jimtiti14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το malwarebytes είναι από τα καλύτερα antimalware. Αν θες δοκίμασε το emsisoft anti-malware και το hitman pro.Οκ θα τα κοιτάξω φυσικά και αυτά,very thanks;)
Arkoudelos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Χαχαχχα,εννοειται εκτός το avast πρώτα και θα κάνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό που μου λες Λοιπόν πέρασα τον bitdefender(τον free βέβαια) και το malware bytes antimalware(επίσης τον free) όλα καλά ή μου προτείνεις κάποιο άλλο malware byte? Είσαι καλυμμένος με antivirus + το malwarebytes. Κάνε μόνο full σκαναρίσματα και με τα δυο* (πρώτα το antivirus) και θα είσαι μερβεγιέ. Απλά προγραμμάτισε να τα κάνεις όταν δε θα χρησιμοποιείς το pc γιατί το MBAM καθυστερεί πολύ. *MBAM: Custom scan, τσεκάρεις και την επιλογή "Scan for Rootkits' στη αριστερή πλευρά, τσεκάρεις όλους τους σκληρούς δίσκους και πατάς Scan Now. Επίσης μιας και πρόκειται για θερμοκρασίες θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και το κουτί σου για σκόνες. Λόγω θερμοκρασίας η σκόνη στα φιλτράκια επηρεάζει πολύ περισσότερο από το χειμώνα. Σε μένα μια φορά έπιανε η GPU (R9 380) 46 βαθμούς idle στο ξεκούδουνο και μετά το καθάρισμα πήγαμε πίσω στους 33. Καλή συνέχεια. 1
jimtiti14 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Είσαι καλυμμένος με antivirus + το malwarebytes. Κάνε μόνο full σκαναρίσματα και με τα δυο* (πρώτα το antivirus) και θα είσαι μερβεγιέ. Απλά προγραμμάτισε να τα κάνεις όταν δε θα χρησιμοποιείς το pc γιατί το MBAM καθυστερεί πολύ. *MBAM: Custom scan, τσεκάρεις και την επιλογή "Scan for Rootkits' στη αριστερή πλευρά, τσεκάρεις όλους τους σκληρούς δίσκους και πατάς Scan Now. Επίσης μιας και πρόκειται για θερμοκρασίες θα σου πρότεινα να τσεκάρεις και το κουτί σου για σκόνες. Λόγω θερμοκρασίας η σκόνη στα φιλτράκια επηρεάζει πολύ περισσότερο από το χειμώνα. Σε μένα μια φορά έπιανε η GPU (R9 380) 46 βαθμούς idle στο ξεκούδουνο και μετά το καθάρισμα πήγαμε πίσω στους 33. Καλή συνέχεια. Από σκόνη είμαι κομπλε όλα καινούργια ειναι(το τσεκαρα βέβαια για καλό και κακό και αυτό)αλλά δεν είχα θέμα πριν όπως λέω παρά μόνο με το τελευταίο update,τωρα έχει στρώσει από ότι βλέπω , ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές σας όλων....
boombastik Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το bitdefender free δεν ειναι συμβατο με ta windows 10. Η ιδiα η bitdefender σε ερωτηση ειπε οτι δεν εχει σκοπο να τα κανεi συμβατα με τα δεκα,σε ερωτηση μοu με email. και εδω μια εικονα απο το site: Δειχνει οτι δοθλευει αλλα το web shield ποθ εχει ειναι τελειως ασυμβατο.
La_MoRt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το bitdefender free δεν ειναι συμβατο με ta windows 10. Η ιδiα η bitdefender σε ερωτηση ειπε οτι δεν εχει σκοπο να τα κανεi συμβατα με τα δεκα,σε ερωτηση μοu με email. και εδω μια εικονα απο το site: Δειχνει οτι δοθλευει αλλα το web shield ποθ εχει ειναι τελειως ασυμβατο. Αυτό δεν ισχύει το δουλεύω σε 3 PC με windows 10 και δουλεύει μια χαρά,αυτό ίσχυε όταν γινόντουσαν στην αρχή οι αναβαθμίσεις. Το έχω αγορασμένο..
bromiaris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το bitdefender free δεν ειναι συμβατο με ta windows 10. Η ιδiα η bitdefender σε ερωτηση ειπε οτι δεν εχει σκοπο να τα κανεi συμβατα με τα δεκα,σε ερωτηση μοu με email. και εδω μια εικονα απο το site: Αυτό δεν ισχύει το δουλεύω σε 3 PC με windows 10 και δουλεύει μια χαρά,αυτό ίσχυε όταν γινόντουσαν στην αρχή οι αναβαθμίσεις. Το έχω αγορασμένο.. Σύμφωνα με την εικόνα η Free έκδοση δεν είναι «συμβατή» με τα 10αρια… εσύ έχεις την πληρωμένη. 1
stathisgtr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Περίμενε το λίγο και θα εμφανιστεί πάλι ,τα ίδια θέματα έχω. Αν και έχω ψιλοβρει την λύση με το να κάνω uninstall το all suit 3 της Asus ,έχει κάποιες ώρες τώρα που δεν το βγάζει άλλα βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα