Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σας παιδιά,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση απλά για να ακούσω τη γνώμη σας.

Ποια εταιρία πιστεύετε πως είναι η καλύτερή για ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Παλαιάς Παραλίας) έως και σήμερα αλλά και γιατί;

Θέλω να κάνω μια καινούργια σύνδεση αλλά δεν γνωρίζω σε ποια εταιρία. Αυτό που θέλω εγώ είναι γρήγορο ίντερνετ αλλά και να γίνει σχετικά γρήγορα η σύνδεση έτσι ώστε να έχω ίντερνετ όσο το δυνατών πιο γρήγορα(λόγο δουλειάς).

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση απλά για να ακούσω τη γνώμη σας.

Ποια εταιρία πιστεύετε πως είναι η καλύτερή για ίντερνετ στη Θεσσαλονίκη(περιοχή Παλαιάς Παραλίας) έως και σήμερα αλλά και γιατί;

Θέλω να κάνω μια καινούργια σύνδεση αλλά δεν γνωρίζω σε ποια εταιρία. Αυτό που θέλω εγώ είναι γρήγορο ίντερνετ αλλά και να γίνει σχετικά γρήγορα η σύνδεση έτσι ώστε να έχω ίντερνετ όσο το δυνατών πιο γρήγορα(λόγο δουλειάς).

To καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να ρωτησεις ατομα/γνωστους στη γειτονια για να μαθεις

, επειδη παιζουν διαφορετικα αστικα κεντρα και απο αστικο κεντρο σε αστικο κεντρο παιζουν μεγαλες διαφορες ψαξε στην γειτονια σου καλυτερα

Δημοσ.

Δεν είναι όλες οι περιοχές το ίδιο..Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος πάροχος είναι ο ΟΤΕ με διαφορά.

Αν θες γρήγορο internet δες αν παίζει vdsl από καμπίνα στην περιοχή και τέλος.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας δυστυχώς μίλησα με τον ΟΤΕ και δεν έχουμε vdsl στην περιοχή και η ταχύτητα στην πολυκατοικία που θα μείνω έχει max 8.3mb/s! Αν είχε vdsl θα έβαζα αλλά τώρα αν βάλω 24mb/s λέτε να αξίζει;;

Δημοσ.

Αφού δεν παρέχει ο οτε δες σε εναλλακτικό πάροχο άλλα θα σου δίνει από αστικό κέντρο κάνε μια διαθεσιμότητα μεσώ των σιτε τους να δεις αλλα αν δεν παρέχεται vdsl τι θα κάνεις θα βάλεις αναγκαστικά adsl 24 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.ολοι οι παροχοι παιρνουν απο το ιδιο αστικο κεντρο.αρα ιδια αποσταση ιδιο καλωδιο και πολλες φορες οι παροχοι ιδια dslam.δεν γινεται πχ με τον οτε να παρεις απο dslam χαριλαου ενω με την forthnet να παρεις απο αλλο.εφοσον δεν υπαρχει vdsl οποτε δεν υπαρχουν cabins τοτε θα παρεις τον ιδιο χαλκο και απο το ιδιο αστικο κεντρο.μικρη εξαιρεση αν ο παροχος δινει απο καμπινα και οχι απο το αστικο κεντρο οποτε η καμπινα μπορει να ειναι λιγο πιο μακρια.

μετα ειναι θεμα εξοπλισμου ειναι θεμα προφιλ του καθε παροχου,bandwidth με το εξωτερικο κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...