kukukali Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να σου βγάλουν χρεωστική, αμέσως στη δίνουν.
alxlightning Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Πήγαινε σε ένα κατάστημα και ζήτα να σου βγάλουν χρεωστική, αμέσως στη δίνουν. πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα όμως. για να δουμε αν θα γινεται!!
iceman Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 πρεπει να ανοιξω λογαριασμο πρωτα όμως. για να δουμε αν θα γινεται!! Δεν ανοίγουν νέοι λογαρισμοί όμως!
alxlightning Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δεν ανοίγουν νέοι λογαρισμοί όμως! οκ ναπεθανω δηλαδη 1
frap73 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Αν όμως είχες κανένα ξεχασμένο στο παλιό Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, μπορούν να στον ενεργοποιήσουν πάλι
PETROS13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ή δίνεις τα χρήματα σε γνωστό σου και ψωνιζετε με την κάρτα!
k_dinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Σκεφτόμουν για OLED, αλλά βλέπω πως όλες είναι "διαθέσιμες κατόπιν παραγγελίας". Από αυτόν τον όρο και μόνο, φαίνεται πως θέλουν να διώξουν ότι έχει μείνει στις αποθήκες χωρίς να τρέχουν σε προμηθευτές τους.
iceman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να κάνω και εγώ το update μου όπως είχα υποσχεθεί! Η TV ήρθε από εχθες στο Συνταγμα και πήγα το απόγευμα να πληρώσω! Πράγματι πλήρωσα κανονικά και με δόσεις (24 έως 1000 ευρώ) και έλαβα κανονικά και την Επιστροφή. Συμπληρώθηκε η φόρμα για τη δωρεάν αποστολή στο σπίτι (έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη ΔΕΝ πήγαινε χωρίς μεταφορική) και αναμένω παραλαβή αύριο. Μαζί κανονικά και η 5ετής εγγύηση. Το θέμα είχε μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία (έφαγα συνολικά 45 λεπτά) αλλά τα παιδιά ήταν απίστευτα εξυπηρετικά και πρόθυμα! Μάλιστα πήρα και μια 40αρα Hitachi για τους γονείς μου με τους ίδιους όρους και δωρεάν αποστολή στο σπίτι απευθείας των γονιών. Μαζί με εμένα ήρθαν και άλλοι και πήραν με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα αφορά υφιστάμενα κομμάτια, αλλά αξίζει τον κόπο μιας και η έκπτωση είναι καλή! 1
deerhunter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2016 Να κάνω και εγώ το update μου όπως είχα υποσχεθεί! Η TV ήρθε από εχθες στο Συνταγμα και πήγα το απόγευμα να πληρώσω! Πράγματι πλήρωσα κανονικά και με δόσεις (24 έως 1000 ευρώ) και έλαβα κανονικά και την Επιστροφή. Συμπληρώθηκε η φόρμα για τη δωρεάν αποστολή στο σπίτι (έτσι και αλλιώς η συγκεκριμένη ΔΕΝ πήγαινε χωρίς μεταφορική) και αναμένω παραλαβή αύριο. Μαζί κανονικά και η 5ετής εγγύηση. Το θέμα είχε μια γραφειοκρατική ταλαιπωρία (έφαγα συνολικά 45 λεπτά) αλλά τα παιδιά ήταν απίστευτα εξυπηρετικά και πρόθυμα! Μάλιστα πήρα και μια 40αρα Hitachi για τους γονείς μου με τους ίδιους όρους και δωρεάν αποστολή στο σπίτι απευθείας των γονιών. Μαζί με εμένα ήρθαν και άλλοι και πήραν με τον ίδιο τρόπο. Σίγουρα αφορά υφιστάμενα κομμάτια, αλλά αξίζει τον κόπο μιας και η έκπτωση είναι καλή! πηρες το 20% και για την επεκταση εγγυησης για τα 5 χρονια?ευχαριστω και καλοριζικη!!!!!! 1
panos7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 πηρες το 20% και για την επεκταση εγγυησης για τα 5 χρονια?ευχαριστω και καλοριζικη!!!!!! ΤΙ εννοεις; Η επεκταση εγγυησης ειναι δωρεαν. 20% ειναι η επιστροφη στο ποσο της εκαστοτε τηλεορασης 1
Paganisk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μια ερωτηση στον φιλο που πηρε με δοσεις... το 20% αφαιρειται απο το ποσο και πληρωνεις την διαφορα...? η παραμενει στην καρτα επιστροφη το ποσο για μελλοντικες αγορες στα καταστηματα που δεχονται καρτες με επιστροφη..? οποτε και το ποσο δοσεις ειναι στην αρχικη τιμη..
panos7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 αν δεν κανω λαθος πληρωνεις το αρχικο ποσο και τα χρηματα της επιστροφης τα "εξαργυρωνεις" σε μελλοντικη αγορα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 μια ερωτηση στον φιλο που πηρε με δοσεις... το 20% αφαιρειται απο το ποσο και πληρωνεις την διαφορα...? η παραμενει στην καρτα επιστροφη το ποσο για μελλοντικες αγορες στα καταστηματα που δεχονται καρτες με επιστροφη..? οποτε και το ποσο δοσης ειναι στην αρχικη τιμη.. Τα μπολντ είναι τα σωστα.
iceman Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Παρέλαβα σήμερα αλλα ενω μου βγήκε η πίστη να την τοποθετήσω (άλλαξα και έπιπλο) μου έβγαλε ενα κολλημένο πιξελ και ενα ακομα ψηλά σχεδόν σαν να ακουμπάει το bezel που αναλόγως τό χρωμα φαίνεται ... Στο σημείο αυτο κιόλας κατι δεν παει καλα μιας και δείχνει προβληματικό (πιο φωτεινό) .... Πιστεύω οτι μου έδωσαν εκθεσιακό κομμάτι ή ανοιγμένο απο επιστροφή μιας και η συσκευασία δεν φαινόταν σόι και μεσα ηταν πεταμένα αν και σφραγισμένα τα παρελκόμενα. Το θέμα ειναι αν θα τους κανω φασαρία στο πάμπλικ ή θα φωνάξω το τοπικό σερβις της Σαμσουνγκ που ειναι εξυπηρετικοί να την επισκευάσουν (αλλαγή πάνελ λογικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα