Προς το περιεχόμενο

CPU Over Temperature Error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν απάντησες όμως, δουλεύουν οι υπόλοιποι τέσσερις ανεμιστήρες πέραν αυτού της ψύκτρας;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν απάντησες όμως, δουλεύουν οι υπόλοιποι τέσσερις ανεμιστήρες πέραν αυτού της ψύκτρας;

Αν δούλευαν θα τους έδειχνε στο SpeedFan. Στο screenshot που ανέβασε δείχνει μόνο έναν ανεμιστήρα εκτός από αυτόν της CPU.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το είδα και το διευκρίνισα σε προηγούμενο post. Ρωτάω ξανά για να το επιβεβαιώσει μήπως μία στο μύριο έγινε λάθος και επιτέλους να τους βάλει να δουλέψουν.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το είδα και το διευκρίνισα σε προηγούμενο post.

Α sorry, δεν το είδα. My bad.

Λοιπόν, ρύθμισα την ψύκτρα στο Performing και ορίστε τα νέα αποτελέσματα :

Τώρα έγινες άνθρωπος :-D Βάλε κι ένα-δυο ανεμιστήρια στους δίσκους να πέσει η θερμοκρασία κάτω από 40 κι είσαι άρχοντας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λοιπόν, ρύθμισα την ψύκτρα στο Performing και ορίστε τα νέα αποτελέσματα :

image.png

image.png

Μπορείς σε παρακαλώ να συνδέσεις όλους τους ανεμιστήρες σου; Δεν ξέρω με ποιό τρόπο να το πω. Μήπως δεν έχει ελεύθερα molex το psu και ντρέπεσαι να το πείς; :)

Επισκέπτης
Δημοσ.

τρέξε ενα intel burn test και δες το μέγιστο των θερμοκρασιών για τον επεξεργαστή

κάτσε να φτιάξει τα ανεμιστήρια πρώτα, τόσο καιρό burn test του κάνει..

Επισκέπτης
Δημοσ.

@radiohead έχω ακόμη ένα ανεμιστηράκι αλλά δεν έχω άλλο molex για να το συνδέσω.

@Xristaras12 Ορίστε φώτο :

Untitled.png

Ο μπροστινός στους δίσκους δεν δουλεύει να υποθέσω παρα μόνο ο πίσω έτσι; Απ'οτι ξέρω έχει και δύο στο πλάϊ. Αυτοί τι απέγιναν;

Τσέκαρε μήπως έχει και τρίπινο για να μπεί κατευθείαν στη μητρική εκτός του molex. Άν δεν έχει 

τσίμπα αυτό για αρχή και κανόνισε να πάρεις τροφοδοτικό της προκοπής. Αυτά.

http://www.e-shop.gr/valueline-vlcp74020v015-molex-power-splitter-cable-molex-male-2x-molex-female-015m-p-PER.754740

Επισκέπτης
Δημοσ.

Βγάλε το πλαϊνό κάλυμμα και πες μας θερμοκρασίες. Πιστεύω ότι ειδικά στους δίσκους θα πέσουν δέκα βαθμούς.

Δημοσ.

@radiohead έχω ακόμη ένα ανεμιστηράκι αλλά δεν έχω άλλο molex για να το συνδέσω.

@Xristaras12 Ορίστε φώτο :

Untitled.png

να το τρέχεις κοιτάζοντας θερμοκρασίες εννοούσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...