Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η συνδρομή 25 ευρώ το χρόνο κοστίζει 2,08 ευρώ το μήνα για 30 παιχνίδια μέσα στα οποία βρίσκονται ΑΑΑ τίτλοι όπως Dragon Age, BF4, BF Hardline, Fifa 15, NFL, NHL, Need For Speed κλπ αλλά για τον εξυπνάκια το jmirko είναι Pathetic...

2 ευρώ το μήνα και έχεις μια μεγάλη βιβλιοθήκη αξιόλογων τίτλων για να παίξεις, τη περιμένεις να στα χαρίσουν για να μείνης ικανοποιημένος? η μήπως τα 2 ευρώ/μήνα σου φαίνονται πολλά?

25 εδώ, 60 εκεί, 100 κάπου αλλού, πλήρωνε "υπηρεσίες" από δω και από κει, πλήρωσε και το ίντερνετ, και σου έχουν φύγει πολλά παραπάνω από 25 ευρό.

• Like 2
Δημοσ.

Η συνδρομή 25 ευρώ το χρόνο κοστίζει 2,08 ευρώ το μήνα για 30 παιχνίδια μέσα στα οποία βρίσκονται ΑΑΑ τίτλοι όπως Dragon Age, BF4, BF Hardline, Fifa 15, NFL, NHL, Need For Speed κλπ αλλά για τον εξυπνάκια το jmirko είναι Pathetic...

2 ευρώ το μήνα και έχεις μια μεγάλη βιβλιοθήκη αξιόλογων τίτλων για να παίξεις, τη περιμένεις να στα χαρίσουν για να μείνης μείνεις ικανοποιημένος? η μήπως τα 2 ευρώ/μήνα σου φαίνονται πολλά?

Χαρακτηρισμούς εκεί που σε παίρνει. Δεν σε ξέρω και από εχθές.

Μίσθωση περιορισμένου χρόνου είναι. Πληρώνεις όσον καιρό τη χρησιμοποιείς και στο τέλος δεν σου μένει τίποτα. Σιγά μην πω και μπράβο για μία μούφα "υπηρεσία". Και μιλάμε πάντα για την ΕΑ που έχει χεσμένους τους πάντες εκτός από την τσέπη της.

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή πληρώνεις $5 για ένα μήνα, κατεβάζεις 30 παιχνίδα και μετά τον μηνα θες να έχεις όλα τα παιχνίδα δικά σου για πάντα;

Την στιγμή που υπάρχουν humble bundles κλπ που με 5$ αγοράζεις 4 games, θα έπρεπε να ήταν standard feature το να κρατάς κάποια games, έστω τα προ-διετίας μετά την λήξη της συνδρομής.

Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το EA Access, το Xbox Live Gold και το PS Plus είναι σαν να πετάς τα λεφτά σου στα σκουπίδια.

Δημοσ.

Πως στο καλο κανεις συνδρομη ea access? Προσπαθω, βαζω καρτες ονομα λοιπα, αλλα στο state/region εχει μονο αμερικανικες με αποτελεσμα να μου βγαζει "σφαλμα" οτι δεν ταιριαζει το state με τη διευθυνση που εχω βαλει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...