Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια tx3 evo και το φανακι μου κανει εναν περιεργο θορυβο. Δεν ακουγεται πολυ αλλα τα βραδια ας πουμε μπορω να τον ακουσω. Εχει κανενας αυτη την ψυχτρα? Ειναι φυσιολογικο αυτο?

Δημοσ.

Εχω μια tx3 evo και το φανακι μου κανει εναν περιεργο θορυβο. Δεν ακουγεται πολυ αλλα τα βραδια ας πουμε μπορω να τον ακουσω. Εχει κανενας αυτη την ψυχτρα? Ειναι φυσιολογικο αυτο?

εισαι σιγουρος καταρχας οτι ειναι απο εκει ? το σταματησες με το χερι π.χ και το ειδες ?

αν οντως ειναι απο εκει και ειναι κατι σα τριξιμο τοτε πιθανον εχει θεμα ο ανεμιστηρας...αν εχει εγγυηση κανε αντικατασταση...

• Like 2
Δημοσ.

Καλά μπορεί να είναι και απλά σκόνη, πόσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή και πόσο καιρό έχεις τη ψύκτρα;

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την τχ3 την πεταξα την πρωτη μερα που μου ηρθε. Θορυβος, και οι 4 μαμακιες που χει για να κουμπωνει, με ενα τρανταγμα στο γραφειο ξεκουμπωναν. Ευτυχως βρηκα τη βαση της παλιας 212 που ειχα στην αρχαια μητρικη στο παταρι και εβαλα εκεινη.

• Like 1
Δημοσ.

εισαι σιγουρος καταρχας οτι ειναι απο εκει ? το σταματησες με το χερι π.χ και το ειδες ?

αν οντως ειναι απο εκει και ειναι κατι σα τριξιμο τοτε πιθανον εχει θεμα ο ανεμιστηρας...αν εχει εγγυηση κανε αντικατασταση...

εβγαλα την γραφικων και το τροφοδοτικο και ολα τα ανεμηστηρακια και ο θορυβος ερχεται απο εκει. οντως ειναι κατι σαν τρηξιμο. Το πηγα στο eshop και μου λεει οτι δεν βρηκε καποιο προβλημα ενω προβλημα υπαρχει σιγουρα. Λογικα θα αγορασω αλλο ανεμηστηρακι

Καλά μπορεί να είναι και απλά σκόνη, πόσο καιρο έχεις να καθαρίσεις τον υπολογιστή και πόσο καιρό έχεις τη ψύκτρα;

ειναι ολοκαινουρια. Την γυρισα πισω και μου ειπαν οτι δεν εχει προβλημα λογικα επειδη ο θορυβος ειναι ελαχιστος.. Θα το καθαρισω κι εγω μηπως φτιαξει

Δημοσ.

Μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις καποιο λεπτο υφασμα στα σημεια που ακουμπανε τα latches του ανεμιστηρα τα πτερυγια για να απορροφανε τους κραδασμους. Βεβαιωσου οτι την τοποθετεις σωστα κ οτι τα pushpins περνανε πληρως τις τρυπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...