Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί να ανοιχτεί ευκολα το κουτί και να γίνει εσωτερικός;

Λογικά θα υπάρχει κανένα βιντεακι στο YouTube για το πως γίνεται.

Θελει προσοχή βέβαια στο άνοιγμα μην γίνει καμία ζημια γιατί χάνεται η εγγύηση.

Εκτός αν δεν σ'ενδιαφερει οποτε το ανοίγεις με οποιονδήποτε τροπο χωρίς να κάνεις ζημια στον δισκο..

• Moderators
Δημοσ.

Τσιμπησα εναν , εαν τον εχει καποιος θα εκτιμουσα την αποψη του

Σε σχολια στο αμαζονuk διαβασα χθες οτι ειναι πολυ θορυβωδης (καποιος μαλιστα ελεγε οτι κανει πιο πολυ θορυβο απο εναν "αρχαιο" 1ΤΒ που εχει), κατι που εβγαινε απο σχολια αρκετων κατοχων.

Μπορεί να ανοιχτεί ευκολα το κουτί και να γίνει εσωτερικός;

Διαβασα σε ενα σχολιο επισης εκει, οτι ανοιγει με καποιο κοπο και καποια ζημια στο κουτι του.

Κατι που είναι σημαντικο αλλα δεν το εψαξα για τον συγκεκριμενο, είναι το αν το sata->usb του, κανει μετατροπή μεγέθους sector 512Β/4Κ (κατι που εχει ως αποτέλεσμα να μην παιζει εξω δισκος που εχει γραφτει μεσα και το αντιστροφο - κατι που συμβαινει σε πολλους μεγαλους δισκους. Αν δηλαδή σου χαλασει απλα το interface καποια στιγμη, δεν μπορεις να τους βγαλεις και να τους διαβασεις ως εσωτερικους)

Δημοσ.

Έχω τον 3ΤΒ από παλιά αντιπροσφορά του eshop http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-toshiba-hdwc130ek3j1-store-canvio-desktop-3tb-35-usb-30-black-p-PER.333593 και φαντάζομαι και ο καινούριος θα είναι αντίστοιχος σε επιδόσεις, που για μένα είναι ικανοποιητικές.

Για να τον ανοίξεις όμως πρακτικά καταστρέφεις το κουτί, αλλά επειδή εμένα ο 3TB έχει κλείσει ήδη την διετία, σκέφτομαι όταν έρθει ο 4ΤΒ να τον κάνω εκείνον εσωτερικό.

Πληροφορίες για το 3ΤΒ μοντέλο εδώ http://goughlui.com/2013/10/01/how-to-disassemble-toshiba-canvio-desk-3tb-external-hard-drive/

Νομίζω υπάρχει και video youtube

Δημοσ.

Κατι που είναι σημαντικο αλλα δεν το εψαξα για τον συγκεκριμενο, είναι το αν το sata->usb του, κανει μετατροπή μεγέθους sector 512Β/4Κ (κατι που εχει ως αποτέλεσμα να μην παιζει εξω δισκος που εχει γραφτει μεσα και το αντιστροφο - κατι που συμβαινει σε πολλους μεγαλους δισκους. Αν δηλαδή σου χαλασει απλα το interface καποια στιγμη, δεν μπορεις να τους βγαλεις και να τους διαβασεις ως εσωτερικους)

Ισχύει αυτό τώρα που το έψαξα (τουλάχιστον για το 3ΤΒ μοντέλο), αλλά υπάρχει τρόπος με λίγη προσπάθεια να σώσεις τα δεδομένα. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει αφού θα το κάνω που θα το κάνω το format, αλλά για όποιον ενδιαφέρεται παραθέτω λινκ: http://www.gearhack.com/Forums/DisplayComments.php?file=Computer/Toshiba_Canvio_Desktop_External_Hard_Drive_Disassembly

Δείτε στα comments.

Δημοσ.

Πάνω που πήγα να κάνω την κράτηση, μου το εβγαλε προσωρινά εξαντλημένο :/ 

Όσοι παρακολουθείτε τις προσφορές, πιστεύετε ότι θα γίνει ξανα διαθέσιμο;

Δημοσ.

εκανα κράτηση τον 4GB στα Public στην Τσιμισκή και παω σε λιγο να παραλαβω...

Τώρα έκανες την κράτηση;;

Δημοσ.

Πάνω που πήγα να κάνω την κράτηση, μου το εβγαλε προσωρινά εξαντλημένο :/ 

Όσοι παρακολουθείτε τις προσφορές, πιστεύετε ότι θα γίνει ξανα διαθέσιμο;

Ναι μου έχει τύχει στο Public να γίνεται μια προσφορά ξανά διαθέσιμη μετα από 1-2 μέρες. Απλά πρέπει να παρακολουθείς τη σελίδα συνέχεια και να παραγγείλεις αμέσως.

Δημοσ.

Επειδή έχασα τον 4tb όπως είπα (αν και παρακολουθώ ακόμα μήπως ξαναβγεί) παρήγγειλα τον 3tb.

Πιστεύετε αξίζει τα 90 ευρώ ή να περιμένω λίγο ακόμα ή να βρώ κανα 20αρικο ακόμα (ή να βγει σε προσφορά) για wd element που τώρα είναι στα 110?

Ο 4tb στα 99 ευρώ ηταν τρελή προσφορά, ο 3tb με δεδομένο οτι με 110 βρίσκεις άλλον, όχι :P

• Moderators
Δημοσ.

Ο 4tb στα 99 ευρώ ηταν τρελή προσφορά, ο 3tb με δεδομένο οτι με 110 βρίσκεις άλλον, όχι :P

110; 89-99€ εχει μονιμα ενας 3ΤΒ (ιντενσο).

Στην Κρητη μαλιστα βλεπω τωρα με 89 έναν με αλουμινενιο κουτι.

http://www.electrocrete.gr/ProductDetails.aspx?product=D573748F-A5FA-4149-86D1-03C3B8458AE0&family=040&group=405&category=40502

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...