epir21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Παράλειψη μου, εννοούσα οτι βρίσκεις wd με 110. Αλλα παρόλα αυτά καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα ότι δεν είναι πολύ καλή προσφορά όσο ήταν o 4tb Αν και τους intenso δεν τους ξέρω για να εχω άποψη.
Vasilis 07 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Αν και τους intenso δεν τους ξέρω για να εχω άποψη. Από τους Toshiba καλύτερη επιλογή ο Intenso. Μέσα περιέχουν είτε WD είτε Seagate. 1
tiniakos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Έχω και εγώ intenso και νομίζω ότι αξίζουν τα λεφτά τους.
Mr_Terror Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Και εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με intenso.Οι καινουργιες φουρνιες 4TB που το χαρτονι της συσκευασιας ειναι γιαλυστερο εχουν τον seagate ST4000DM000.Στις παλιοτερες φουρνιες εβρισκες και WD.Ο 3TB εχει Seagate/Toshiba.
epir21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Aυτό ήρθα και εγω να γράψω και με πρόλαβες Έκανα την παραγγελία για τον 4tb, πάλι καλά που έγινε πάλι διαθέσιμος, oπότε θα ακυρώσω τον 3tb Ήμουν απο τις 8 το πρωί και έκανα refresh ανα 5 λεπτά Ελπίζω να βγει καλός.
iPnos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δοκιμάζω τώρα τον 4GB. Εϊναι λίγο θορυβώδης ή ειναι η ιδέα μου;
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δοκιμάζω τώρα τον 4GB. Εϊναι λίγο θορυβώδης ή ειναι η ιδέα μου; Ιδέα σου δεν νομιζω να είναι. Αν μας ελεγες ότι δεν είναι θορυβωδης θα ηταν ισως ιδεα σου: Σε σχολια στο αμαζονuk διαβασα χθες οτι ειναι πολυ θορυβωδης (καποιος μαλιστα ελεγε οτι κανει πιο πολυ θορυβο απο εναν "αρχαιο" 1ΤΒ που εχει), κατι που εβγαινε απο σχολια αρκετων κατοχων. 2
GoldenEye Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Θορυβο παρατηρησα μονο οταν αντιγραφεις πολλα μικρα αρχεια για παρατεταμενες περιοδους και οταν τρεχει σκαναρισμα απο antivirus (Windows 10). Το παραδοξο ειναι οτι δεν κανει αντιστοιχα θορυβο σε χρηση με Mac (δεν ξερω που μπορει να οφειλεται). Το προβλημα του ειναι οι θερμοκρασιες μετα απο παρατεταμενες περιοδους εγγραφης δεδομενων (ανω των 100 GB) ανω των 30 λεπτων που φτανει ανετα 55-58 βαθμους (σε θερμοκρασια δωματιου 26-27 βαθμους, χωρις κλιματισμο). Πιανει ταχυτητες 140-150 ΜΒ/sec για μεγαλα αρχεια. Γενικα για αγορα απο καταστημα γνωστης αλυσιδας ειναι μια χαρα για αποθηκη.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Με 162ΜΒ/s γραφει ο ιντενσο που λεγαμε πριν για συγκριση για οποιον ενδιαφερεται. Περα από τις ταχυτητες, την μεγαλυτερη σημασια εχει όμως η αξιοπιστια και το ποσο καιρο θα δουλευει καλα ενας δισκος.
dimyok Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ουτε ο intenso που λεγαμε πριν για συγκριση εχει ανεμιστηρακι και υποφερει απο θερμοκρασια και θορυβο οπως ολοι .Μεγαλυτερη σημασια εχει η εγγυηση . Με την εγγραφή του προϊόντος στο ελληνικό site της Toshiba τι παιζει ;
knight666 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Παιδιά έχω παραγγείλει τον 4TB αλλά με όσα διαβάζω για θόρυβο, θερμοκρασία και αργή ταχύτητα σκέφτομαι να τον ακυρώσω. Με τους Seagate και WD που έχω σε Windows 7 είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μήπως να προτιμήσω κάτι άλλο για να'χω το κεφάλι μου ήσυχο; 1
afterhours Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Από τους Toshiba καλύτερη επιλογή ο Intenso. Μέσα περιέχουν είτε WD είτε Seagate. Και ο δικος μου ο ιντενσο (1TB εξωτερικος 2.5") εχει μεσα seagate δισκο...απλα αψογος και αθορυβος
epir21 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Έχουν διαφορά 25 ευρώ. Δίσκος για αποθήκευση είναι οπότε το ότι ανεβάζει θερμοκρασίες ή το ότι κάνει θόρυβο "είναι μικρό κακό" μπροστά στην τιμή του. Αυτή την άποψη έχω εγώ μιας και δεν θα τον χρησιμοποιώ συνέχεια. Και όπως είπε κάποιος πιο πολύ σημασία έχει η εγγύηση. Να λέγατε για τους 3TB που έχουν ίδια τιμή να το καταλάβω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα