stefa_1 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ειχα κανει αιτηση για νεα τηλεφωνικη συνδεση σε σπιτι που δεν εχω ξαναβαλει τηλεφωνο πριν μερικες μερες, και τελος παντων χθες ηρθε ο τεχνικος να με συνδεσει. Λεει δυστυχως εγω δεν μπορω να σας συνδεσω γιατι η κολωνα ειναι αρκετα μακρια απο το σπιτι σας και αυριο Παρασκευη θα ερθει αλλο συνεργειο να περασει υποδομη και να σας συνδεσει.Το προβλημα ειναι οτι μου ειπε σημερα να βρω σωληνα 2" 5 μετρα γαλβανιζε, γιατι αρνειται λεει να με συνδεσει στον σωληνα που εχω για τη ΔΕΗ γιατι ειναι λιγο στραβος. Σε ολα τα σπιτι της περιοχης ολοι ειναι συνδεδεμενοι στον ιδιο σωληνα εκτος απο 1-2.Πηρα 100 τηλεφωνα σε ολα τα σιδηρικα μαγαζια της πολης μου, κανενας δεν εχει τετοιο σωληνα και ενας που ειχε τον ειχε σε εξωφρενικη τιμη 60 ευρω + το κοστος να μου το φερει!!Τι να κανω εγω σαυτη την περιπτωση ? Παιρνω στον οτε απο τον εναν με στελνουν στον αλλο. Το αστειο ειναι πως ολες οι κολωνες της περιοχης κοντευουν να πεσουν που ειναι μεσα στα χωραφια, και εχουν προβλημα επειδη ο δικος μου εχει ελαχιστη κλιση.Να τους αφησω αυριο να ερθουν και να απαιτησω να μπει στο σωληνα της ΔΕΗ αλλιως θα παω να αναιρεσω την αιτηση συνδεσης ?
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Με το να αναιρέσεις την αιτηση τι περιμένεις να γινει, βαλε εκει ενα σωλήνα και τελος
GoS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ στην κολόνα της ΔΕΗ να συνδεθεί το καλώδιο του ΟΤΕ! Αν δεν τοποθετήσεις στυλίσκο δεν νομίζω να πάρεις ποτέ γραμμή εκτός αν κάποιος κάνει τα στραβά μάτια! Οπότε για να μην ταλαιπωρηθείς με τα πάνε έλα του εργολάβου και του ΟΤΕ αν όντως θέλεις γραμμή,αγόρασε έναν που θα σου μείνει και για μια ζωή. 60€ για εφάπαξ αγορά δεν είναι και τόσο μεγάλο πόσο αν και νομίζω οτι ενας σιδεράς μπορεί να σου φτιάξει και με πιο λίγα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα