Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

flagship killer υποτιθεται και 3 μοντελα τωρα εχουν κολλησει σε Full hd αναλυση και μικραινουν και την μπαταρια????

Δημοσ.

Όμορφο, το θέλω, αλλά πρέπει να αναβαθμίσω το pc, είναι καιρός.

Και εγω θα το επαιρνα, αλλα χρωσταω κατι λεφτα σε ενα φιλο και πρεπει να τα δωσω

:P :p :P

flagship killer υποτιθεται και 3 μοντελα τωρα εχουν κολλησει σε Full hd αναλυση και μικραινουν και την μπαταρια????

Ε ναι, γιατι να μην βαλουν 2k να παει ενα 20-30% κατω η διαρκεια της μπαταριας;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω θα το επαιρνα, αλλα χρωσταω κατι λεφτα σε ενα φιλο και πρεπει να τα δωσω

:P :P :P

Me ι5 760 είμαι ο καψερός.  Να μην αναβαθμιστώ;

Δημοσ.

μην πεφτουμε στα μαρκετινιστικα κολπα των 1440p και 2k οθονων στα κινητα...μονο μειωση μπαταριας προκαλουν και ζεστη...

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που σφυρίζουν αδιάφορα (σχεδόν) όλοι οι κατασκευαστές για το θέμα της μπαταρίας είναι απλά....τραγικό....

Δημοσ.

Αυτό το πράγμα που σφυρίζουν αδιάφορα (σχεδόν) όλοι οι κατασκευαστές για το θέμα της μπαταρίας είναι απλά....τραγικό....

ρε φιλε αμα σου δωσουν και μπαταρια και specs και sowftware και ποιοτητα κατασκευης αυτοι εναν χρονο η δυο τι θ κανουν?κλεφτες θα γινουν?ασε που δεν τους βολευει να παχαινουν η να μεγαλωνουν τις συσκευες τους οταν ο κοσμος θελει οσο πιο μινιμαλ συσκευη γινεται και ας ειναι και 6 ιντσες!

Δημοσ.

Πολύ όμορφο , ένα πιο φθηνό One και με σπέκς τούμπανο. Άν έχουν βελτιώσει την οθόνη και την κάμερα, το βλέπω για αγορά άνετα.

Το 1+1 ήταν εξαιρετικό στην υλοποίηση. Μόνον αυτά τα δύο που αναφέρω να βελτιωθούν και θα είναι συσκευάρα από τις λίγες.

Δημοσ.

Ε ναι, γιατί να μας δίνει 6+ ώρες οθόνη όταν για απειροελάχιστη διαφορά ποιότητας μπορεί να μας δώσει 2; Λογικό το βρίσκω εγώ.

Δημοσ.

:P :P :P

Me ι5 760 είμαι ο καψερός.  Να μην αναβαθμιστώ;

Q6600 εδώ και δεν αλλαζω.Μια χαρα το op3. Μια και έχω το 1+1 θα προσπερασω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...