Προς το περιεχόμενο

Αγορα μηχανης 50cc και σχετικες αποριες

titanforce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, ειμαι 16 χρονων και ενδιαφερομαι να αγορασω ενα μηχανακι, επειδη τυγχανει η καλοκαιρινη δουλεια μου να βρισκεται μακρια απο το σπιτι μου(20 χλμ περιπου) και καθως ειμαι στην επαρχια τα μεσα μαζικης μεταφορας δεν βολευουν. Θα ηθελα λοιπον να μου πειτε εαν ενα μηχανακι 50 cc θα καλυπτει αυτην την αποσταση ευκολα(δεν εχει ανηφορες κτλ). Επισης, οποιαδηποτε συμβουλη για μηχανακια που θεωρειτε αξιοπιστα κτλ ειναι ευπροσδεκτη. Να σημειωθει οτι εφοσον δεν μου ειχε χρειαστει μεχρι τωρα μεταφορικο μεσο, δεν εχω βγαλει διπλωμα. Ευχαριστω προκαταβολικα.!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο με δίπλωμα αρχηγέ....

Τί μπορείς να οδηγείς νόμιμα σ αυτή την ηλικία? 50ρι? 50ρι θα πάρεις...

Πρώτα το δίπλωμα και μετά το μηχανάκι...

Φιλε καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Το οτι δεν εχω διπλωμα το εγραψα για το λογο του οτι θα πρεπει πρωτα να βγαλω διπλωμα και μετα να αγορασω το μηχανακι, οποτε δεν μιλαμε για κατι αμεσο. Φυσικα και θελω να ειμαι νομιμος. Ουσιαστικα ρωταω εαν ενα 50αρακι θα μπορει να καλυψει μια τετοια διαδρομη, για να ξερω εαν αξιζει να μπω στην ολη διαδικασια.

Επειδη εχω διχρονο θα σου λεγα αν το βλεπεις καθαρα ως μεσο για να κανεις την δουλεια σου μην παρεις διχρονο. Ειδικα το καλοκαιρι με την ζεστη η λαδιλα ειναι ανυποφορη και οτι και να κανεις παντα θα μυριζει εστω και λιγο. Επισης αν βαζεις πανω 2ο ατομο(κοπελα πχ) θα γκρινιαζει για την λαδιλα στα μαλλια στανταρ.

Απο την αλλη στην οδηγηση εχεις αρκετα πιο μεγαλη επιταχυνση, και πιο πολλα γκαζια απο ενα απλο 50αρι. Οποτε βλεπεις αν αξιζει για σενα και πρατεις αναλογα.

Μπορεις να παρεις ενα 50αρι παπι 4χρονο και να το κανεις 80αρι αν δεις και δεν σε καλυπτει και το μονο που θες ειναι να κανεις την δουλεια σου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω διχρονο θα σου λεγα αν το βλεπεις καθαρα ως μεσο για να κανεις την δουλεια σου μην παρεις διχρονο. Ειδικα το καλοκαιρι με την ζεστη η λαδιλα ειναι ανυποφορη και οτι και να κανεις παντα θα μυριζει εστω και λιγο. Επισης αν βαζεις πανω 2ο ατομο(κοπελα πχ) θα γκρινιαζει για την λαδιλα στα μαλλια στανταρ.

Απο την αλλη στην οδηγηση εχεις αρκετα πιο μεγαλη επιταχυνση, και πιο πολλα γκαζια απο ενα απλο 50αρι. Οποτε βλεπεις αν αξιζει για σενα και πρατεις αναλογα.

Μπορεις να παρεις ενα 50αρι παπι 4χρονο και να το κανεις 80αρι αν δεις και δεν σε καλυπτει και το μονο που θες ειναι να κανεις την δουλεια σου.

Φιλε, οτι και να αγορασω παντα θα φοραω κρανος και εγω και ο/η συνεπιβατης μου οποτε πιστευω (δεν ξερω κιολας) οτι δεν θα τιθεται θεμα με τη λαδιλα στα μαλλια (τουλαχιστον οσα καλυπτει το κρανος:Ρ). Αν κανω αυτο που ειπες παρακατω δεν θα βρω το μπελα μου σε περιπτωση που με σταματησει η τροχαια; Ευχαριστω για την απαντηση. Επεξ/σία από titanforce

Φιλε, οτι και να αγορασω παντα θα φοραω κρανος και εγω και ο/η συνεπιβατης μου οποτε πιστευω (δεν ξερω κιολας) οτι δεν θα τιθεται θεμα με τη λαδιλα στα μαλλια (τουλαχιστον οσα καλυπτει το κρανος:Ρ). Αν κανω αυτο που ειπες παρακατω δεν θα βρω το μπελα μου σε περιπτωση που με σταματησει η τροχαια; Ευχαριστω για την απαντηση.

Aπλα να ξερεις οτι και στα ρουχα μενει λιγο λαδιλα. Γενικα μπορεις να ζησεις με αυτο, εγω εχω 5 χρονια ενα διχρονο αλλα πλεον εχω αλλο για μετακινησεις(αν θελω να παω καπου εξω π.χ.) και βολτες με 2ο ατομο.

Για αυτο με την αστυνομια νομιζω οτι δεν θα σου πουνε τιποτα(το εχουνε κανει πολλοι γνωστοι μου οταν ειμασταν μικροτεροι) αν ειναι 80αρι αλλα καλο θα ητανε να μας πει καποιος που ξερει σιγουρα.

Aπλα να ξερεις οτι και στα ρουχα μενει λιγο λαδιλα. Γενικα μπορεις να ζησεις με αυτο, εγω εχω 5 χρονια ενα διχρονο αλλα πλεον εχω αλλο για μετακινησεις(αν θελω να παω καπου εξω π.χ.) και βολτες με 2ο ατομο.

Για αυτο με την αστυνομια νομιζω οτι δεν θα σου πουνε τιποτα(το εχουνε κανει πολλοι γνωστοι μου οταν ειμασταν μικροτεροι) αν ειναι 80αρι αλλα καλο θα ητανε να μας πει καποιος που ξερει σιγουρα.

Ενταξει, δεν ειναι προβλημα τοτε. Απο μηχανακια εχεις να προτεινεις τιποτα;

Καλημέρα. Και γω στην ηλικία σου είμαι και θα συ πρότεινα gilera με κλειστά μάτια. Και γω runner έχω και πίστεψε με για 50αρι κάνει παπάδες. Btw κάτι άσχετο, ανέβασε τον g3258 στα 4.3ghz να δεις διαφορά ακόμα και με το stock cooler

Cheers

Καλημέρα. Και γω στην ηλικία σου είμαι και θα συ πρότεινα gilera με κλειστά μάτια. Και γω runner έχω και πίστεψε με για 50αρι κάνει παπάδες. Btw κάτι άσχετο, ανέβασε τον g3258 στα 4.3ghz να δεις διαφορά ακόμα και με το stock cooler

Cheers

Καλησπερα φιλε, ευχαριστω για την απαντηση. Ποιο μοντελο εχεις (χρονολογια); Θα το δοκιμασω μαλλον το oc ;)

Ειναι οντως μικρος ο τροχος; 13 πισω 14 μπροστα λεει. Προσωπικα δεν ξερω αν θεωρειται μικρος. Εχεις καμια αλλη προταση;

Φιλε Γιαννη, κατι ασχετο, το διπλωμα και τα σχετικα ποσο σου κοστισαν περιπου;

Ειναι οντως μικρος ο τροχος; 13 πισω 14 μπροστα λεει. Προσωπικα δεν ξερω αν θεωρειται μικρος. Εχεις καμια αλλη προταση;

Φιλε Γιαννη, κατι ασχετο, το διπλωμα και τα σχετικα ποσο σου κοστισαν περιπου;

Μηπως καλύτερα να κοιτούσες κάποιο παπί;

Για το gilera runner εντωμεταξύ με προβλημάτισε αυτό:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143290

Μηπως καλύτερα να κοιτούσες κάποιο παπί;

Για το gilera runner εντωμεταξύ με προβλημάτισε αυτό:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=143290

Ναι, το διαβασα και αλλου οτι βγαζουν προβληματα. Εχεις καμια προταση για παπι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...