Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τηλεορασεις 40'' και πανω και μονο για καρτες eurobank χρησιμοποιωντας την επιστροφη.

Και 36 ατοκες δοσεις.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Σωστος ο iceman... Χρειαζεται αναφορα των ορων μιας και δεν είναι οι αδιαφοροι "μπλα-μπλα" που διαβαζουμε συνηθως σε διαφορες προωθητικες.

Περιορισμοι που περιοριζουν παρα πολύ την προωθητικη: 

Δεν ισχυει για παραγγελια net και παραδοση κατ'οικον.
Δεν ισχυει για τις "κατοπιν παραγγελιας"
Δεν ισχυει σε συνδιασμο με οποιαδηποτε άλλη εκπτωση συμφωνα με οσα γραφουν. (αρα ουτε σε οσες εχουν τυπικα "εκπτωση" που είναι οι περισσοτερες ; )

Αντιγραφω από το κειμενο του παραπανω συνδεσμου της τραπεζας (μπολνταρω τα 3 βασικα που αναφερω παραπανω) :

- Η ενέργεια 20% Επιστροφή δε θα ισχύει:

1) όταν η αγορά γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank , δηλαδή αν τo συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank
2) όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ Επιστροφή
3) σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο
4) για online αγορές από το Public.gr όπου η πληρωμή και παραλαβή των εν λόγω προϊόντων δεν πραγματοποιείται εντός φυσικού καταστήματος Public. Σε online παραγγελίες από το Public.gr όπου η παραλαβή και πληρωμή των προϊόντων θα πραγματοποιείται σε φυσικό κατάστημα Public (store pick-up) η ενέργεια ισχύει κανονικά
5) όταν η αγορά γίνεται με χρήση επιδότησης

- Στις υπόλοιπες αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% Επιστροφή.

- Εξαιρούνται οι τηλεοράσεις με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας.

​Προσθεσα το "υπο ορους" λοιπον στον τιτλο και το "στις τηλεοράσεις" το αλλαξα  σε "σε τηλεοράσεις" αφου δεν τις αφορα ολες.

• Like 3
Δημοσ.

Το 3 και το 4 σημείο είναι πολύ tricky. Το public μπορεί να ισχυριστεί ότι η τιμή στην οποία αγόρασες ήταν σε προσφορά. Άραγε υπάρχει πριν την αγορά διαβεβαίωση ότι κερδίζεις το 20% επιστροφή;

Δημοσ.

Απο ολα αυτα, το #3 δειχνει πιο "υποπτο" απο ολα. Δεν λεει να πας στο ταμειο και να σου πουν "ειχε εκπτωση 50 ευρω, δεν βγαινει το -20%".

• Like 1
Δημοσ.

Δεδομένου οτι έτσι κι αλλιώς η έκπτωση δίνεται μόνο για αγορές σε κατάστημα, άμα ενδιαφέρεται κανείς για κάποια απλά ρωτάει αν θα ισχύει το 20%, δεδομένου οτι δεν γίνεται η παραγγελία στα "τυφλά" μέσω internet, χωρίς να ξέρετε αν ισχύει ή οχι το 20%.

Δεν είναι κακό σαν προσφορά γενικότερα, αν και χωρίς συνδυασμό με άλλη έκπτωση η τιμές από public είναι συνήθως ~20% πάνω από άλλα skroutzομάγαζα  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξε, μπορεις να αγορασεις ονλαιν αλλα να παραλαβεις απο το φυσικο καταστημα (και φυσικα να πληρωσεις εκει). Το θεμα ειναι οτι προσωπικα δεν γνωριζω αν ειναι δυνατον ο υπαλληλος να δει στο μηχανακι αν περναει το 20% της επιστροφης ΠΡΙΝ πατησεις την επιβεβαιωση της αγορας. Απ' οσο θυμαμαι, το ποσο επιστροφης φαινεται στο αποκομμα/αποδειξη που παιρνεις. Πριν απο αυτο βλεπεις μονο το ποσο εξαργυρωσης. Αλλα ισως κανω λαθος. Γενικα σαν προσφορα ειναι οκ, χωρις εκπτωση ομως (οπως ηδη ειπες) δυσκολα θα βγαλει οφελος στον καταναλωτη.

Δημοσ.

μην μπερδεύεσαι, είχα κάνει χρήση αντίστοιχη προσφορά σε κωτσόβολο και diners. Αυτό που λέει είναι ότι θα πρέπει να πληρώσεις τιμή καταστήματος για να ισχύει η προσφορά. Δηλαδή να μην είναι κάποια online προσφορά. Δεν έχει απόλυτα σχέση από που αγοράζεις αλλά σε τι τιμή αγοράζεις. Όταν παραγέλεις online και παραλαμβάνεις από κατάστημα, η απόδειξη τιμής είναι από το online κατάστημα.

Θέλουν να είναι η πλήρης τιμή, να μην τύχει και συνδιάσεις διπλή προσφορά.

Δημοσ.

λογω 3). :mad: ....να τις χαιρονται στα ραφια τους.......

ο φαβλικ,ο φαβλικ..........παλι φοβηθηκες και εβαλες τα (μπλα μπλα) σου........ξεχασες να βαλεις οτι θα την κουβαλησει ο πελατης απο την αποθηκη μονος του,χααχααχααχχαααα/

• Like 3
Δημοσ.

μην μπερδεύεσαι, είχα κάνει χρήση αντίστοιχη προσφορά σε κωτσόβολο και diners. Αυτό που λέει είναι ότι θα πρέπει να πληρώσεις τιμή καταστήματος για να ισχύει η προσφορά. Δηλαδή να μην είναι κάποια online προσφορά. Δεν έχει απόλυτα σχέση από που αγοράζεις αλλά σε τι τιμή αγοράζεις. Όταν παραγέλεις online και παραλαμβάνεις από κατάστημα, η απόδειξη τιμής είναι από το online κατάστημα.

Θέλουν να είναι η πλήρης τιμή, να μην τύχει και συνδιάσεις διπλή προσφορά.

E, καλα τοτε. Δεν υπαρχει προσφορα για εμενα :) Ευχαριστω για τη διευκρινιση.

Δημοσ.

Σωστος ο iceman... Χρειαζεται αναφορα των ορων μιας και δεν είναι οι αδιαφοροι "μπλα-μπλα" που διαβαζουμε συνηθως σε διαφορες προωθητικες.

Περιορισμοι που περιοριζουν παρα πολύ την προωθητικη:

Δεν ισχυει για παραγγελια net και παραδοση κατ'οικον.

Δεν ισχυει για τις "κατοπιν παραγγελιας"

Δεν ισχυει σε συνδιασμο με οποιαδηποτε άλλη εκπτωση συμφωνα με οσα γραφουν. (αρα ουτε σε οσες εχουν τυπικα "εκπτωση" που είναι οι περισσοτερες ; )

Αντιγραφω από το κειμενο του παραπανω συνδεσμου της τραπεζας (μπολνταρω τα 3 βασικα που αναφερω παραπανω) :- Η ενέργεια 20% Επιστροφή δε θα ισχύει:

1) όταν η αγορά γίνεται μερικά ή σε περισσότερες από μια κάρτες Eurobank , δηλαδή αν τo συνολικό ποσό του προϊόντος δεν εξοφληθεί εξ’ ολοκλήρου με μία κάρτα Eurobank

2) όταν πραγματοποιείται παράλληλα εξαργύρωση των διαθέσιμων ευρώ Επιστροφή3) σε συνδυασμό με οποιαδήποτε άλλη έκπτωση, προσφορά ή προνόμιο4) για online αγορές από το Public.gr όπου η πληρωμή και παραλαβή των εν λόγω προϊόντων δεν πραγματοποιείται εντός φυσικού καταστήματος Public. Σε online παραγγελίες από το Public.gr όπου η παραλαβή και πληρωμή των προϊόντων θα πραγματοποιείται σε φυσικό κατάστημα Public (store pick-up) η ενέργεια ισχύει κανονικά

5) όταν η αγορά γίνεται με χρήση επιδότησης

- Στις υπόλοιπες αγορές σας με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα κερδίζετε 1% Επιστροφή.- Εξαιρούνται οι τηλεοράσεις με ένδειξη κατόπιν παραγγελίας.

​Προσθεσα το "υπο ορους" λοιπον στον τιτλο και το "στις τηλεοράσεις" το αλλαξα σε "σε τηλεοράσεις" αφου δεν τις αφορα ολες.

Επειδή στο insomnia κάνουμε ρεπορτάζ διαβάστε παρακάτω, όπως μου τα είπαν στο κατάστημα στο Σύνταγμα που πήγα νωρίτερα. Μένει μόνο να τα επιβεβαιώσω οταν θα πληρώσω ώστε να ενημερώσω προκειμένου να προλάβουν και άλλοι.

Εγω ενδιαφέρομουν για την 60j6200 μιας και έχασα το λάθος του Κώτσου για την 55αρα την προηγούμενη εβδομάδα.

Κάρτα με επιστροφή εχω και χρησιμοποιώ κατα κόρον γιατι εχω και επιπλέον 3% σε λογαριασμούς ΟΤΕ και Κοσμοτε.

Ρωτάω λοιπόν τον υπεύθυνο αν υπαρχει. Κοιτάει μου βρήκε καποιο κομμάτι σε αλλο κατάστημα και μου είπε οτι μπορει να το κρατήσει και να μου το φέρει εκει.

Του λέω στην τιμή που βλέπω στο site ήτοι 999 ; Ναι μου λέει και έχετε κανονικά επιστροφή και 5 χρονια εγγυηση (αυτο για τα 5 χρονια εγγυηση το έγραφε και στις αναρτημένες μπροσούρες εντος καταστήματος) και στην περίπτωση μου 24 άτοκες δόσεις. Ρώτησα επίτηδες για την τιμή γιατι στο site γράφει για έκπτωση 17% στη συγκεκριμένη tv. Αυτος ομως αυτη την τιμη έβλεπε στο σύστημα και οχι τη δήθεν ακριβότερη επι της οποίας γινεται η έκπτωση.

Ωραία του λέω και πως την παίρνω. Θα έρθει εδώ; να μου τη φέρετε σε πιο κοντινό στο σπίτι μου κατάστημα ; Θα σας τη στείλουμε εμείς σπίτι μου είπε δώρεαν. Μα του λέω αλλιώς τα γράφετε ...οχι μου λέει δεν εχει λογική να πάρετε 60αρα τηλεόραση μόνος σας. Δεν χωράει σε κανένα αμάξι! Το θέμα ειναι να την πληρώσετε εδώ .....

Η αλήθεια ειναι οτι ολα αυτά μου ακούστηκαν too good to be true και τον έβαλα να μου τα ξαναπεί.

Μετα απο αυτά έκανα την κράτηση και αναμένω να έρθει το κομμάτι στο μαγαζί να περάσω να την πληρώσω και μετα θα μου τη φέρουν σπίτι.

Λογικά δεν βλέπω λόγο να μην ειναι κατι σωστό. Δεδομένων και των 5 χρόνων εγγυησης πείστηκα και τωρα ψάχνω πως ακριβώς θα μπει το τέρας και τι θα κανω με την υπέροχη 51 ιντσών Samsung plasma που είχα απο το 2012

Κοιταξε, μπορεις να αγορασεις ονλαιν αλλα να παραλαβεις απο το φυσικο καταστημα (και φυσικα να πληρωσεις εκει). Το θεμα ειναι οτι προσωπικα δεν γνωριζω αν ειναι δυνατον ο υπαλληλος να δει στο μηχανακι αν περναει το 20% της επιστροφης ΠΡΙΝ πατησεις την επιβεβαιωση της αγορας. Απ' οσο θυμαμαι, το ποσο επιστροφης φαινεται στο αποκομμα/αποδειξη που παιρνεις. Πριν απο αυτο βλεπεις μονο το ποσο εξαργυρωσης. Αλλα ισως κανω λαθος. Γενικα σαν προσφορα ειναι οκ, χωρις εκπτωση ομως (οπως ηδη ειπες) δυσκολα θα βγαλει οφελος στον καταναλωτη.

Αν δεν υπαρχει κάποιος ειδικός όρος και λειτουργεί κανονικά το online την ώρα που τυπώνεται η απόδειξη θα δεις και το ποσο επιστροφής που κέρδισες (τυπώνεται στο απόκομμα).

Αν για καποιο λόγο δεν περασει η επιστροφή ζητάς επιτόπου ακύρωση (να και εν απλεονεκτημα του φυσικού μαγαζιού)

Προσοχή θέλουν όροι κυρίως της τράπεζας για πίστωση των χρημάτων επιστροφής αργότερα . Εκει μπορει να την πατήσεις όπως εγω με ενα iPad που αντι για 10% επιστροφή πήρα μόνο το 1% που περνούσε αμέσως γιατι για το υπόλοιπο μου έβγαλαν απο τη eurobank οτι δεν πληρούσα τους όρους (μαλλον δίκιο είχαν και για αυτο δεν το κυνήγησα )

• Like 3
Δημοσ.

Ναι, αυτό με τις τιμές είναι μπέρδεμα. Μπορεί στο site να λέει, σουπερ προσφορά και στο κατάστημα να είναι η τρέχουσα κανονική τιμή. Βασικά, όταν γίνουν μειώσεις τιμών στις τηλεοράσεις, ηλεκτρονικά εύκολα στο site το παρουσιάζουν σαν προσφορά. Στο κατάστημα όμως δεν κάθονται να το πλασάρουν έτσι, αλλάζουν τις τιμές και τελείωσε. Είναι δύσκολο να ξέρεις αν τελικά μία τιμή στο ιντερνετ είναι η ίδια στο κατάστημα ή όχι. Πρέπει να πας από εκεί. ΑΝ δε λέει προσφορά, δεν είναι, άσχετα με το site.

Δημοσ.

Ωραιος Χιονανθρωπε, ευχαριστουμε για τις πληροφοριες. Ναι, σαφως και θα το δεις στο αποκομμα. Το εγραψα νωριτερα, ομως ηδη εχει γινει η "ζημια" (και μπαινεις στη λογικη να κανεις την αναποδη διαδικασια, αυτη της ακυρωσης, που ειναι κι αυτο μπελας για καταστημα+πελατη).

Λιγο οφ τοπικ θα αναφερω οτι την πατησα με ενα ταμπλετ κι εγω, "επιστροφη" 1% αντι για 10% σε αγορα απο τον Γερμανο. Νομιζω ομως οτι δεν το περασε απο το σωστο μηχανακι. Δεν ειχα σκεφτει ωστοσο την ακυρωση και ενταξει, το ποσο δεν ηταν τοσο τραγικο ωστε να δωσω μεγαλη σημασια. Αλλα για τηλεοραση 1Κ ή μηλοσυσκευη 1Κ προφανως και ειναι θεμα το "χαμενο" 20%.

Θενκς.

Δημοσ.

Ναι, σαφως και θα το δεις στο αποκομμα. Το εγραψα νωριτερα, ομως ηδη εχει γινει η "ζημια" (και μπαινεις στη λογικη να κανεις την αναποδη διαδικασια, αυτη της ακυρωσης, που ειναι κι αυτο μπελας για καταστημα+πελατη).

Θεωρώ ότι αν πας συστημένος και με σαφή συνεννόηση για την Επιστροφή με τον πωλητή/υπεύθυνο τομέα, δεν νομίζω να υπάρξει καθόλου ταλαιπωρία! Αγοράζεις ξεκάθαρα υπό την προϋπόθεση της επιστροφής... 

Τελώσπάντων ας δούμε πως θα πάει με τον iceman ή με κάποιον άλλο που θα προσπαθήσει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...