Προς το περιεχόμενο

Γνωμες για υδροψυξη Raijintek Triton 360.

d@mi@NOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάποια παιδιά που την πήρανε εδώ από το φόρουμ είχαν κάποια θεματάκια με ραγίσματα στο block,με διαρροές από την μέτρια συσκευασία κτλ.Αυτά για την 240 έκδοση που είχε βγάλει η raijintek στην αρχή.Δεν ξέρω αν τα διορθώσανε πια αλλάζοντας τα υλικά...

Πάντως από επιδώσεις αρκετά καλή ,χτύπαγε στα ίσια ακριβότερες τύπου corsair αλλά με μικρότερο κόστος.Τώρα ακρίβυναν αρκετά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν δεν έχεις θέμα με την τωρινή σου ψήκτρα (θόρυβο,διαρροές) δεν αξίζει για κανένα λόγο η αλλαγή.Εάν θες κάτι παραπάνω μόνο σε custom που θέλει και μεράκι και "μαρούλι".

• Like 3

Δεν την έχω δοκιμάσει και δε ξέρω αν βγάζει γενικά προβλήματα, πάντως :

α.) 360αρα.. θα έχεις δεδομένα αρκετά θόρυβο

β.) χρειάζεσαι αρκετό χώρο για το radiator

γ.) θα έχεις εξωπραγματικές θερμοκρασίες, καλύτερα δε θα πηγαίνει από αυτό

δ.) η τιμή της είναι εξαιρετική

• Moderators

Εχει το ίδιο Block με την κλασική 240 που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα, εκεί δυστυχώς η κακή κατασκευή σε συνδυασμό με το φτηνό πλεξι δημιουργούν αρκετά θέματα, το κύριο πρόβλημα είναι ότι αν ανεβάσει θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζουν τα προβλήματα, από απόδοση θα είναι σίγουρα καλύτερη λογικά από την 240, αλλά προσωπικά δεν θα έδινα 150 ευρώ για aio ειδικά όταν έχει αρκετά κουσούρια όπως η συγκεκριμένη
  • Like 2

Δε ξέρω αυτές τις λεπτομέρειες και είναι καλό που επισημαίνονται. Στα χαρτιά φαίνεται καλή πάντως ('οπως και τόσα άλλα προϊόντα...).

Και με 240αρα AIO  θα έχει καλά αποτελέσματα. Ενδεχομένως 2-5 βαθμούς πιο πάνω. Αμελητέο μπορεί να πει κάποιος.

Η custom είναι ιδανική σε watercooling αλλά κι αυτές θέλουν χρήμα, διαδικασία, προσοχή κτλ

Ο θορυβος δεν με ενοχλει.

Εχω πολυ χωρο στο κουτι , μπαινει ανετα 3πλο ψυγειο.

Εχει το ίδιο Block με την κλασική 240 που κυκλοφορούσε μέχρι τώρα, εκεί δυστυχώς η κακή κατασκευή σε συνδυασμό με το φτηνό πλεξι δημιουργούν αρκετά θέματα, το κύριο πρόβλημα είναι ότι αν ανεβάσει θερμοκρασίες για μεγάλο χρονικό διάστημα αρχίζουν τα προβλήματα, από απόδοση θα είναι σίγουρα καλύτερη λογικά από την 240, αλλά προσωπικά δεν θα έδινα 150 ευρώ για aio ειδικά όταν έχει αρκετά κουσούρια όπως η συγκεκριμένη

Το εχω διαβασει αυτο αλλα δεν ηξερα οτι εχουν τα ιδια block. Μαλλον δεν θα ειναι καλη επιλογη τοτε γιατι θα ζοριστει αρκετα. Σε ευχαριστω.

• Moderators

Δε ξέρω αυτές τις λεπτομέρειες και είναι καλό που επισημαίνονται. Στα χαρτιά φαίνεται καλή πάντως ('οπως και τόσα άλλα προϊόντα...).

Και με 240αρα AIO  θα έχει καλά αποτελέσματα. Ενδεχομένως 2-5 βαθμούς πιο πάνω. Αμελητέο μπορεί να πει κάποιος.

Η custom είναι ιδανική σε watercooling αλλά κι αυτές θέλουν χρήμα, διαδικασία, προσοχή κτλ

Και εδω ειναι ενα ακομα λαθος που κανουν αρκετοι , επειδη εχει μεγαλυτερη ψυγειο μην περιμενει καν τις διαφορεςς που αναφερεις 1-3 βαθμους στην καλυτερη

Η διαφορες φενονται οσο αναιβαινουν τα θερμικα φορτια , με απλα λογια οσο ανεβασει συχνοτητες τοτε μπορει να εχει μεγαλυτερο κερδος σε σχεση με μια 240 , παλιοτερα ειχαμε ενα αγραφο κανονα

Για καθε αντικιμενο στο κυκλωμα που βγαζει ζεστη (cpu ram gpu κτλ) 1 μονο ψυγειο αρκει συνηθως

Στο κυκλωμα υδροψυξης που εχω ειτε αφησω 1 3πλο ψυγειο ειτε και τα 2 δεν εχει διαφορες , διαφορα βλεπω στο ποσο γρηγορα ερχεται ξανα το κυκλωμα σε κατασταση ηρεμιας και φτανει σχεδον την θερμοκρασια δωματιου

• Like 1

Μα προφανώς θελει να κινηθει σε τριπλό ψυγείο για να έχει ψηλότερα τη συχνότητα.δε μιλαμε για idle καταστάσεις.

Κι επειδή αναφερθηκα σε ΑΙΟ, σε ίδιες συχνότητες-βολτ μια 240αρα δε θα έχει δραματική διάφορα απο μια 360αρα.

Στο κάτω κάτω οι περισσοτεροι σύχρονοι επεξεργαστές, πανω κάτω στις ίδιες θερμοβολτικες απαιτήσεις κινουνται (ανα κατηγορία κ oc).

Τους 2-5 βαθμούς τους ανέφεραν ενδεικτικά σε περιπτωση fx που έχω δει στα 1.46 σε thermaltake 240 & 360.

Οι θερμοκρασίες θα επηρεαστούν περισσότερο αναλογα κουτί κι αριθμο φανς πανω στο ραντιετορ ~ή και Μόντες.

Ναι απλα το θεμα αρχικα για μενα  ειναι να μην εχει προβληματα με διαρροες και ραγισματα γιαυτο ρωτησα μηπως την δουλευει καποιος.

Και μου κανει κακη εντυπωση το 1 ετος (μονο) εγγυησης που δινει.

Το 1 έτος στη συγκεκριμένη είναι κάτι σαν το τελειωτικό χτύπημα. Αν γενικά θες να πάρεις 3πλο ψυγείο, δεδομένα καλές είναι αυτές τις Thermaltake όπως πχ η 3.0 Ultimate στα 150+ . Απλά τa φανάκιa της , αν και πολύ αποδοτικa σε full στροφές, κάνουν λίγο θόρυβο (βέβαια εγώ πήγα σε κάτι ακόμα πιο θορυβώδες και δε με ενοχλεί πλέον :P)

Το 1 έτος στη συγκεκριμένη είναι κάτι σαν το τελειωτικό χτύπημα. Αν γενικά θες να πάρεις 3πλο ψυγείο, δεδομένα καλές είναι αυτές τις Thermaltake όπως πχ η 3.0 Ultimate στα 150+ . Απλά τa φανάκιa της , αν και πολύ αποδοτικa σε full στροφές, κάνουν λίγο θόρυβο (βέβαια εγώ πήγα σε κάτι ακόμα πιο θορυβώδες και δε με ενοχλεί πλέον :P)

Θα την δω και αυτην καλη μου φαινεται.

τι θερμοκρασιες εχεις περιππου με την water 3.0 σε αυτη την συχνοτητα που το εχεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...