giannis22k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Επιασε το κινητο τουρκικο σημα "turk telekom"και ενω παω στην αναζητηση δικτυων δεν μου βγαζει την cosmote πλεον (ενω ειμαι ελλαδα)μονο τα υπολοιπα δικτυα και το τουρκικο.Εχω κανονικα σημα ελληνικο(κλησεις κανονικα)cosmote ...Υπαρχει καοπιος τροπος ρκτις απο επαναφορα κινητου να γινει κατι σαν clean networks? Galaxy alpha G850f
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Κλήσεις μήπως κάνεις μέσω roaming και χρεωθείς τρελά!? Βάλε χειροκίνητα το δίκτυό σου και μην το πειράξεις.
giannis22k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Oχι κανονικα κανω κλησεις.Και ενα screenshot http://s33.postimg.org/skjkd7uz3/Screenshot_2016_06_09_20_02_13.png
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Εάν κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό!? Και ξαναλέω...κάνεις κλήσεις μέσω τουρκίας.
giannis22k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τιποτα δεν γινεται παλι με την επανεκκινηση,Δεν βλεπω καποια χρεωση παντως.Την cosmote πουθενα δεν μου την βγαζει με αναζητηση δικτυων.Υπαρχει καποια εφαρμογη να το αλλαξω γενικα καποια αλλη λυση?
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Όχι, αυτό είναι θέμα sim και δικτύου. Εάν πας σε κάποιο κατάστημα cosmote ίσως...
giannis22k Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Την sim την εβαλα και σε αλλο κινηττο και εδειχνε cosmote
Pseudonumo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν έχεις καρτοκινητό τσέκαρε αν χρεώνεσαι ή όχι στο 1314, αν δεν όλα οκ το ψάχνεις τί φταίει. Αν έχεις σύνδεση τρέχα σε κάποιο κατάστημα κοσμοτε (ή και online?) μη σου ρθει κανα δωράκι στο τέλος του μήνα.... Ασχολήσου πρώτα με αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα