frap73 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε DOA κατάσταση επικοινωνείς με το κατάστημα και παίρνεις καινούρια. Κοίτα τους όρους της εγγύησής σου και μίλησε καλύτερα με τα Public για να διαπιστώσεις αν χαρακτηρίζεται DOA μόνο με δύο pixel προβληματικά. Αν ναι, το κατάστημα θα στην αλλάξει. Αν επικοινωνήσεις με αντιπροσωπία, δεν έχει αλλαγή μόνο επισκευή. Κρίμα δεν είναι καινούρια τηλεόραση να στην κάνουν βίδες; Όλο και κάποιο πλαστικό δε θα κουμπώσει σωστά, όλο και κάποια γρατζουνίτσα θα γίνει.... 1
iceman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σε DOA κατάσταση επικοινωνείς με το κατάστημα και παίρνεις καινούρια. Κοίτα τους όρους της εγγύησής σου και μίλησε καλύτερα με τα Public για να διαπιστώσεις αν χαρακτηρίζεται DOA μόνο με δύο pixel προβληματικά. Αν ναι, το κατάστημα θα στην αλλάξει. Αν επικοινωνήσεις με αντιπροσωπία, δεν έχει αλλαγή μόνο επισκευή. Κρίμα δεν είναι καινούρια τηλεόραση να στην κάνουν βίδες; Όλο και κάποιο πλαστικό δε θα κουμπώσει σωστά, όλο και κάποια γρατζουνίτσα θα γίνει.... DOA έχει κανονικά και η Samsung. Το πρώτο πράγμα που μου ανέφεραν μόλις τηλεφωνησα στο τοπικό εξουσιοδοτημένο. Ηρθαν χθες, έβγαλαν φωτό και θα με ενημερώσουν. Με τη Samsung πρώτα σου φέρνουν την καινούργια και μετά σου παίρνουν την παλιά, ενώ στο Public που επικοινώνησα μου είπαν φέρε μας την TV να τη δουμε και να στην αλλάξουμε (με κανα εκθεσιακό πάλι)....!!!!!!!!! Βέβαια η γραπτή εγγύηση άλλα λέει (μέχρι και για τηλεόραση αντικατάστασης προβλέπει) αλλά προτιμώ απευθείας με τη Samsung μιας και όλα τα καταστηματα αυτά είναι μόνο για να στα πάρουν! Σε κάθε περίπτωση ακόμα και αντικατάσταση να μη γίνει, η TV θα επισκευαστεί. Μου έχουν αλλάξει πανελς και με ένα pixel, πόσο μάλλον εδώ που το δεύτερο πιξελ είναι ψηλά μεν αλλά γύρω του έχει πολλά αναμένα σε λευκό ή μπάζει φως l Τα παιδιά είναι πολύ προσεκτικά και προτιμώ να έχει μια γρατσουνιά η βάση παρά ένα pixel η οθόνη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα