mikebak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να κάνω αγορά ένα τηλέφωνο κατα προτίμηση android και θέλω κάποιες προτάσεις. Δίνω μέχρι 330 ευρώ και έχω στο νου μου το Galaxy A5 2016 ...Θέλω όμως και άλλες προτάσεις. iPhone δε με ψήνουν γιατί τώρα πούλησα το 6 που είχα και θέλω να κάνω μια αλλαγή. Μη τα πολυλογώ λοιπόν , ακούω γνώμες
@topos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Με λιγα παραπανω πας σε s6 εαν δεν σε ενοχλει η ελλειψη microsd. Με λιγα παρακατω πας σε g4 με τα γνωστα θεματα. Στα 240 πας σε nexus 5x εαν πιστευεις πως μπορεις να την παλεψεις με μονο 16gb μνημη(ουτε αυτο παιρνει microsd). Εαν εισαι της υπομονης και του σκαλισματος καλη αγορα ειναι κ το xiaomi mi5 που ειναι πολυ πιο δυνατο(snap 820) απο τα παραπανω και λογικα θα υστερει μονο στην καμερα. Υπαρχουν και ενδιαφερουσες προτασεις κ απο sony/htc αλλα δεν το εχω πολυψαξει. Παντως οπως και να χει δεν βρισκω τον λογο να πας στο α5.Σχετικα αδυναμος επεξεργαστης(για τα 270ευρω που κανει), λογικα δεν θα παρει αναβαθμιση, βαρετο σχεδιο. Μαλλων θα προτιμουσα το flex2 -σαφεστατα ταχυτερος επεξεργαστης,ακομα και εαν ζεσταινετε,ισαξια εαν οχι καλυτερη καμερα και με αρκετα λιγοτερα χρηματα(~230).
vaggelisst Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Με 40-50 Ευρώ παραπάνω πηγαίνεις σε Samsung Galaxy S6 32GB αλλά δεν έχει Card Slot για κάρτα μνήμης. Στα 300 Ευρώ LG G4 32GB με καταπληκτική οθόνη,απλώς δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για την μπαταρία του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα