Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι μου.

Ελπίζω να είναι σωστή η κατηγορία που έβαλα στο ποστ αυτό, αλλά αν δεν είναι ας γίνει η μεταφορά από κάποιον αντμιν. Λοιπόν στο ψητό.

Ψάχνω ένα τάμπλετ για μέρος της οικογένειας μου, από 100 εως το πολύ 150€. Η χρήση του θα είναι η καθημερινή: ιντερνετ, facebook, μουσική, βίντεο τίποτα επαγγελματικό ή ιδιαίτερο. Αλλά εκεί που θα ήθελα να γίνει η εστίαση είναι στην ποιότητα κατασκευής. Επειδή θα το χρησιμοποιούν αρκετά παιδιά (από 11 χρονών) θα πρέπει η ποιότητα κατασκευής να είναι στιβαρή και να αντέχει. Ντάξει, εννοείται ότι τα παιδιά δεν θα το ρίχνουν από ταράτσες, αλλά να μπορεί να αντέξει το καθημερινό μικρογρατζούνισμα.

Σας ευχαριστώ πολύ, ανυπομονώ να δω τις προτάσεις σας.

Δημοσ.

Στο eshop στις προσφορες του crazy sundays νομιζω πηρε το ματι μου ενα ταμπλετ για παιδια, 9 ιντσων ,τσεκαρε το αν σου κανει..υπαρχει και το mls iq tab kido extra 7 ιντσων..με λιγο ψαξιμο θα βρεις αρκετα τετοια tablet που απευθυνονται σε παιδια και ειναι στα χρηματα που θες..προσωπικα δεν εχω εμπειρια με καποιο απο αυτα αλλα πιστευω καλο ειναι να προτιμησεις κατι τετοιο αφου η χρηση του θα γινεται κυριως απο παιδια γιατι εχουν προστατευτικο περιβλημα και ισως καποιες εφαρμογες για παιδια και γονικο ελεγχο..και για την οθονη μπορεις να βαλεις καποιο tempered glass για εξτρα προστασια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...