Dimitrisd1998 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλησπερα, προσφατα μετακομισα στην περιοχη του Γαλατσιου Αττικης στα συνορα με την Φιλοθεη για οποιον γνωριζει. Το δικτυο του κινητου μου ειναι Cosmote και εντος του σπιτιου κυριως εχω χαλια σημα!!! Δηλαδη ουτε καν 3G, πολλες φορες δεν φορτωνει καν η σελιδα. Εχω παρει επανελημενα την Cosmote τηλεφωνο να το διορθωσει αλλα μου λεει συνεχως οτι η περιοχη εχει προβλημα. Οντως εχει γενικοτερα προβλημα ολη η περιοχη αλλα μεσα στο σπιτι γινονται τραγικα τα πραγματα. Επισης σκεφτομαι να βαλω σταθερο και ιντερνετ την Hol αλλα το ερωτηματικο μου ειναι θα εχει σημα;;;; Αυτο που με απασχολει τωρα ειναι να βρεθει καποια λυση με το κινητο μου ωστε να εχω σημα, να μπορω να πρω και κανενα τηλεφωνο αν παραστει αναγκη (αστειευομαι) αλλα πραγματικα τις περισσοτερες φορες ενω καταφερνω να βγαλω κληση διακοπτεται λογω σηματος!!! Τι λυση υπαρχει για αυτο το ζητημα;;;(Υγ, λογω προσφατης ανανεωσης ειμαι υποχρεωμενος να παραμεινω στην κοσμοτε για 1 χρονο ακομα, ενω παραλληλα η βονταφον εχει καλυτερο συγκριτικα σημα μεσα στο σπιτι)Ευχαριστω εκ'των προτερων για τον χρονο σας!!
nikos903 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Για σήμα μπορείς να πάρεις ένα τέτοιο και να το βάλεις στο ρούτερ σου για να έχεις σήμα σε όλο το σπίτι. Για τις ταχύτητες σε ενσύρματο τι να σου πω, εξαρτάται απο την απόσταση σου απο το κέντρο το πόσο θα κλειδώνεις.... ps δεν ξέρω αν λόγο σήματος μπορείς να διακόψεις συμβόλαιο, τσέκαρε το αν σε καίει τόσο και δεν θες και την παραπάνω συσκευή. 1
Dimitrisd1998 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Συνδεση δεν μπορω να αλλαξω διοτι ειναι εταιρικο το τηλεφωνο, την συσκευη αυτη την ειχα κατα νου, αρα το μονο που μενει ειναι να την δομιμασω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα