Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω εδώ και αρκετό καιρό να βάλω σύνδεση vdsl. Μένω στο Χαλάνδρι, όπου οι συνδέσεις adsl δεν πιάνουν πανω από 8mbps download και 0.8mbps upload, και επειδή χρισημοποιώ πολύ το internet για downloads και uploads μεγάλων αρχείων μια ταχύτερη σύνεδη μου είναι απαραίτητη. Έχω σύνδεση Hellas Online adsl.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο δρόμος που μένω είναι ο μοναδικός μαζί με άλλον ένα στη γειτονιά που δεν υποστιρίζεται το vdsl! Έκανα έλεγχο στο site της hol τη διαθσημότητα του vdsl σε πολλούς γειτονικούς δρόμους, και είναι σε όλους διθέσημο εκτώς από τον δρόμο που μένω εγώ και σε άλλον ένα κάθετο. Ο ΟΤΕ από την άλλη, λέει στο site του ότι στον δρόμο που μένω είναι διαθέσημο το vdsl.

Έχω τις εξής απορίες όμως:

1) Για ποιο λόγο εφόσον η περιοχή αναφέρεται ως περιοχή που είναι διαθέσημο το vdsl, κάποιοι ελάχιστοι δρόμοι δεν μπορούν να βάλουν? (Το ρώτησα και στο τηλ. αυτό και δεν ήξεραν να μου απαντήσουν...)

2) Εφόσον όλες οι εταιρίες χρισημοποιούν τα ίδια καλώδια του ΟΤΕ, πως γίνεται ο ΟΤΕ να λέει ότι το vdsl είναι διαθέσημο στον δρόμο μου ενώ η hol να λέει ότι δεν είναι?

3)Αν βάλω ΟΤΕ υπάρχει περίπτωση να μην πιάνω καλές ταχύτητες λόγο της "μικρής" διαθεσημότητας στον δρόμο μου που παρόλα αυτά ο ΟΤΕ δεν το αναφέρει?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Είναι λάθος να στηρίζεσαι στον wizard της Vofdafone για να ελέγξεις τη διαθεσιμότητα και ο λόγος είναι ότι σε πολλούς δήμους δεν δίνει dvsl ενώ δίνεις ο ΟΤΕ, η Wind και τελευταία η Forthnet..

Μπορείς να την ελέγξεις στους άλλους παρόχους, εκτός από τον ΟΤΕ, και αν διαπιστώσεις διαθεσιμότητα, θα αποφασίσεις τι θα κάνεις.

Είναι γνωστό ότι στο Χαλάνδρι έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ και έχουν μπει νέες καμπίνες. Αν θέλεις δώσε στοιχεία της περιοχής (τουλάχιστον οδό). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...