Προς το περιεχόμενο

winXP xafnika shutdown...

Dangelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Loipon, exw to exis problhma... ta XP kanoun shutdown apo mona tous ...

To PC einai XP2600+ me 1,2 g mnimi... 120+ hdd kai pezei me trofodotiko 350watt...

Exw panw 3 dim mnhmes, 4 sklirous, ena dvd, mia fx5200 256, ena tv tuner, kai mia karta hxou.

I epilogi gia automath epanekkinhsh twn XP einai apenergopoihmenh...

Mipws kanei epanekinhseis logo trofodotikou? an nai ti trofodotiko proteinetai? sta posa watt? 500 einai kala?

kai 2on) pws mporw na balw 2 trofodotika 350watt se ena pc kai na ta anoigw kai ta 2 mazi? kamia idea?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

500 πραγματικά Watt είναι υπερβολικά πολλά για το συγκεκριμένο pc ακόμα και με clocking να ασχολείσαι. Για διπλά απλά ενώνεις μόνιμα τα πράσινα καλώδια τους (εφόσον έχει τον απαραίτητο χώρο το κουτί σου για 2 psu), και μοιράζεις τις συσκευές στα psu.

Πχ ένας fileserver που έστησα τελευταία παίζει με 2 x 350W της Deer - μητρική, επεξεργαστής, vga στο ένα - scsi hd, cds, dvds, eide hd, fans στο άλλο.

Μεγάλα οφέλη σε ρεύματα/θερμοκρασίες/ησυχία + ότι δεν μπορεί να σε φτάσει κανένα 450/500/550 όσο καλό και αν είναι σε αυτά.

sc

me petaei syxna kai kamia fora skane kai mple othones se XP kai einai meta apo format... fantasou oti den exw perasei akoma office kai winamp...

(poli basika gia mena... :) )

Thelw na to tsekarw, kai ektos twn allwn ipirxan fores paliotera pou akouga ton disko mou na xanei strofes... molis ebgaza mia syskevi, ola OK..

Thanks gia tin boitheia pantws, tha enhmerwsw ti htan telika.

Μήπως τα xp που έχεις είναι "δώρο";

Γιατί τα δικά μου που μου τα "δώρησε" η Microsoft (αφού δοκίμασα αρκετά άλλα που όμως ζητούσαν ενεργοποίηση), μου βγάζουν ένα παραθυράκι και μου λένε σε 60" θα γίνει επανεκκίνηση (κάτι για remote ... γράφει).

Αυτό συμβάνει κάποιες φορές στο άσχετο και πάντα όταν πάω να μπω στο Windows Update.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...