Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βιοτεχνία - πρατήριο στρωμάτων. Όλοι συνεργάζονται με βιοτεχνίες ή είναι πρατήρια βιοτεχνίας.

Τα πουλ μουρ είναι πολύ πιο ακριβά.

Ποια είναι τα πουλ μουρ ;

Δημοσ.

Ποια είναι τα πουλ μουρ ;

πουλάω μούρη. :-)

τα πολυδιαφημισμένα, και με fancy μαγαζιά σε ακριβές περιοχές.

Νομίζω η ορολογία βγήκε από τον αείμνηστο Άρη Σταθάκη πριν δεκαετίες

όταν κυκλοφόρησε η mercedes 180E με 1800 κυβικά , μόνο για Ελλάδα , που δεν πήγαινε μία (το μοντέλο αν θυμάμαι καλά φόραγε μοτέρ 2,2 στη φθηνότερη έκδοση εκτός Ελλάδος).

• Like 3
Δημοσ.

πουλάω μούρη. :-)

τα πολυδιαφημισμένα, και με fancy μαγαζιά σε ακριβές περιοχές.

χαα γαματο !!!!

Δημοσ.

Είχα αγοράσει Linea strom, 410Ευρώ 200x140. Μου βγήκε το ίδιο ξεκούραστο και καλό όσο το Media strom.

φιλε 410 εδωσες λογικο ειναι !! εδω μιλαμε για 200 !!!!!

Δημοσ.

Εγώ έχω candia strom 160χ200 στα 500 ευρώ . Είναι πολύ ψηλό στρώμα και πολύ άνετο.

Με ένα που είχα πιο παλιά από βιοτεχνία ( το οποίο ήταν ασήκωτο ) κατέληξα νοσοκομείο με τρελούς πόνους στην πλάτη. Μιλάμε έπαιρνα παυσίπονα και έκλαιγα από τον πόνο.

Δεν θέλω να ακούω για φθηνά στρώματα μετά από αυτό που πέρασα.

Δημοσ.

Εγώ έχω candia strom 160χ200 στα 500 ευρώ . Είναι πολύ ψηλό στρώμα και πολύ άνετο.

Με ένα που είχα πιο παλιά από βιοτεχνία ( το οποίο ήταν ασήκωτο ) κατέληξα νοσοκομείο με τρελούς πόνους στην πλάτη. Μιλάμε έπαιρνα παυσίπονα και έκλαιγα από τον πόνο.

Δεν θέλω να ακούω για φθηνά στρώματα μετά από αυτό που πέρασα.

Και το δικό μου 1200 κάνει αλλά δεν αντέχει άλλο βλέπω.

Δημοσ.

Μία που λέμε για στρώματα, εγώ μικρός είχα συνηθίσει να κοιμάμαι σε πολύ σκληρό στρώμα. Τώρα πλέον όλοι τα κάνουνε φλουφλικα, με αναρτήσεις και τα σχετικά.

Ψάχνω μανιωδώς σκληρό στρώμα, αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ, ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Μία που λέμε για στρώματα, εγώ μικρός είχα συνηθίσει να κοιμάμαι σε πολύ σκληρό στρώμα. Τώρα πλέον όλοι τα κάνουνε φλουφλικα, με αναρτήσεις και τα σχετικά.

Ψάχνω μανιωδώς σκληρό στρώμα, αν ξέρει κάποιος ας μου πει παρακαλώ, ευχαριστω

σκληρο με σουστες ; θα σου σκισει την μεση ! Τωρα πως το εννοεις το σκληρο ακριβως ;

Δημοσ.

Δρ ξέρω αν έχει σούστες ή όχι,απλα θέλω να είναι σκληρο

σκληρο θελω και εγω αυτη την φορα γιατι το λατεξ μου εκανε την μεση μην πω...

το θεμα ειναι ομως πιο σκληρο να διαλεξω..

Δημοσ.

"Καλό" στρώμα σε τέτοιες διαστάσεις με <200€ δεν υπάρχει. Σκέτο "στρώμα με 200€" υπάρχει. Για "καλό" διπλασίασε το budget σου. Στα 400 με 500 ευρώ κάτι θα βρεις. Όταν ξαπλώσεις πάνω τους για πρώτη φορά (στο μαγαζί δηλαδή) θα σου φανούν ίδια. Ίσως να καταλάβεις διαφορά με κάνα high-end πανάκριβο στρώμα της Coco-Mat. Στην πορεία όμως το καλό "δείχνει τα δόντια του". 

Εγώ εχω αυτό στον ξενώνα του σπιτιού μου
http://www.anesishome.gr/στρώματα/στρώμα-greco-strom-deluxe-8765#/πλάτος_στρώματος-151_160cm
Είναι εξαιρετικό και μπορώ να σου πω ότι εχω μετανιώσει που έδωσα κοντά 2000 ευρώ για να πάρω ένα λατέξ dunlopillo που εχω στο κρεβάτι μου.Δεν θα ξαναδωσω τόσα χρήματα για στρώμα.
Έχει και μια ακόμη πιο φτηνή σειρά η Greco strom αλλά επειδή δεν το εχω δοκιμάσει δεν μπορώ να το προτείνω

Σοβαρά τώρα συγκρίνεις απλό στρώμα με ελατήρια (ούτε καν ξεχωριστά και σε τσεπάκια) με στρώμα latex των 2 χιλιάδων; Και σου φάνηκαν αντίστοιχα; Ή απλά κοιμήθηκες καμιά-δυο μέρες στο ελατηριάτο και λες "οκ καλό είναι";

Δημοσ.

"

Σοβαρά τώρα συγκρίνεις απλό στρώμα με ελατήρια (ούτε καν ξεχωριστά και σε τσεπάκια) με στρώμα latex των 2 χιλιάδων; Και σου φάνηκαν αντίστοιχα; Ή απλά κοιμήθηκες καμιά-δυο μέρες στο ελατηριάτο και λες "οκ καλό είναι";

Δεν είπα ότι είναι αντίστοιχα.

Το εχω στον ξενώνα και κοιμάμαι που και που εκεί γιατί είναι πολυ δροσερό δωμάτιο.Οσες φορες εχω κοιμηθεί λοιπόν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος απο το στρώμα.

Επισης τα γούστα του καθένoς στον ύπνο είναι διαφορετικά εγώ λοιπόν προτιμώ χίλιες φορές ένα καλο ελατήριατο απο ένα tempur με memory foam.Επειδη εχω θέματα με την μέση μου προτιμώ τα σκληρά ορθοπαιδικά στρώματα απο τα ανατομικά που αγκαλιάζουν το σώμα.

Δημοσ.

"Καλό" στρώμα σε τέτοιες διαστάσεις με <200€ δεν υπάρχει. Σκέτο "στρώμα με 200€" υπάρχει. Για "καλό" διπλασίασε το budget σου. Στα 400 με 500 ευρώ κάτι θα βρεις. Όταν ξαπλώσεις πάνω τους για πρώτη φορά (στο μαγαζί δηλαδή) θα σου φανούν ίδια. Ίσως να καταλάβεις διαφορά με κάνα high-end πανάκριβο στρώμα της Coco-Mat. Στην πορεία όμως το καλό "δείχνει τα δόντια του". 

εγω με το latex δεν ειμαι ευχαριστημενος παντως γιαυτο και το αλλαζω...βουλιαζει και εχει κανει λακουβα. Το εχω αλλαξει μεριες κλπ αλλα τιποτα. 8 χρονια το εχω αρα χαλασε γρηγορα. Κλαιω τα 800.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Τι τυπος στρωματος ειναι ο ιδανικοτερος για καποιον που εχει μικρο προβληαμ με την μεση του; Ψαχνω να αγορασω ενα στρωμα μονό, νομιζω οι διαστάσεις ειναι 1.60 επι 2.00. Τι εχετε να προτεινετε; Budget κανα 200αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...