Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το WP Lumia 532, καλά ότι η μπαταρία πριν συμπληρωθεί 1 χρόνος έχει αρχίσει να αποφορτίζεται σχεδόν στο μισό χρόνο, δεν το συζητάω, αλλά εδώ και λίγες μέρες φορτίζει και πολύ αργά. Μου βγάζει και μήνυμα ότι η φόρτιση είναι πολύ αργή. Που μπορεί να οφείλεται αυτό; Υπάρχει περίπτωση να επηρεάζουν τα 10 που έχω βάλει;

Δημοσ.

Καλημέρα, τη συσκευή της την φορτίζεις με το δικό της φορτιστή?

Η μπαταρία μήπως έχει φουσκώσει ?

Για το συγκεκριμένο μοντέλο έχει βγεί κάποια ανακοίνωση ότι έχουν θέματα με την κατανάλωση μπαταρίας στα W10?

Δημοσ.

Αν έβαλες πρόσφατα τα 10 κάνε ένα soft reset μήπως κάτι δεν έκατσε καλά.

Πριν με τα 8.1 λειτουργούσε κανονικά;

Δημοσ.

Λοιπόν

- και με τον δικό της φορτιστή και με άλλον το ίδιο πρόβλημα

- η μπαταρία δεν έχει φουσκώσει

- από όταν έβαλα τα 10 το κάνει, πριν ήταν καλά

- όσο για το reset 2 φορές το έκανε μόνο του, χώρια στην αρχή με τάραξε με τις ενημερώσεις-επανεκκινήσεις.

Μπορώ να γυρίσω στα 8.1 χωρίς πρόβλημα; Πως;

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο USB-mini USB και στους δύο φορτιστές και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Να έχει χαλάσει δηλαδή το καλώδιο...

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς το ίδιο καλώδιο USB-mini USB και στους δύο φορτιστές και δημιουργεί αυτό το πρόβλημα; Να έχει χαλάσει δηλαδή το καλώδιο...

Όχι, διαφορετικό, στον δικό του μάλιστα είναι μη αποσπωμένα.
Δημοσ.

Για το γεγονός ότι αποφορτίζεται γρήγορα φταίνε τα Windows 10 αφού λες ότι η μπαταρία έχει  χρόνο.

Το ότι φορτίζει αργά ίσως φταίει ο φορτιστής που χρησιμοποιείς,εξαρτάται πόσα Ampere είναι.

Για να κάνεις downgrade σε Windows 8.1 δες Link.png Site: εδώ

Δημοσ.

Τα win10 αφού μπουν έχει ακόμα αναβάθμιση και άλλη από .107 που είναι τα αρχικά σε .318 που είναι η τελευταία επίσημη.

Πρέπει να περιμένεις και να κάνεις υπομονή μέχρι να πάρεις όλες τις αναβαθμίσεις.Αφού τελειώσουν τότε κάνε πρώτα ένα hard reset και μετά στήσε το τηλέφωνο γιατί καμιά φορά δεν κάθεται καλά η αναβάθμιση.

Αν πάλι θέλεις να γυρίσεις στα 8.1 μπορείς μέσω υπολογιστή βάζοντας στον υπολογιστή το windows recovery tools.

Υπόψιν ότι η κάνοντας hard reset η βάζοντας πάλι τα 8.1 χάνονται οι ρυθμίσεις και τα αρχεία σου,γι' αυτό καλύτερα να τα αποθηκεύεις κάπου.

Δημοσ.

όπως γράφτηκε και παραπάνω.

ΑΝ δεν έχεις κάνει μετά την εγκατάσταση των 10 Hard reset(οχι soft)κοινώς επαναφορά εργοστασιακών και να στήσεις το τηλέφωνο απο την αρχή, μην περιμένεις να δεις διαφορές.

Τετοιο πρόβλημα έχει αναφερθεί μετά απο αναβάθμιση στα 10αρια και λύνεται 99% έτσι.

τελος,για την επαναφορά σε 8.1(αν και δεν βλέπω τον λόγο)κατεβάζεις το windows device recovery tool απο την MS και σε γυρνάει σε 8.1

Προσωπικά στο 435,αφού μπήκαν τα 10αρια και μετά απο hard reset και στήσιμο απο την αρχή,βλέπω μπαταριά ιδια με επίπεδα 8.1 μπορεί και καλύτερα μη σου πω.

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια. με ζητάει έναν κωδικό και δεν τον θυμάμαι, πριν λίγο καιρό το ξανάπαθα και μου είχαν μπει να μπω από τον υπολογιστή μου στην Microsoft και να συνδέσω το τηλέφωνο για να κάνει μια διαδικασία, δεν θυμάμαι σε ποιο σύνδεσμο ακριβώς μου είχαν πει και δεν μπορώ να το βρω.

Δημοσ.

Εντάξει το βρήκα, τώρα να δούμε αν θα υπάρξει βελτίωση στην ζωή και στην φόρτιση της μπαταρίας.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν, πέρασαν 10 μέρες, βελτίωση μεγάλη στην ζωή της μπαταρίας δεν μπορώ να πω ότι είδα. Στην ταχύτητα φόρτισης όμως είδα ικανοποιητική βελτίωση.

Δημοσ.

Χωρίς hard reset μόνο με soft η μπαταρία στο 640 βελτιώθηκε με το χρόνο και είναι σαν τα 8 νομίζω, πάντως καμία σχέση με αυτό που είδα όταν πρωτοέβαλα τα 10, τωρα είμαι με την 420

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...