Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευπαθη μηχανακια τα τζιλερα. Καλυτερα παπι 100κυβικων, εστω και 50αρι στα χαρτια. Τα daytona εχουν κακη ποιοτητα πλαστικων και περιφερειακων οποτε δεν αξιζουν, αλλα αν βρεις κανενα daytona 50αρι στα χαρτια με lifan 110 μοτερ αμιζο παρτω, θα σου κανει τη δουλεια μεχρι να βγαλεις διπλωμα για 125αρι και παρεις ενα σωστο μηχανακι ιαπωνιας (suzuki,yamaha,kawasaki,honda τιποτα αλλο).

Το gillera το 50αρι σιγα μη πιανει και τα 200, ακου εκει 100, εκτως και εισαι 40 κιλα σε κατηφορα με καλο ανεμο. Ειδικα το 2χρονο ουτε που να το σκεφτεσαι, καλυτερα 4χρονο και αργο.

• Like 1
Δημοσ.

ευπαθη μηχανακια τα τζιλερα. Καλυτερα παπι 100κυβικων, εστω και 50αρι στα χαρτια. Τα daytona εχουν κακη ποιοτητα πλαστικων και περιφερειακων οποτε δεν αξιζουν, αλλα αν βρεις κανενα daytona 50αρι στα χαρτια με lifan 110 μοτερ αμιζο παρτω, θα σου κανει τη δουλεια μεχρι να βγαλεις διπλωμα για 125αρι και παρεις ενα σωστο μηχανακι ιαπωνιας (suzuki,yamaha,kawasaki,honda τιποτα αλλο).

Το gillera το 50αρι σιγα μη πιανει και τα 200, ακου εκει 100, εκτως και εισαι 40 κιλα σε κατηφορα με καλο ανεμο. Ειδικα το 2χρονο ουτε που να το σκεφτεσαι, καλυτερα 4χρονο και αργο.

Καλησπερα φιλε, αν ειναι αργο ομως το 50 αρι παπι θα εχω προβλημα γιατι θα πρεπει να κανω στην ακρη κτλ. Τουλαχιστον ετσι πιστευω, εχοντας δει παρομοια παπια στο δρομο. Δεν ειμαι και σιγουρος, δεν ξερω πολλα απο αυτα.

Δημοσ.

Ε για αυτο ειπα 50αρι στα χαρτια με 110 αμιζο λιφαν μοτερ. Βρισκεις τετοιο στα 500 ευρω ανετα. Το 110 το λιφαν το αμιζο ειναι καλο μοτερ και πιανει μια τελικη 100-105 στο κοντερ, δε χρειαζεται να κανεις στην ακρη. Απλα τα daytona/lifa δεν ειναι για μια ζωη.. Θα τοεχεις μεχρι να παρεις κατι καλυτερο ιαπωνιας..

Δημοσ.

lifan μοτερ? :P :p γιατι να εισαι με κινεζικη μηχανη.. πιο ασταθες δεν γινεται.. επισης ειμαι 55 kg

cheers :shifty:

Βαρυς εισαι :P. Με το ρανερ παιρνεις ανετα δικαβαλια;
Δημοσ.

Βαρυς εισαι :P. Με το ρανερ παιρνεις ανετα δικαβαλια;

αχαχαχχα πινω το γαλα μου :-D  :-D . ναι δικαβαλο κανονικα . λιγο στην επιταχυνση αισθανομαι οτι κοβει αλλα λογικο,,,

Δημοσ.

αχαχαχχα πινω το γαλα μου :-D :-D . ναι δικαβαλο κανονικα . λιγο στην επιταχυνση αισθανομαι οτι κοβει αλλα λογικο,,,

Ναι, λογικο ειναι. Να σου πω την αληθεια τις περισσοτερες φορες παιζει να παιρνω και 2ο ατομο στη δουλεια για αυτο κοιταω για διχρονο. Βεβαια κατι που με κραταει λιγο πισω ειναι η γνωστη δυχρονιλα
Δημοσ.

Ναι, λογικο ειναι. Να σου πω την αληθεια τις περισσοτερες φορες παιζει να παιρνω και 2ο ατομο στη δουλεια για αυτο κοιταω για διχρονο. Βεβαια κατι που με κραταει λιγο πισω ειναι η γνωστη δυχρονιλα

κοιτα στα λιγα κυβικα διχρονο δαγκωτο... τα τετραχρονα στα λιγα κυβικα ειναι λιγο ψωφια.. αλλα ψαξου λιγο δεν θελω να σε επηρεασω απλα λεω την γνωμη μου  :-)

Δημοσ.

Καλυτερα 100αρι 4χρονο παρα 50αρι διχρονο, απο ολες τις αποψεις. Επισης οπως ειπα το 110 λιφαν το αμιζο ειναι καλο μοτερ. Το τζιλερα και αυτο εχει τα θεματακια του οποτε σιγουρα δεν ειναι πιο αξιοπιστο σαν συνολο, επισης διχρονο οποτε μπλιαχχχ.

Δημοσ.

Καλυτερα 100αρι 4χρονο παρα 50αρι διχρονο, απο ολες τις αποψεις. Επισης οπως ειπα το 110 λιφαν το αμιζο ειναι καλο μοτερ. Το τζιλερα και αυτο εχει τα θεματακια του οποτε σιγουρα δεν ειναι πιο αξιοπιστο σαν συνολο, επισης διχρονο οποτε μπλιαχχχ.

Nαι αλλα ποσο ευκολα βρισκεις στην αγορα 50αρι με μοτερ 100; Δεν εχω ιδεα, γι αυτο ρωταω.
Δημοσ.

Καλυτερο ει αι ενα 250ρι 300ρι. Αλλά εκει ανεβαινεις σε εξοδα συντήρησης. Για μικρό μηχανάκι νομιζω πως ενα παλιο χοντα (τα καινουρια ειναι για πεταμα) ειναι οτι πρπει. Με κανα 800ρι παίρνεις μια παπια η οποια δδν θα χαλασει ποτε συν οτι μετα απο καμια 10 χρονια μπορεις να την δωσεις παλι ενα 800ρι.

Δημοσ.

Παιδιά με την ίδια λογική παίρνεις gilera 180 στα χαρτιά 50.. κάτι μικρό για αρχή δεν θέλουμε να το στείλουμε το παιδι

Δημοσ.

Το ξέρετε οτι άμα κάποιος αστυνομικός ξέρει απο μηχανές μπορεί να τον γράψει άνετα αμα έχει αλλάξει το μοτερ έτσι;

Τα πλαστικά των daytona δεν λενε και πολλά,αλλά τα περιφερειακά,μοτέρ μια χαρα ειναι για τα χρηματα τους.Προσωπικά,απτο να δώσω 1000€ για μεταχειρισμένο glx,θα προτιμούσα να δωσω 100-200€ παραπανω για κατι καινούριο.Μπορείς να το κανεις μετα 72-80 κυβικά και μόλις γινεις 18 του βάζεις ενα 110αρι μοτερ.

Δημοσ.

Το ξέρετε οτι άμα κάποιος αστυνομικός ξέρει απο μηχανές μπορεί να τον γράψει άνετα αμα έχει αλλάξει το μοτερ έτσι;

Τα πλαστικά των daytona δεν λενε και πολλά,αλλά τα περιφερειακά,μοτέρ μια χαρα ειναι για τα χρηματα τους.Προσωπικά,απτο να δώσω 1000€ για μεταχειρισμένο glx,θα προτιμούσα να δωσω 100-200€ παραπανω για κατι καινούριο.Μπορείς να το κανεις μετα 72-80 κυβικά και μόλις γινεις 18 του βάζεις ενα 110αρι μοτερ.

Δηλαδη παπια καλυτερα; Με το καλο.να δωσω για διπλωμα και θα αρχισω τις βολτες στα μαγαζια με μεταχειρισμενα, για καινουριο δεν το βλεπω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...