gia_nnis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Παιδια θελω ενα smartphone για απλη χρηση και μικρο σε διαστασεις αξιοπιστο.. Εφαρμογη μονο viber. Επισης θα ηθελα να αντιπροσωπευει τα τεχνικα χαρακτηριστικα του πχ 5MP να ειναι κατα 90% 5MP. Τι γνωμη εχετε για την εταιρια αυτη? Το κινητο τ αξιζει τα λεφτα του? https://www.skroutz.gr/s/9173758/BlackView-A5-8GB.html
@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Τα 5mp θα ειναι 5mp αλλα δεν σημαινει απολυτως τιποτα αυτο για την ποιοτητα φωτογραφιες. Απλα ειναι μια ενδειξη του ποσα στοιχεια(pixels) μπορουν να αποτυπωθουν στον αισθητηρα και τιποτα παραπανω. Το ιδιο κ η συχνοτητα του cpu/gpu. Θα ειναι οσα λενε, αλλα αμα εχει κακη αποκριση το touch, ειναι κακογραμμενο το λογισμικο πιστευεις πως εχεις fluid εμπειρια χρησης? Γνωμη μου να το αποφυγεις. Και εαν ψαχνεις απροβληματιστο κινητο μονο για κλησεις και viber θα σου ελεγα να δεις το lumia 550 στα ~70 ευρω. Εαν παλι σου πεφτουν παραξενα το winphones και θελεις android η δευτερη καλυτερη -απολυτως φθηνοτερη- επιλογη ειναι το moto e 2gen στα ~75. 1
Pseudonumo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δεν αξίζει. Η κάμερα είναι ανύπαρκτη σε κινέζικα σε αυτά τα χρήματα, αργεί να εστιάσει, χάλια φωτογραφίες το βράδυ, αδύναμο φλας κτλ. Οι επιλογές που σου αναφέρθηκαν είναι μονόδρομος σε αυτά τα χρήματα από Ελλάδα για μια αξιοπρεπή κάμερα για τα χρήματα που δίνεις. ΥΓ. Υπάρχει το doogee x5 στα χρήματα που θες, με επίσης άθλια κάμερα όμως, αλλά πιο ποιοτικό απ'το blackview.
ziaba Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 πάντως η τιμή είναι σούπερ και η εταιρία είναι σχετικά γνωστή
tsakmaopin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 το Α5 ειναι το απολυτως ποιο value phone που εχω δοκιμασει... εχω φερει 6 για φιλους και γνωστους που θελανε ενα απλο τηλεφωνακι, και ειναι ΑΨΟΓΟ!.. ουττε ενα προβληματακι, πολυ ποιοτικη κατασκευη, συμπαγης, σβελτο κτλ.. Η μπροστινη καμερα ειναι μετρια προς χαλια..η κυρια του καμερα ειναι αξιοπρεπη. ουτε φοβερη ουτε μαπα.. και μιλαμε για τηλεφωνακι ων 45ευρω απο Κινα ε,,, θα το ξανα αγοραζα με 1000... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα