ChubbyFatBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δεν μιλησα για cpu. Για cpu και για zen να περιμενει 1ον ειναι ρισκο 2ον οι επιδοσεις σε σχεση με τους skylake θα ειναι παρομοιες according to amd. Οποτε δεν χανει τπτ το πολυ πολυ να δωσει 50 ευρω παραπανω. Αλλα για καρτες εφοσον εχουν ανακοινωθει ηδη ναι θα περιμενω, αντι να παρω την gtx 9xx η την ακομα παλιοτερη σειρα της amd. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 To θέμα είναι ότι ο TS ρωτάει μόνο για πλατφόρμα (CPU-mobo-RAM) και όχι για κάρτα γραφικών που μπορεί να έχει. Anyway καλύτερα να διευκρινίσει τι έχει τώρα, τι θέλει να κάνει με το σύστημα κτλ.
ChubbyFatBoy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 To θέμα είναι ότι ο TS ρωτάει μόνο για πλατφόρμα (CPU-mobo-RAM) και όχι για κάρτα γραφικών που μπορεί να έχει. Anyway καλύτερα να διευκρινίσει τι έχει τώρα, τι θέλει να κάνει με το σύστημα κτλ. Ναι αμα δεν θελει καρτα και δεν τον ενδιαφερει ας παρει το σχολιο για τον επεξεργαστη και ας αγνοησει το αλλο. Δεν εχω καταλαβει γιατι θιγεσε τοσο πολυ....
abdulah Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στο θέμα Απ' ότι κατάλαβα, δεν περιμένουμε κάτι καινούριο και συνταρακτικό εντός του καλοκαιριού σε σχεση με αυτά που ζητάω, οπότε βουρ στο ψητό..! (Βασικά, δεν ξέρω γιατί μπερδεύτηκαν μερικοί. Νομίζω ότι το OP ήταν απόλυτα κατατοπιστικό, λέξη προς λέξη ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα