Ghost_Rider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 εχω windows 7 σε toshiba satellite l-67510T και εχω ορισμενα bad sectors τα οποια ετρεξα chkdsk και δε μπορω να τα ανακτησω ως διαχειριστης μεσω cmd ουτε μεσω εντολης επανεκκινησης του laptop μεσω εντολης chkdsk /f .επισης δοκιμασα σε safe mode και επισης κανενα αποτελεσμα και εκανα system repair και παλι τιποτα.θελω να ξερω εαν υπαρχει τροπος επιδιορθωσης τους.
mourgolukos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 πήγαινε διαχείρση δίσκων και από εκεί πάτα συρίκνωση τόμου πάνω στον δίσκο με τα bad sectors. ρύθμισε ένα μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος του χαλασμένου σου κομματιού και πάτα να στο μικρύνει. Το σύστημα θα βγάλει εκτός αυτόματα τα bad sectors και θα κρατήσει τα καλά μονο
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 πήγαινε διαχείρση δίσκων και από εκεί πάτα συρίκνωση τόμου πάνω στον δίσκο με τα bad sectors. ρύθμισε ένα μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από το μέγεθος του χαλασμένου σου κομματιού και πάτα να στο μικρύνει. Το σύστημα θα βγάλει εκτός αυτόματα τα bad sectors και θα κρατήσει τα καλά μονο με το που πατάω συρρίκνωση τόμου μου βγάζει το εξής σφάλμα:
LambisElef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τα bad sectors αποτελούν φυσική καταστροφή τομέων του δίσκου και είναι μη επιδιορθώσιμα. Μην αγχώνεσαι, ο δίσκος σου έχει μπόλικα "spare sectors" και τα αντικαθιστά αυτόματα.
Ghost_Rider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τα bad sectors αποτελούν φυσική καταστροφή τομέων του δίσκου και είναι μη επιδιορθώσιμα. Μην αγχώνεσαι, ο δίσκος σου έχει μπόλικα "spare sectors" και τα αντικαθιστά αυτόματα. ωραία φίλε μου να συμφωνήσω με αυτο που λες αλλά τότε γιατί δεν μπορώ να εκτελέσω την εντολή chkdsk και πως γενικά θα τσεκάρω τον δίσκο όποτε θέλω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα