Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,οπως αναφερω και στον τιτλο μετα την αναβαθμηση(του τελευταιου update)των win 10(ΥΓ.τα εχω τουλαχιστον 4-5 μηνες και δεν εντιμετοπιζα κανενα θεμα)αντιμετοπιζω θεμα με την θερμοκρασια του συστηματος και μονο αν κουνησω λιγο το ποντικη ή πατησω καποιο κουμπι του πληκτρολογιου μου ξεκολαει και πεφτει η θερμοκρασια.

Να τονισω οτι ειναι αναβαμησμενοι ολοι οι drivers των συστηματων επανω.

ΥΓ.Εχω κανει 3 φορες καθαρη εγκατασταση των 10 και μονο οταν γινεται το τελευταιο update παντα κολαει και ανεβαζει θερμοκρασιες και τρεχει στο full το pc.

Oποιος γνωριζει ας βοηθησει μην χαλασουμε και το μηχανημα,γιατι με βλεπω να γυριζω στα 7 που ειχα.

Ευχαριστω.

Εδω και τα specs μου:

i5 4690k(χωρις overclock και ποτε δεν εχω κανει)

gtx970(επισης χωρις overclock)

ssd 250 samsung

hdd 500+1000

os win10 pro 64bit

Δημοσ.

αν δεν είναι κάποιος ιος mining, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ειναι απ το windows update.

έχεις δει ποια διεργασία χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή;

• Like 1
Δημοσ.

Όχι δεν ειδα ,αλλά με το που τελειώνει το τελευταίο update αρχίζει το πανηγύρι με τις θερμοκρασίες και τις καθυστερήσεις,πριν το τελευταίο update όλα μέλι γάλα,μηπως λέω εγώ μήπως είναι κάποιο bug των win του τελευταίου update,δ εν εξηγητε διαφορετικά και με τα 7 που φορτωσα χθες όλα κομπλε.

Δημοσ.

Δοκίμασε το εξής για αρχή.

-Δεξί κλικ στη σημαία (Έναρξη)->Γραμμή εντολών (Διαχειριστής).

-Δώσε το παρακάτω και πάτα enter

net stop wsearch

-Άστο τώρα να δεις αν στο ξανακάνει

Δημοσ.

Εδω σας παραθετω και φωτο,δεν εκανα τιποτα για 20' και αρχισε παλι.

Δοκίμασε το εξής για αρχή.

-Δεξί κλικ στη σημαία (Έναρξη)->Γραμμή εντολών (Διαχειριστής).

-Δώσε το παρακάτω και πάτα enter

net stop wsearch

-Άστο τώρα να δεις αν στο ξανακάνει

Μολις το εκανα και βλεπουμε.Ευχαριστω,εχυομαι να ειναι αυτο...

post-301818-0-17954700-1465472641_thumb.jpg

Δημοσ.

Win 10 64bit εδώ χωρίς OC στο σύστημα της υπογραφής μου και δεν έχω παρατηρήσει τίποτα τέτοιο. Antivirus/ Malwarebytes θα έτρεχα σε πρώτη φάση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Η διεργασία 'Windows Modules Installer Worker' είναι από το windows update και το 'Antimalware service executable' είναι διεργασία από το windows defender, άρα κάνει scan το pc.

Δημοσ.

Παιδιά ένα ευχαριστώ να πω για την βοήθεια σας,περασα τον avast και έστρωσε.Αλλα το μόνο που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί πριν το τελευταίο update κ χωρίς antivirus έτρεχε σαν νερό πολύ παράξενο.Ενα ευχαριστώ κ πάλι κ εύχομαι να μείνει έτσι από εδώ κ πέρα.????

Δημοσ.

εφόσον έβαλες αντιβιωτικό(για μένα καλύτερα βάλε bitdefender η avira)ο windows defender σταματά να λειτουργεί(γι αυτό και έφυγε το ενα βάρος)

το αλλο βάρος που λέγεται windows update θα φύγει οταν περαστουν.

• Like 2
Δημοσ.

εφόσον έβαλες αντιβιωτικό(για μένα καλύτερα βάλε bitdefender η avira)ο windows defender σταματά να λειτουργεί(γι αυτό και έφυγε το ενα βάρος)

το αλλο βάρος που λέγεται windows update θα φύγει οταν περαστουν.

OK,σ ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ(κ τους υπόλοιπους βέβαια)τώρα περναω κ τον συγκεκριμένο"bit defender"που μου προτείνεις για να είμαι 100℅ καλυμμένος,ο χι ότι το avast δεν κάνει δουλειά αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις
Δημοσ.

OK,σ ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ(κ τους υπόλοιπους βέβαια)τώρα περναω κ τον συγκεκριμένο"bit defender"που μου προτείνεις για να είμαι 100℅ καλυμμένος,ο χι ότι το avast δεν κάνει δουλειά αλλά για να το λες κάτι θα ξέρεις

ξηλωσε το avast πρώτα ε :-D

τα 2 παραπάνω αντιβιωτικά σε συνδυασμό με malwarebytes μόνο για σκανάρισμα κάνουν πολύ καλή ομάδα,αν δεν θες να πας σε κάποιο επι πληρωμή.

Δημοσ.

ξηλωσε το avast πρώτα ε :-D

τα 2 παραπάνω αντιβιωτικά σε συνδυασμό με malwarebytes μόνο για σκανάρισμα κάνουν πολύ καλή ομάδα,αν δεν θες να πας σε κάποιο επι πληρωμή.

Χαχαχχα,εννοειται εκτός το avast πρώτα και θα κάνω τον συγκεκριμένο συνδυασμό που μου λες

Λοιπόν πέρασα τον bitdefender(τον free βέβαια) και το malware bytes antimalware(επίσης τον free) όλα καλά ή μου προτείνεις κάποιο άλλο malware byte?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το malwarebytes είναι από τα καλύτερα antimalware. Αν θες δοκίμασε το emsisoft anti-malware και το hitman pro.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...