Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να σου βγάλουν χρεωστική, αμέσως στη δίνουν.

πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα όμως. για να δουμε αν θα γινεται!!

Δημοσ.

πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα όμως. για να δουμε αν θα γινεται!!

Δεν ανοίγουν νέοι λογαρισμοί όμως!

Δημοσ.

Αν όμως είχες κανένα ξεχασμένο στο παλιό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μπορούν να στον ενεργοποιήσουν πάλι :)

Δημοσ.

Σκεφτόμουν για OLED, αλλά βλέπω πως όλες είναι "διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας".

Από αυτόν τον όρο και μόνο, φαίνεται πως θέλουν να διώξουν ότι έχει μείνει στις αποθήκες χωρίς να τρέχουν σε προμηθευτές τους.

Δημοσ.

Να κάνω και εγώ το update μου όπως είχα υποσχεθεί!

Η TV ήρθε από εχθες στο Συνταγμα και πήγα το απόγευμα να πληρώσω!

Πράγματι πλήρωσα κανονικά και με δόσεις (24 έως 1000 ευρώ) και έλαβα κανονικά και την Επιστροφή.

Συμπληρώθηκε η φόρμα για τη δωρεάν αποστολή στο σπίτι (έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη ΔΕΝ πήγαινε χωρίς μεταφορική) και αναμένω παραλαβή αύριο. 

Μαζί κανονικά και η 5ετής εγγύηση.

Το θέμα είχε μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία (έφαγα συνολικά 45 λεπτά) αλλά τα παιδιά ήταν απίστευτα εξυπηρετικά και πρόθυμα!

Μάλιστα πήρα και μια 40αρα Hitachi για τους γονείς μου με τους ίδιους όρους και δωρεάν αποστολή στο σπίτι απευθείας των γονιών.

Μαζί με εμένα ήρθαν και άλλοι και πήραν με τον ίδιο τρόπο.

Σίγουρα αφορά υφιστάμενα κομμάτια, αλλά αξίζει τον κόπο μιας και η έκπτωση είναι καλή! 

• Like 1
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ το update μου όπως είχα υποσχεθεί!

Η TV ήρθε από εχθες στο Συνταγμα και πήγα το απόγευμα να πληρώσω!

Πράγματι πλήρωσα κανονικά και με δόσεις (24 έως 1000 ευρώ) και έλαβα κανονικά και την Επιστροφή.

Συμπληρώθηκε η φόρμα για τη δωρεάν αποστολή στο σπίτι (έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη ΔΕΝ πήγαινε χωρίς μεταφορική) και αναμένω παραλαβή αύριο. 

Μαζί κανονικά και η 5ετής εγγύηση.

Το θέμα είχε μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία (έφαγα συνολικά 45 λεπτά) αλλά τα παιδιά ήταν απίστευτα εξυπηρετικά και πρόθυμα!

Μάλιστα πήρα και μια 40αρα Hitachi για τους γονείς μου με τους ίδιους όρους και δωρεάν αποστολή στο σπίτι απευθείας των γονιών.

Μαζί με εμένα ήρθαν και άλλοι και πήραν με τον ίδιο τρόπο.

Σίγουρα αφορά υφιστάμενα κομμάτια, αλλά αξίζει τον κόπο μιας και η έκπτωση είναι καλή! 

πηρες το 20% και για την επεκταση εγγυησης για τα 5 χρονια?ευχαριστω και καλοριζικη!!!!!!

• Like 1
Δημοσ.

πηρες το 20% και για την επεκταση εγγυησης για τα 5 χρονια?ευχαριστω και καλοριζικη!!!!!!

ΤΙ εννοεις;

Η επεκταση εγγυησης ειναι δωρεαν.

20% ειναι η επιστροφη στο ποσο της εκαστοτε τηλεορασης

• Like 1
Δημοσ.

μια ερωτηση στον φιλο που πηρε με δοσεις...

το 20% αφαιρειται απο το ποσο και πληρωνεις την διαφορα...?

η παραμενει στην καρτα επιστροφη το ποσο για μελλοντικες αγορες στα καταστηματα που δεχονται καρτες με επιστροφη..?

οποτε και το ποσο δοσεις ειναι στην αρχικη τιμη..

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος πληρωνεις το αρχικο ποσο και τα χρηματα της επιστροφης τα "εξαργυρωνεις" σε μελλοντικη αγορα.

• Moderators
Δημοσ.

μια ερωτηση στον φιλο που πηρε με δοσεις...

το 20% αφαιρειται απο το ποσο και πληρωνεις την διαφορα...?

η παραμενει στην καρτα επιστροφη το ποσο για μελλοντικες αγορες στα καταστηματα που δεχονται καρτες με επιστροφη..?

οποτε και το ποσο δοσης ειναι στην αρχικη τιμη..

Τα μπολντ είναι τα σωστα.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα αλλα ενω μου βγήκε η πίστη να την τοποθετήσω (άλλαξα και έπιπλο) μου έβγαλε ενα κολλημένο πιξελ και ενα ακομα ψηλά σχεδόν σαν να ακουμπάει το bezel που αναλόγως τό χρωμα φαίνεται ... Στο σημείο αυτο κιόλας κατι δεν παει καλα μιας και δείχνει προβληματικό (πιο φωτεινό) ....

Πιστεύω οτι μου έδωσαν εκθεσιακό κομμάτι ή ανοιγμένο απο επιστροφή μιας και η συσκευασία δεν φαινόταν σόι και μεσα ηταν πεταμένα αν και σφραγισμένα τα παρελκόμενα.

Το θέμα ειναι αν θα τους κανω φασαρία στο πάμπλικ ή θα φωνάξω το τοπικό σερβις της Σαμσουνγκ που ειναι εξυπηρετικοί να την επισκευάσουν (αλλαγή πάνελ λογικά)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...