gregmits Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 έχετε ωραίο Hardware subForum Ποσό που διαθέτουμε : 500-700 Χρήση υπολογιστή : Σε γραφείο Πολιτικού ΜηχανικούΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCAD, κάποιο στατικό (πεπερασμένα στοιχεία), τα λοιπά του Πολιτικού ΜηχανικούΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Ναι. Έχω κοιτάξει την Dell SE2416H Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν. Μακεδονία - Θράκη Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Μπορούν να είναι από διαφορετικά καταστήματα Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?Θα στηθεί από εμένα Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα οχι Ευχαριστώ όποιον μπει στον κόπο.
LambisElef Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Η οθονούλα μια χαρά μου φαίνεται, οπότε έχουμε ~500€ για να παίξουμε με τον πύργο. Κουτί: Zalman Z3 Plus ~37€ ή Aerocool Aero-500 ~35€ PSU: EVGA 430W ~45€ CPU: Core i5 6500 ~200€ RAM: G.Skill Aegis 16GB DDR4 ~60€ M/B: Asus H110M-A ~66€ ή ASRock H110M-HDV ~62€ GPU: GTX750 Ti 2GB ~125€ Σύνολο ~525€ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα