Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως, λέω 'γω τώρα, φταις εσύ που δέχτηκες τέτοιους όρους;

Μετά απο σχεδόν 1 χρόνο ανεργίας φίλε μου, που κοιτούσα και το ευρώ που θα ξοδέψω, δεν με έπαιρνε να κάνω διαπραγματεύσεις. Απλά πιστεύω ότι αν το κυνηγήσει κάποιος οι όροι είναι παράνομοι και καταχρηστικοί.

Γενικά το θέμα δεν είναι αν θα υπογράψεις ή όχι, αλλά να υπάρχει μια συλλογική κουλτούρα όπου δεν θα τους παίρνει να κάνουν τέτοια πράγματα. Στην περιπτωσή μου πχ, αν δεν δεχόμουν εγώ, θα δεχόταν ο ακριβώς επόμενος.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο... Μπορουμε καπου online να δουμε αν ο εργοδοτης εχει κανει προσληψη και πότε; ( Μου ειπε οτι εχει κανει αλλα δεν εχω παρει σύμβαση στα χερια μου ακομα)

Δημοσ.

Ξεθαβω λιγο... Μπορουμε καπου online να δουμε αν ο εργοδοτης εχει κανει προσληψη και πότε; ( Μου ειπε οτι εχει κανει αλλα δεν εχω παρει σύμβαση στα χερια μου ακομα)

Αν ήσουν γραμμένος στον ΟΑΕΔ για τσέκαρε αν είσαι ακομα γραμμένος μεσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Ειδάλλως επισκεψη σε ΙΚΑ.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, ξεθάβω δεύτερη φορά αυτό το θέμα για μια ερώτηση.

Μια φίλη εργάζεται σε εργαστήριο και τώρα με τον covid την προσέλαβαν σαν επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομείο.
Στην σύμβαση εργασίας δεν αναφέρεται κάτι περίεργο αλλα σε παραίτηση συναδέλφου τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να κάτσει 2 μήνες γιατί είχε υπογράψει ένα δεύτερο χαρτί, εκτός από την σύμβαση, που έλεγε ότι πρέπει να ενημερώσει 2 μήνες πρίν μπορέσει να φύγει.

Η φίλη εκτός από την σύμβαση θυμάται να έχει υπογράψει ένα χαρτί αλλα δεν το είχε διαβάσει γιατί νόμιζε πως ήταν για GDPR.

Υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να παραιτηθεί; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, theo93 είπε

Μια φίλη εργάζεται σε εργαστήριο και τώρα με τον covid την προσέλαβαν σαν επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομείο.
Στην σύμβαση εργασίας δεν αναφέρεται κάτι περίεργο αλλα σε παραίτηση συναδέλφου τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να κάτσει 2 μήνες γιατί είχε υπογράψει ένα δεύτερο χαρτί, εκτός από την σύμβαση, που έλεγε ότι πρέπει να ενημερώσει 2 μήνες πρίν μπορέσει να φύγει.

Η φίλη εκτός από την σύμβαση θυμάται να έχει υπογράψει ένα χαρτί αλλα δεν το είχε διαβάσει γιατί νόμιζε πως ήταν για GDPR.

Και γιατί να παραιτηθεί...Δεν θέλει να μείνει για να εργαστεί...Εδώ άλλοι δεν έχουν δουλειά...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, takoulou είπε

Και γιατί να παραιτηθεί...Δεν θέλει να μείνει για να εργαστεί...Εδώ άλλοι δεν έχουν δουλειά...

Για να πάει στο νοσοκομείο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, theo93 είπε

Na ζητησει να διαβασει τι υπέγραψε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...