Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω αυτην εδω την τηλεοραση στο σαλονι http://www.skroutz.gr/s/6568846/Samsung-UE55JU6400.html

Κατεβαζω ταινιες στον υπολογιστη, βαζω τους υποτιλους κανονικα(στον υπολογιστη παιζουν κανονικοτατα)

την περναω στον σκληρο αλλα οι υποτιτλοι,αν και εμφανιζονται την ωρα που πρεπει, βγαινουν αλαμπουρνεζικα.

Εχω κοιταξει για update στο firware της τηλεορασης και ειναι ολα ενημερωμενα.

Γνωριζεται κατι περι αυτου;

Δημοσ.

εχουμε 2016 και ακομα εχουμε θεμα με αλαμπουρνεζικα ... τοσο δύσκολο ειναι να το φτιάξουν πια;;

εχεις δοκιμασει αλλους υποτίτλους; ισως να μην της αρεσει το format του srt

δοκιμασε απο αλλη πηγή και δημιουργο

Δημοσ.

αν και δε ξερω ακριβως για αυτη τη τηλεοραση κλπ τεσπα πιθανολογο εχει να κανει κατι με τη κωδικοποιηση τον υποτιτλων...

ψαξε στα μενου τη γλωσσα η της επιλογες υποτιτλων μηπως εχει κατι τετοιο...

η και αυτο που λεει ο χακερ πεζει... δοκιμασε υποτιτλους απο αλλη πηγη...αλλο σαιτ π.χ...

• Like 1
Δημοσ.

δεν φταινε οι υποτιτλοι κατα 99%, ψαξε στις ρυθμίσεις οταν τρεχεις την ταινια και αλλαξε την κωδικοποιηση υποτιτλων....

• Like 1
Δημοσ.

Ρυθμισεις η τηλεοραση δεν εχει(μονο γλωσσα και οφσετ)

Στον υπολογιστη δουλευουν κανονικα.. Αρα το προβλημα ειναι η κωδικοποιηση των υποτιτλων;

Προσπαθησα να καψω τους υποτιτλους στην ιδια την ταινια αλλα δεν :/

Δημοσ.

Την ώρα που παίζει η ταινία. Πάτα στις ρυθμίσεις, υπότιτλοι, κωδικοποίηση υποτίτλων και από δυτική επέλεξε ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ σε samsung τηλεόραση αντιμετώπισα το ίδιο προβλημα,πριν περάσεις την ταινία στο σκληρο,άνοιξε τους υπότιτλους με office και παρατήρησε αν τα διαβάζεις κανονικα.αν δε τα διαβάζεις Ελληνικά έχει κ εκεί ρύθμιση για ελληνική γραφή Όπως λέει ο graphist .Μπορεί να ακούγετε λίγο απλό για να είναι η λύση άλλα σε μένα λειτουργεί.νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με τις γραμματοσειρές κ όχι τόσο πολύ με την κωδικοποίηση.

Δημοσ.

Την ώρα που παίζει η ταινία. Πάτα στις ρυθμίσεις, υπότιτλοι, κωδικοποίηση υποτίτλων και από δυτική επέλεξε ελληνικά.

Δεν εχει τετοια επιλογη :/

Να σε καλα φιλε μου, ευχαριστω πολυ!!!!! :)))))

Δημοσ.

Δεν εχει τετοια επιλογη :/

Να σε καλα φιλε μου, ευχαριστω πολυ!!!!! :)))))

στο πα απ την πρωτη στιγμη την ωρα που παιζει το βιντεο να το κανεις αυτο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...