσκος θα είναι εκεί μέχρι και το Σάββατο (λογικά μπορεί να επεκταθεί η κράτηση για μερικές μερες ακόμη τηλεφωνικώς)

Δημοσ.

Σήμερα αξιόθηκα να πάω να παραλάβω. Έχει μέσα Toshiba MD04ACA400 ο οποίος είναι στις 7200 rpm :o

Σε μεταφορά ενός μεγάλου αρχείου 8GB από τον SSD εκεί έγραφε με κοντά 200 ΜΒ/sec.

Το μόνο που πρόσεξα ήταν ότι τον έβαλα για ένα check disk για bad sectors και έπιασε 60 βαθμούς, τρομακτικά πολύ. Και επειδή αυτό θα κράταγε 1 μέρα+ το σταμάτησα.

Δημοσ.

Ακουω το θορυβο που κανει η βελονα στις κεφαλες και θυμαμαι το τοτε που μου ειχαν μπρικαρει οι 7200.11 baracuda  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...