mikrocern Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλήμερα... Είμαι κάτοχος ενός laptop HP G62,όλα δούλευαν μια χαρά μέχρι που του έκανα ένα format και παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το hdmi. Έψαξα για drivers τίποτα,δοκίμασα διαφόρους τρόπους τίποτα,το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι του ξανά έκανα format δεύτερη φορά περνώντας μονό τους drivers του laptop χωρίς κανένα απόλυτος πρόγραμμα και τελικά δούλεψε μια χαρά έδωσε εικόνα κανονικά. Ξανά πέρασα προγράμματα office,winrar ,net.frameworks,ccleaner,κλπ και μου βγάζει το ίδιο πρόβλημα, δεν δίνει εικόνα στην tv.
coolerman Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 κοίταξε στην διαχείρηση συσκεύων για θαυμαστικό. windows 10;; ποιό είναι το μοντέλο ακριβώς;; δές και με άλλο καλώδιο hdmi.
Andreasgarb Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 hp g62 hp g62 είναι η σειρά. Υπάρχουν και άλλα γράμματα μετά. Πχ g62-320ev (τυχαίο παράδειγμα). Στο κάτω πλαστικό έχει το αυτοκόλλητο, μέσα στο bios ή κάτω από την μπαταρία, αναγράφεται το part number..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα